Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα και τα προσωπα τα ιδια ειναι μην νομιζεις....η μια κυβερνηση φτιαχνει και τα παιδια της αντιπολιτευσης και τουμπαλιν

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρρωτική μπορείς να πάρεις με 1000 και 2 τρόπους. Αρκεί να είσαι καλός ψεύτης και να μην λυπάσαι αυτούς που θα χώσεις. Τα λοιπά είναι εύκολα.

Προσωπικά δεν το έκανα για να λουφάρω αλλά για να εκδικηθώ τα καθίκια τους Αξιωματικούς και τον Γιατρό του ΣΤΕΠ.

Δεν γίνεται με 39 πυρετό να σε βγάζει ο γιατρός 3 ημέρες εκτός ενόπλων υπηρεσιών,να σε βάζει ο ΑΥΔΜ υπηρεσία 03:00-06:00 θαλαμοφύλακα για να μην χαλάσει την δεύτερη συνεχόμενη έξοδο των ντόπιων και επίσης δεν γίνεται να είσαι στο φυλάκιο να ξυπνάς με πυρετό και να έρχεται ο αξιωματικός που ήτανε υπεύθυνος και να σου λέει "το κάνεις για να κατέβεις στην μονάδα" εγώ που ζητούσα να πηγαίνω φυλάκιο για να ηρεμεί το κεφάλι μου.

Μερικά πράγματα δεν τα κάνεις ούτε από λούφα ούτε επειδή είσαι ψεύτης,το κάνεις για εκδίκηση.

Δημοσ.

To να μην εχεις τιποτα και να μπεις στην διαδικασια να πας για εξετασεις χωρις λογο παντως το θεωρω βλακια...και αυτο ταλαιπωρια ειναι ρε παιδια

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ και μια εβδομάδα να γίνει ο στρατός, απλά θα αλλαζουν τα πρόσωπα π είναι ωφελημένα. Δείτε το σαν διακοπές και όλα καλά θα πάνε.

ναι, διακοπές στον βόθρο

• Like 4
Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών.

μπορώ να πάω οπου ζητησω.

ριχτε ενα τοπ 5

ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη

Δημοσ.

Κάπου στο υπουργείο. Μετρό απέξω απο τη πύλη μπαίνεις 7 η ώρα ,καλο φαγητό, 1-2 υπηρεσίες τη βδομάδα.

Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

ριχτε ενα τοπ 5

Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ.

Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου

Δημοσ.

Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ.

Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου

Και νομιζα οτι ηταν ραδιο αρβυλα της μοναδας μου αυτο.. Τι λες ρε φιλε τωρα..  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Δημοσ.

Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα".

Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα.

Δημοσ.

Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα".

Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα.

Εκει επρεπε να ημουν. Λογω του προβληματος υγειας που εχω, που ουτως η αλλως δεν κανω υπηρεσιες, θα μου ειχε ερθει κουτι. χαχαχα

Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

ριχτε ενα τοπ 5

Ελπιζω να καταλαβαινεις(δεν)ποσο νοημα εχει το να λες στον αλλο μη βυσματια ''καλη τυχη''... :rolleyes:

Δημοσ.

καλη η μαλάκια σου

αμα είχες βύσμα ξέρω οτι δε θα το βαζες και θα πηγαινες τουλαχιστον τίποτα ουκ να υπηρετήσεις την πατρίδα χαχαχα.

αυτό που εβαλες σε μπολντ το εννοώ και εύχομαι ανώδυνη θητεία σε ολους.

η Ελλάδα καλώς η κακώς είναι για λιγους και το να θες να φάνε όλοι γκαβλι επειδή θα φας εσύ δείχνει ποιότητα.

Δημοσ.

Αν όλοι όσοι βάζουν βύσμα έπαιρναν απαλλαγή τώρα ή θητεία θα είχε καταργηθεί και θα είχαμε ξεμπερδεψει όλοι μας από το καρκινωμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...