ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλως η κακος χρειαζεσαι χρηματα στο στρατο,το ποσα χρειαζεσαι ειναι αναλογα την ζωη που θες να κανεις,την μοναδα,το μερος που ειναι η μοναδα σ,ποσο συχνα θες να πηγαινεις σπιτι σου....Τα εξοδα που δεν μπορουσα να αποφυγω ηταν το καθαρηστηριο γιατι δεν ειχα χρονο να τα πλυνω μονος,τα σνακ στο κψμ γιατι με 20 ωρες πηξιμο κατι επρεπε να τρωω,εξοδα για να παω σπιτι μ μια φορα στους 2 μηνες περιπου οπως ταξι/λεωφορεια/καραβια,εξοδους δεν ειχα παρα μονο κατι υπηρεσιακα για 2-3 ωρες μια φορα την βδομαδα κ στον μηνα επερνα κ μια εξοδο οποτε εξοδα για καφεδες κ βολτες δεν ειχα αλλα απο οτι ξερω αν καποιος εχει εξοδο δεν μπορει να φαει μεσα στο στρατοπεδο,ξερω οτι ο μαγειρας μαγειρευει γιαυτους που εχουν υπηρεσια (τουλαχιστον ετσι γινοταν τοτε)..
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στρατός χωρίς χρήματα=Αναβολή Με λίγα χρήματα=Βασανιστήριο(Βλέπε φράση "το σκ@@ό παξιμάδι") Με όσα χρήματα πρέπει=Ολα καλά Με παραπάνω χρήματα απ'οσα χρειάζονται =Γαμάτος 4
genius_13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το κόστος διαφέρει ανάλογα με την μονάδα που σε στέλνουν, το πόσο συχνά θα έχεις υπηρεσία , την πόλη/χωριό κτλ. Πέρα από τα λεφτά σε αυτόματα μηχανήματα/ΚΨΜ/εξόδους θα πρέπει να υπολογίζεις και το κόστος μεταφοράς από και προς την μονάδα. Προσωπικά μου έφυγαν πολλά λεφτά. Αν τα υπολογίσεις και βλέπεις ότι δεν βγαίνεις με τίποτα πάρε αναβολή.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω πως υπάρχει στάνταρ απάντηση σε αυτό, όσα μπορεί χαλάει ο καθένας. Από (σχεδόν) καθόλου μέχρι αρκετά! Όταν ήμουν στη Σαλαμίνα είχα χαλάσει αρκετά θυμάμαι...
dimem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν γνώριζα για το ήδη υπάρχον θέμα. αν είναι ανάγκη ας συγχωνευτεί. έχω τη δυνατότητα για αναβολή, ή καλύτερα για μη διακοπή αυτής αφού λόγω σπουδών έχω για ένα- δύο χρόνια ακόμα. το θέμα είναι ότι θα αποφοιτήσω σύντομα (νωρίτερα εν πάσει περιπτώσει απο την λήξη της αναβολής) και αναρωτιέμαι για δύο θέματα: 1) κυρώσεις που προβλέπονται για κακή χρήση αναβολής. αυτό για την περίπτωση που δεν διακόψω με το πέρας των σπουδών. 2) θέσεις εργασίας που απαιτούν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω πως υπάρχει στάνταρ απάντηση σε αυτό, όσα μπορεί χαλάει ο καθένας. Από (σχεδόν) καθόλου μέχρι αρκετά! Όταν ήμουν στη Σαλαμίνα είχα χαλάσει αρκετά θυμάμαι... Σαλαμίνα ναυτικό; πουστοβυσμα 2
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σαλαμίνα ναυτικό; πουστοβυσμα Ναυτικό ναι, νομίζω δεν έχει κάτι άλλο. Ειλικρινά, χωρίς κανένα βύσμα. Ο μόνος ήμουν εκεί που ήμουν έτσι. Αν είχα θα το έγραφα 1
stefant24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση αν και δεν έχω φτάσει στην ηλικία αυτή για να υπηρετήσω για την πατρίδα , εκεί στο στρατό και όχι μόνο δεν πληρώνονται οι στρατιώτες , δεν αμείβονται με 5-10 ευρώ , γιατί το είπα , γιατί έχω ακουστά πως σε άλλες χώρες γίνεται κάτι τέτοιο.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση αν και δεν έχω φτάσει στην ηλικία αυτή για να υπηρετήσω για την πατρίδα , εκεί στο στρατό και όχι μόνο δεν πληρώνονται οι στρατιώτες , δεν αμείβονται με 5-10 ευρώ , γιατί το είπα , γιατί έχω ακουστά πως σε άλλες χώρες γίνεται κάτι τέτοιο. Οι απλοί φαντάροι παίρνουν κάπου 8-9€ το μήνα...
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παίρνεις το αστρονομικό ποσό των 8.2 €. Εγώ πάντως έβαλα 1500€ στην τσέπη σαν ΔΕΑ.
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παίρνεις το αστρονομικό ποσό των 8.2 €. Εγώ πάντως έβαλα 1500€ στην τσέπη σαν ΔΕΑ. και εκανες 15 μηνακια ... σε εστειλαν τουλαχιστον σπιτι σου?
stefant24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παίρνεις το αστρονομικό ποσό των 8.2 €. Εγώ πάντως έβαλα 1500€ στην τσέπη σαν ΔΕΑ. Τι είναι το ΔΕΑ ??? Πώς και δεν σου έκλεψαν τα 1500 ευρώ ??? ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΤΕ ΜΕ 8-9 ΕΥΡΩ????
Donalhioy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εμεις ειχαμε καλο φαγητο... με εξαιρεση κατι ψαρια ολα τα αλλα ηταν μια χαρα... στο στρατο θα βαλεις και μαλιστα πολλα κιλα.. τα μονα εξοδα εξοδα που ειχα ηταν οι καφεδες και μια φορα περιπου την εβδομαδα φαγητο απο εξω... καπου στα 50 το μηνα αν αγορασεις καφε απο εξω "π.χ το μεγαλο του φραπε" ενα μηνα θα εισαι με 5 ευρο... δεν ειχα οικονομικο θεμα.. δεν εκανα οικονομια.. απλα ετσι εκατσε... αρκετοι εβγαιναν μονο με καφε και αυτο του φτηνους ελομαζ που τους πληρωναν με τα 8+_ ευρο που επαιρναν το μηνα μαζι με ζαχαρη.. οσο αναφορα το εξω.. οπως εισαι τωρα ετσι θα εισαι και εκει.. τα πραματα αλλαξαν απο τοτε που ημουν εγω βεβαια.
stefant24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τι ήσουν από αυτά τα δύο panos2171? http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=71
Unabomber Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση αν και δεν έχω φτάσει στην ηλικία αυτή για να υπηρετήσω για την πατρίδα , εκεί στο στρατό και όχι μόνο δεν πληρώνονται οι στρατιώτες , δεν αμείβονται με 5-10 ευρώ , γιατί το είπα , γιατί έχω ακουστά πως σε άλλες χώρες γίνεται κάτι τέτοιο. Βack in my time, επαιρνα ως Ε1 enlisted περι τα $1300 pcm, πλεον εχει ανεβει λογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις