Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η διανυκτέρευση με την ειδική άδεια; Μήλα και καρπούζια συγκρίνεις.

Όταν ο φάκελος σου θα πάει πίσω στη στρατολογία θα λέει πουθενά διανυκτερεύσεις 100 και δικαιολογητικά 0; Όχι.

Όταν ο φάκελος του Χ πάει πίσω στη στρατολογία με 32 μέρες περασμένες σαν ειδική άδεια, με 0 δικαιολογητικά και αποφασίσει ο Φ στρατόκ..λος να πει για να δω τον φάκελο, τι θα γίνει; θα πάρει την μονάδα και θα πρήζει απο το 1ο γραφείο μέχρι τον διοικητή.

Μην μπερδεύετε την ... με την βούρτσα σε κάποια πράγματα. Και άλλο είναι να έχεις βύσμα. Εκει θα πει στον ΛΔ ο διοικητής "ο τάδε πήρε αγροτική" και θα σου δώσει άγραφη ο δίκας, κανείς δεν θα ζητήσει το δικαιολογητικό σε αυτή την περίπτωση.

Εσύ βέβαια αν (χτύπα ξύλο) πάθεις κάτι στην διανυκτέρευση, χωρίς να έχεις χαρτιά και λοιπά, πάλι θα τρέχουν όλοι να καλύψουν τον κώλο τους γιατί ήσουν έξω και όχι μέσα στο στρατόπεδο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω σε αυτό που λες, ούτε το αμφισβητώ. Συμφωνώ οτι είναι για τον π... γενικά και κάνουν ότι θέλουν.

Απλά τονίζω τις διαφορές και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης..

Δημοσ.

Δε σημαίνει πως έχουν όρεξη να σου απαντήσουν όμως. Μπορεί να τον πάρουν στο ψιλό , να φάει βρίσιμο κτλ.

Oύτε ο πρώτος θα ναι ούτε ο τελευταίος.

Δημοσ.

σε όλα τα κέντρα εχουν πολύ δουλειά τα μαγειρεία, λογικο ειναι με τόσα άτομα. Αλλά με τόσα άτομα δεν πιάνει εμπλοκή, στις μονάδες μπορεί να μην ειναι τόσο πακέτο τα μαγειρεία, αλλά αν δεν έχουν άτομα στέλνουν φαντάρους στο ενδιάμεσο απο τις σκοπιές ;)

Όπως η 188 ΜΜΠ. Αν και στο Κέντρο λάντρευα τα μαγειρία. Ίσως επειδή ένιωθα ότι κάτι έκανα και δεν βαριόμουν.

Όπλα, πυρομαχικά, ξιφολόγχες, όλα τα καλα. 10 έριξε αλλα έγιναν 5 γιατί τα καημένα τα παιδιά είχαν να πάνε 5 μέρες σπίτι τους. Περιττό να πω οτι η περίπολος είχε υπογραφές για 3 ώρες μετά και κοιμόταν και αυτή. Ευτυχώς είχαμε πύλη!

Τέτοια περιστατικά να φάνε και οι κότες.

188ΜΜΠ Style!!!

Παμε λιγο σε ερωτησεις:

2)Ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω κατα την διαρκεια της θητειας μου αλλα και για την αγορα των απαραιτητων?Το μονο μεγαλο μου - ειναι οι μετακινησεις(μενω Κρητη),κατα τα αλλα δεν καπνιζω,δεν πινω και δεν τρωω(εννοω συσκευασμενα,ετοιμα,πολυ κρεας κτλ)

3)Σε τι χρειαζεται το sleeping bag?

5)Καποια συμβουλη?

2) Ανναλόγως εγώ σε ΕΛΔΥΚ επειδή έπαιρνα λεφτά μου φτάναν. Λογικά εάν δεν καπνίζεις, δεν πας σε μυστήρια μπαρ την βγάζεις καθαρή. Το Budget είναι στο χέρι σου.

3) Οι κουβέρτες έχουν σκόνη ίσως να είσαι αλεργικός ίσως όχι

5) Κλείδωνε τα πάντα έχε spare λουκέτα. Εμένα Σε Ελδύκ μία πόρα πήρα καπνό (για άλλους) και μου τον έκλεψαν από το φοριαμό. (Ίσως αντίποινα επειδή είχα καρφώσει)

• Super Moderators
Δημοσ.

"Το Δημόσιο κατά της πρωτόδικης απόφασης ασκήθηκε αναίρεση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής και υποστήριξε ότι αποκλειστική αιτία του ατυχήματος ήταν η έλλειψη της προσήκουσας προσοχής, σύνεσης και επιμέλειας των φαντάρων, οι οποίοι δεν εκτίμησαν τον προφανή κίνδυνο που εγκυμονούσε το βάρος του ιστού και τον ισχυρό άνεμο."

θράσος όχι αστεία...

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες?

Δημοσ.

Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες?

Μας κοροιδευεις ε;;

• Like 2
Δημοσ.

Αντε καλή ψήφο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...