Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά την διάρκεια άδειας πήγα φρουραρχείο μου έδωσαν παραπεμπτικό για αιμοδοσία και στα καπάκια πήγα 401 κι έδωσα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ti κουλό ειναι πάλι αυτο ? Στον αδερφό μου δώσανε 10(Ρέθυμνο) ,δεν παίρνουνε όλοι τις ιδιες μέρες?

Μετα πηγαίνει Χιο ,ξερει κανεις πως ειναι εκει ?....φαντάζομαι τωρα με τους μετανάστες θα πεφτει πολύ "ξύλο"!

χιο αναλογα που θα πάει αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα μιλαμε για πολλά μαυρα στρατόπεδα
Δημοσ.

147 ΤΕ την εποχή μου που ήμουνα μαυρίλα..τώρα δεν ξέρω αν έφτιαξαν τα πράγματα..ο Διοικητής την είχε δει πως έχει στρατόπεδο λεγεώνας.

Δημοσ.

ισχύει οτι σε ασφαλίζει ο στρατός κατα την διαρκεια της θητείας + 6 μηνες αφου απολυθείς?

Μα δεν είσαι ασφαλισμένος ούτε κατά τη διάρκεια της θητείας,απλά ο στρατός είναι υποχρεωμένος να σου προσφέρει υγειονομική περίθαλψη αν και εφόσον την χρειαστείς,όπως εγώ που νοσηλεύτηκα σε στρατιωτικό νοσοκομείο 15 ημέρες.

Μετά την απόλυση αυτό παύει να ισχύει εκτός και αν έπαθες κάποιο πρόβλημα υγείας λίγο πριν το τέλος της θητείας τότε ναι ο στρατός θα σε καλύπτει και μετά την απόλυση σου αφού αυτός θεωρητικά είναι υπεύθυνος.

• Like 1
Δημοσ.

όσες έμεναν απο την κανονική, 4 αιμοδοτική και 10 αναρρωτική

Αναρρωτικη για ψυχοπαθολογικους λογους;

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει 10 ημέρες αναρρωτική για πνευμόνια με νοσηλεία σε στρατιωτικό νοσοκομείο 10 ημέρες και 2 ημέρες πριν τελειώσει η άδεια πήγα στο Φρουραρχείο για χαρτί επανεξέτασης με αυτό πήγα στο 401 και επικαλέστηκα στομαχικές διαταραχές που είχανε προκληθεί από τα φάρμακα που έπαιρνα,με κράτησαν 4 ημέρες μέσα οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και μου δώσανε άλλες 10 ημέρες αναρρωτική :P το όλο θέμα είναι να γίνεις εισαγωγή,αν γίνεις εισαγωγή κάτι θα πάρεις σε αναρρωτική.

Το ξενέρωμα στην όλη φάση ήτανε πως όσοι ήτανε από Αθήνα το Σ/Κ πήγαιναν σπίτι τους εξοδούχοι,μόνο στην κλινική που ήμουνα εγώ με κάτι άλλα παιδιά ο παθολόγος ήτανε προβλεπέ και φάγαμε το Σ/Κ μέσα,ε καλά εννοείται με λαπτοπ,πίτσες και μπίρες.

Δημοσ.

Αναρρωτικη για ψυχοπαθολογικους λογους;

Όχι δεν με πήγαν για Ι5 εμένα ευτυχώς, είδαν οτι χαίρω άκρας ψυχικής υγείας.

Πονούσε το λαιμουδάκι μου, μπηκα λιγο στο 401 και πήρα 10 μέρες αναρρωτική.

Δημοσ.

ρε παιδια παιζει να μου πουν εμενα π απολελε 9 Μαιου οτι δεν μου δινουν πρωτο γκρουπ αδεια??

Δημοσ.

Όχι δεν με πήγαν για Ι5 εμένα ευτυχώς, είδαν οτι χαίρω άκρας ψυχικής υγείας.

Πονούσε το λαιμουδάκι μου, μπηκα λιγο στο 401 και πήρα 10 μέρες αναρρωτική.

Καποια στιγμη θα βγει το θεμα μου στη δημοσιοτητα και θα παθεις πλακα για το τι παιχνιδι παιχτηκε εις βαρος μου.

Δημοσ.

ρε παιδια παιζει να μου πουν εμενα π απολελε 9 Μαιου οτι δεν μου δινουν πρωτο γκρουπ αδεια??

πως πανε τα γκρουπ? και θα σου πω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...