j0hnn1e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τι σχέση έχει η διανυκτέρευση με την ειδική άδεια; Μήλα και καρπούζια συγκρίνεις. Όταν ο φάκελος σου θα πάει πίσω στη στρατολογία θα λέει πουθενά διανυκτερεύσεις 100 και δικαιολογητικά 0; Όχι. Όταν ο φάκελος του Χ πάει πίσω στη στρατολογία με 32 μέρες περασμένες σαν ειδική άδεια, με 0 δικαιολογητικά και αποφασίσει ο Φ στρατόκ..λος να πει για να δω τον φάκελο, τι θα γίνει; θα πάρει την μονάδα και θα πρήζει απο το 1ο γραφείο μέχρι τον διοικητή. Μην μπερδεύετε την ... με την βούρτσα σε κάποια πράγματα. Και άλλο είναι να έχεις βύσμα. Εκει θα πει στον ΛΔ ο διοικητής "ο τάδε πήρε αγροτική" και θα σου δώσει άγραφη ο δίκας, κανείς δεν θα ζητήσει το δικαιολογητικό σε αυτή την περίπτωση. Εσύ βέβαια αν (χτύπα ξύλο) πάθεις κάτι στην διανυκτέρευση, χωρίς να έχεις χαρτιά και λοιπά, πάλι θα τρέχουν όλοι να καλύψουν τον κώλο τους γιατί ήσουν έξω και όχι μέσα στο στρατόπεδο.
andreapaog328 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 παραδειγμα δίνω αδερφέ. για να δεις ποσο οτι ναναι ειναι η φαση.
j0hnn1e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δεν αντιλέγω σε αυτό που λες, ούτε το αμφισβητώ. Συμφωνώ οτι είναι για τον π... γενικά και κάνουν ότι θέλουν. Απλά τονίζω τις διαφορές και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης..
siracos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κανείς πως είναι εδώ ; 174 μεα/απ Αλεξανδρούπολη
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δε σημαίνει πως έχουν όρεξη να σου απαντήσουν όμως. Μπορεί να τον πάρουν στο ψιλό , να φάει βρίσιμο κτλ. Oύτε ο πρώτος θα ναι ούτε ο τελευταίος.
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 σε όλα τα κέντρα εχουν πολύ δουλειά τα μαγειρεία, λογικο ειναι με τόσα άτομα. Αλλά με τόσα άτομα δεν πιάνει εμπλοκή, στις μονάδες μπορεί να μην ειναι τόσο πακέτο τα μαγειρεία, αλλά αν δεν έχουν άτομα στέλνουν φαντάρους στο ενδιάμεσο απο τις σκοπιές Όπως η 188 ΜΜΠ. Αν και στο Κέντρο λάντρευα τα μαγειρία. Ίσως επειδή ένιωθα ότι κάτι έκανα και δεν βαριόμουν. Όπλα, πυρομαχικά, ξιφολόγχες, όλα τα καλα. 10 έριξε αλλα έγιναν 5 γιατί τα καημένα τα παιδιά είχαν να πάνε 5 μέρες σπίτι τους. Περιττό να πω οτι η περίπολος είχε υπογραφές για 3 ώρες μετά και κοιμόταν και αυτή. Ευτυχώς είχαμε πύλη! Τέτοια περιστατικά να φάνε και οι κότες. 188ΜΜΠ Style!!! Παμε λιγο σε ερωτησεις: 2)Ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω κατα την διαρκεια της θητειας μου αλλα και για την αγορα των απαραιτητων?Το μονο μεγαλο μου - ειναι οι μετακινησεις(μενω Κρητη),κατα τα αλλα δεν καπνιζω,δεν πινω και δεν τρωω(εννοω συσκευασμενα,ετοιμα,πολυ κρεας κτλ) 3)Σε τι χρειαζεται το sleeping bag?5)Καποια συμβουλη? 2) Ανναλόγως εγώ σε ΕΛΔΥΚ επειδή έπαιρνα λεφτά μου φτάναν. Λογικά εάν δεν καπνίζεις, δεν πας σε μυστήρια μπαρ την βγάζεις καθαρή. Το Budget είναι στο χέρι σου. 3) Οι κουβέρτες έχουν σκόνη ίσως να είσαι αλεργικός ίσως όχι 5) Κλείδωνε τα πάντα έχε spare λουκέτα. Εμένα Σε Ελδύκ μία πόρα πήρα καπνό (για άλλους) και μου τον έκλεψαν από το φοριαμό. (Ίσως αντίποινα επειδή είχα καρφώσει)
testtesttest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 http://www.lifo.gr/now/greece/90720 Καποιοι χασαμε απλα τις ωρες μας. Αλλοι εχασαν ο,τι πολυτιμοτερο εχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 "Το Δημόσιο κατά της πρωτόδικης απόφασης ασκήθηκε αναίρεση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής και υποστήριξε ότι αποκλειστική αιτία του ατυχήματος ήταν η έλλειψη της προσήκουσας προσοχής, σύνεσης και επιμέλειας των φαντάρων, οι οποίοι δεν εκτίμησαν τον προφανή κίνδυνο που εγκυμονούσε το βάρος του ιστού και τον ισχυρό άνεμο." θράσος όχι αστεία... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ... και δωδεκα χρόνια για να τελεσιδικήσει
Haris San Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες?
_linuslost_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες? Μας κοροιδευεις ε;; 2
tz3s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες? Αντε καλή ψήφο
Haris San Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ρε απλα επειδη εχει λιγα ατομα μην πεσει καμια εμπλοκή..
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 lol, άλλος ένας που θα μας γράφει, εγω στην τύχη πήγα αν ειχα βάλει βυσμα δεν θα το λεγα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις