Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Χιος αλλο ενα μησι που οι ντόπιοι βολςβονται ακομα κ σε καταμαυρα στρατόπεδα. Μαυροι, καρδαμηλα κ μηχανικό η εμπλοκή ηταν μόνιμη αλλαξε τπτ ή μπα??? Αυτό συμβαίνει παντού με τους ντόπιους, όχι μόνο στα νησιά.
SOADNICK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά αυτές τις μέρες θα περάσει περιοδεύουν ένα ξαδερφακι έμαθα ότι πλέον δεν πας στο Ρουφ αλλά απλά σε ένα ΚΕΠ. Ισχύει και αν ναι τι χαρτιά παίρνεις μαζί ο ξάδερφος λέει δεν του έδωσαν τίποτα στο σχολείο εμάς μας είχαν δώσει ένα χαρτί από την στρστολογια. Ισχυει, σε ενα ΚΕΠ πας με την ταυτοτητα σου και την επομενη εργασιμη μπαινεις στη σελιδα της στρατολογιας για να δεις τον ΣΑ σου. 1
_linuslost_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βγήκαν και οι μεταθέσεις μας, των εννιαμηνων που είμαστε σε μεταθεσιμα στρατόπεδα! Αντίο πρωτοκλησσι!!!
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βγήκαν και οι μεταθέσεις μας, των εννιαμηνων που είμαστε σε μεταθεσιμα στρατόπεδα! Αντίο πρωτοκλησσι!!! Αρχηγέ και εγώ όταν είχα φύγει από Χίο με μετάθεση για Θήβα πανηγύριζα , μετά από 3 βδομάδες έκλαιγα και μούντζωνα τον εαυτό μου που δεν είχα δηλώσει αμετάθετο! όπως και να έχει ελπίζω να περάσεις καλύτερα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Άμα δεν έχεις βύσμα είναι σαν το Τζόκερ οι καλές μεταθέσεις. κι αν σου κάτσει... 1
eidikos33 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βγήκαν και οι μεταθέσεις μας, των εννιαμηνων που είμαστε σε μεταθεσιμα στρατόπεδα! Αντίο πρωτοκλησσι!!!ωραιος καλος πολιτης,σε εστειλαν εκει που ειχες δηλωσει;Αρχηγέ και εγώ όταν είχα φύγει από Χίο με μετάθεση για Θήβα πανηγύριζα , μετά από 3 βδομάδες έκλαιγα και μούντζωνα τον εαυτό μου που δεν είχα δηλώσει αμετάθετο! όπως και να έχει ελπίζω να περάσεις καλύτερα.η χιος ειναι αμεταθετη μαν
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η Χίος όταν η θητεία ήτανε 12μηνη δεν ήτανε αμετάθετη,στο 12μηνο έπαιρνες μετάθεση μετά από 5 μήνες στην παραμεθόριο. 305 Δ ΕΣΣΟ η τελευταία σειρά που έκανε 12μήνες!
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 305 Δ ΕΣΣΟ η τελευταία σειρά που έκανε 12μήνες! Πίκρα έτσι;
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πίκρα έτσι; Όταν ανακοινώθηκε ναι,θυμάμαι πολλοί έπαιρναν αναβολή για να γλιτώσουν τους παραπάνω μήνες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό είχα ακούσει και εγώ, όπως και ότι τότε δεν έδιναν αναβολές...
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό είχα ακούσει και εγώ, όπως και ότι τότε δεν έδιναν αναβολές... 2-3 παιδιά που ήξερα τις πήραν,οι περισσότεροι δεν ήθελαν να καθυστερήσουν και άλλο την φάση με την θητεία.
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 1)Οσους εχω ακουσει να μιλανε για τον στρατο προτεινουν λουκετα,προσοχη στο κεντρο κτλ γιατι κυκλοφορουν κλεφτες.Πολλοι αναφερουν περιστατικα που εχουν κλαπει αρβυλες,παντοφλες,σαγιοναρες,πετσετες και πραγματα που δεν ειναι αξιας.Ποιοι ειναι αυτοι που τα κλεβουν ?Ποιος θα μπει στο κοπο να κλεψει κατι χρησιμοποιημενο που οποιοσδηποτε ανθρωπος οχι θα αδιαφορουσε,αλλα θα σιχαινοταν να το χρησιμοποιησει? 2)Σε περιπτωση κλοπης τι κανεις?
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εγω προβλεπω να μειωνεται κ αλλο Η Κύπρος ανακοίνωσε μείωση από 24 στους 17 μήνες
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δε σου περνάει απ' το μυαλό ότι κυκλοφορούν και μαλακιστήρια έτσι; Αλλά και εσκεμμένα να μη γίνει, μπορεί κάλλιστα να γίνει τυχαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις