paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω.Αν δεν κανει αιτηση για αναβολη μολς του ερθει το χαρτι να παρουσιαστει μπορει τοτε να ζητησει αναβολη ? ναι γίνεται αλλα δεν ειναι και οτι καλύτερο... Κάποιες φορές η φορμα για να δεις ποτε και αν παρουσιάζεσαι (με ποια σειρά) στο stratologia.gr λειτουργεί. Σε εμένα δε λειτουργησε γιατι ήμουν από αναβολη μαλλον. Με εχει ακόμα ως μη υπόχρεο... Ρίξτε μια ματιά... καλύτερα πάντως κάποια στιγμή να το βάλει σε μια σειρά για να ειναι ανετός... Κατα τ'αλλα μπορεί και μια μερα μετα να την κόψει αν το θελήσει. υ.γ.: όπως παει η κατασταση μάλλον για 6μηνο και μετα καταργηση πάει... Ως το 2020 που θα του δωσουν αναβολη σπουδών μπορει και να μην υπάρχει η θητεία...
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μονάδα από μονάδα διαφέρει, στην μονάδα μου στον εβρο κανεις δεν γλύτωνε τίποτα γιατί ο δίκας ήταν στρατοκαυλος μέχρι και ιωταδες έβαζε να κανούν βολες/ασκησεις/σχολειο μαχητη. Δεν είναι μόνο μονάδα από μονάδα..αλλά είναι και σε τι περίοδο θα πέσεις, ( αν έχει κόσμο δηλαδή ή όχι ), αν έχει αλλάξει κανένας Διοικητής και τι ορέξεις θα έχει ο νέος...κτλ, κτλ, μπορεί να πει κάποιος οτι πέρναγε καλά σε ένα στρατόπεδο και να αλλάξει κάτι και οι επόμενοι να φάνε λούκι...παίζουν πολλά....
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μάλιστα... αρα θα κοιταξω να ψαξω ατομα απο τα στρατοπεδα που θελω να παω για να δω το κλίμα στο καθένα... thanks
Bomber-21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μονάδα από μονάδα διαφέρει, στην μονάδα μου στον εβρο κανεις δεν γλύτωνε τίποτα γιατί ο δίκας ήταν στρατοκαυλος μέχρι και ιωταδες έβαζε να κανούν βολες/ασκησεις/σχολειο μαχητη. Και τι κάνανε οι γιωτάδες στις βολές και τις ασκήσεις χωρίς όπλο;
mastor10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και τι κάνανε οι γιωτάδες στις βολές και τις ασκήσεις χωρίς όπλο; τους στοχους
Sugizo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και τι κάνανε οι γιωτάδες στις βολές και τις ασκήσεις χωρίς όπλο; κάνανε βολή με όπλα άλλων, εδώ τους πέρασε σχολειό μαχητή, στα όπλα θα κολλούσε?
karabouzouk... Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου είμαι αυτή τη στιγμή φαντάρος στην Κύπρο. Διάβασε πολύ προσεκτικά αυτά που σου γράφω!!!! Παρουσιάστηκα 16 Νοεμβρίου στη Σπάρτη και μετά από λίγες μέρες ήρθε επιτροπή για ειδικές δυνάμεις. Ήμουν κι εγώ όπως εσυ κολλημένος να πάω αλεξίπτωτα, μόνο για την εμπειρία. Τελικά αποδείχτηκε πως αλεξίπτωτα παίρνουν πλέον μόνο όσους έχουν καλό βύσμα. Τώρα κατέληξα να είμαι ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο και να καταριέμαι την ώρα που σκέφτηκα να μπω στην όλη διαδικασία!! Και αυτά στα λέει ένα άτομο που γυμνάζεται κάθε μέρα τα τελευταία 7 χρόνια!! Φιλική μου συμβουλή είναι να μην πας ειδικές δυνάμεις και απλά να κοιτάξεις να περάσεις μια χαλαρή θητεία.. Παρόλα αυτά, αν επιμένεις για αλεξίπτωτα και παρουσιαστείς κι εσύ στη Σπάρτη όπως εγώ, έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις για Τ.ΕΝ.ΕΦ. Εκεί γίνεσαι αλεξιπτωτιστής και παίρνεις τον πράσινο μπερέ αλλά δεν κάνεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Στο τμήμα αυτό που βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και θεωρείται από τα πιο βυσματικά τμήματα, μπορείς να πας μόνο αν είσαι ΣΕΜ, όχι πεζικό. Καλή θητεία!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εσύ δηλαδή γιατί δεν κατάλαβα καλά σε πήραν ειδικές δυνάμεις αλλά όχι αλεξιπτωτιστές..? Γενικά αν πας ειδικές δυνάμεις δεν έχεις δικαίωμα αν δεν τη παλεύεις να το δηλώσεις και να πας κανονικά πεζικό..?
Whiteyez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Γενικά αν πας ειδικές δυνάμεις δεν έχεις δικαίωμα αν δεν τη παλεύεις να το δηλώσεις και να πας κανονικά πεζικό..? Μπορείς να φύγεις, δεν σε κρατάει κανένας.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να φύγεις, δεν σε κρατάει κανένας. Σωστα. Πολλουν τους παιρνουν με το ζορι εκει και φευγουν 1-2 μερες αφου παρουσιαστούν, συχνα όμως με αποδοκιμασίες κλπ μπουρδες των στρατοκ@υλ*ν αλλα στα @@ σου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 συχνα όμως με αποδοκιμασίες κλπ μπουρδες των στρατοκ@υλ*ν αλλα στα @@ σου... Ελα ρε!Παιζει τετοιο πραγμα?Προδοτης,δεν αγαπας την πατριδα κ ιστοριες δηλαδη? Μπορεις να απαντας καταλληλως ή τρως κ παλι 50?
karabouzouk... Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να φύγεις, δεν σε κρατάει κανένας. Σωστα. Πολλουν τους παιρνουν με το ζορι εκει και φευγουν 1-2 μερες αφου παρουσιαστούν, συχνα όμως με αποδοκιμασίες κλπ μπουρδες των στρατοκ@υλ*ν αλλα στα @@ σου... Αυτό ήξερα και γω ότι όποτε δεν μπορείς άλλο φεύγεις.. Αλλά τι τον κρατάει το φίλο που έχει μετανιώσει λέει και δεν φεύγει..? Μήπως μετά όταν πας στο πεζικό έχεις διαφορετική μεταχείριση..? αλλά δε νομίζω να παίζουν τέτοια..
Whiteyez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 συχνα όμως με αποδοκιμασίες κλπ μπουρδες των στρατοκ@υλ*ν αλλα στα @@ σου... Δεν είδα ποτέ κάτι τέτοιο.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ελα ρε!Παιζει τετοιο πραγμα?Προδοτης,δεν αγαπας την πατριδα κ ιστοριες δηλαδη? Μπορεις να απαντας καταλληλως ή τρως κ παλι 50? εφοσον θα φυγεις τους λες παρτε τα @@ μου και λιώστε λακαμαδες... Ενημερωτικά, μεχρι την ορκομοσία θεωρείστε/θεωρούμαστε πολίτες και έχουμε δικαίωμα αρνησης εκτέλεσης ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εντολής. Μπορειτε επισης να αρνηθείτε τις ποινές ως τότε. Δηλαδή, καποιος που θέλει να παει να δει αν του αρεσει και αν δεν του αρεσει να ξαναπαρει αναβολη (εφικτό) μπορει να παει να τους κανει πο*τανα και να φυγει (αν δεν τον διωξουν αυτοι πρώτα προς 401 μεριά). Δεν είδα ποτέ κάτι τέτοιο. ισχύει. Πεφτει τρελο καζο και απο "ανωτερους" και απο κεφτεδομυαλους γομαρολοκατζηδες...
snik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φευγεις απο ειδικες δυναμεις αν θες αλλα συνηθως μετα η μεταθεση που θα σου δωσουν θα ειναι σε δυσκολη μοναδα. Γενικα ο ΕΣ εχει μια συνηθεια να στελνει σε δυσκολες μοναδες κοσμο που "κοβεται" απο καπου. Παντως πρωτη φορα νιωθω τοσο αχρηστος στην ζωη μου, ολα τα αλλα χρονια εκανα κατι αλλα τωρα απλα περιμενω να κυλαει ο χρονος κανοντας ασκοπα πραγματα. Ωρες ωρες καθομαι και σκεφτομαι μηπως να τους παρατησω ολους και να βγω εξω να συνεχιζοντας την προηγουμενη ζωη μου οπου θα μπορουσα να βγαζω και χρηματα; Δεν ξερω αν ειναι η απαλεψια του στρατου η αν ειναι κατι που θα μου περασει αλλα προς το παρον η ψυχολογια μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση. Οχι και τιποτα αλλο οι περισσοτεροι γνωστοι μου ειναι σε μια χαρα μοναδα και εγω που δεν γουσταρα την ιδεα του στρατου απο την αρχη με εχουν παει στην πιο δυσκολη μοναδα των τεθωρακισμενων. Ελπιζω να βρω κατι για μεταθεση γιατι δεν με βλεπω καλα εδω.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φευγεις απο ειδικες δυναμεις αν θες αλλα συνηθως μετα η μεταθεση που θα σου δωσουν θα ειναι σε δυσκολη μοναδα. Γενικα ο ΕΣ εχει μια συνηθεια να στελνει σε δυσκολες μοναδες κοσμο που "κοβεται" απο καπου. Παντως πρωτη φορα νιωθω τοσο αχρηστος στην ζωη μου, ολα τα αλλα χρονια εκανα κατι αλλα τωρα απλα περιμενω να κυλαει ο χρονος κανοντας ασκοπα πραγματα. Ωρες ωρες καθομαι και σκεφτομαι μηπως να τους παρατησω ολους και να βγω εξω να συνεχιζοντας την προηγουμενη ζωη μου οπου θα μπορουσα να βγαζω και χρηματα; Δεν ξερω αν ειναι η απαλεψια του στρατου η αν ειναι κατι που θα μου περασει αλλα προς το παρον η ψυχολογια μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση. Οχι και τιποτα αλλο οι περισσοτεροι γνωστοι μου ειναι σε μια χαρα μοναδα και εγω που δεν γουσταρα την ιδεα του στρατου απο την αρχη με εχουν παει στην πιο δυσκολη μοναδα των τεθωρακισμενων. Ελπιζω να βρω κατι για μεταθεση γιατι δεν με βλεπω καλα εδω. σε π*δηξαν... Αντε καλο κουράγιο και μη μασας, γραφτους. Πες πως κανεις ενα διαλλειμα για ξεκουραση απο τις σπουδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις