Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως δεν μπορει να μάθει πυρηνική φυσικη ο οποιοσδήποτε ετσι δεν μπορει και ο οποιιοσδήποτε να κάνει τον ευζωνα ή να υπηρετησει σε μάχιμες θέσεις ειτε επειδη δεν θελει ειτε για άλλους λογους. Πως να το κανουμε τωρα? επειδη κάποιοι ειναι εμπαθεις με κάποια πράγματα χάνουν την κριση τους και έχουν αδικο σε αυτα που γράφουν ειδικα οταν γράφουν για πραγματα που δεν έχουν κάνει.

Κατα τα αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να πει ειρωνικα οτι δεν θα σφαζοταν να εντάξει τον άλλον στο δυναμικο του οι τρομερά σοβαρές εταιριες που έχουμε ή οι άτυχοι εργαζομενοι που μεσα στην αναγκη τους εμπλεξαν με αυτες? κρατηστε μικρο καλάθι. :cry:

Tι να έχουν κάνει?

Παρέλαση?τρολαρεις ρε μαν?

9 στους 10 ειναι βοσκοι στα Ελληνικα Σκτρατά.

Και ποιος μίλησε μονο για ελλαδα?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως δεν μπορει να μάθει πυρηνική φυσικη ο οποιοσδήποτε ετσι δεν μπορει και ο οποιιοσδήποτε να κάνει τον ευζωνα ή να υπηρετησει σε μάχιμες θέσεις ειτε επειδη δεν θελει ειτε για άλλους λογους. Πως να το κανουμε τωρα? επειδη κάποιοι ειναι εμπαθεις με κάποια πράγματα χάνουν την κριση τους και έχουν αδικο σε αυτα που γράφουν ειδικα οταν γράφουν για πραγματα που δεν έχουν κάνει.

Κατα τα αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να πει ειρωνικα οτι δεν θα σφαζοταν να εντάξει τον άλλον στο δυναμικο του οι τρομερά σοβαρές εταιριες που έχουμε ή οι άτυχοι εργαζομενοι που μεσα στην αναγκη τους εμπλεξαν με αυτες? κρατηστε μικρο καλάθι. :cry:

ρε φιλε πες μου λιγο που υπηρετησες... απο τις μαλ.ιες που λες παιζει να εισαι ενας γκασμας που ειχαμε για δεα στην μοναδα...

• Like 1
Δημοσ.

Tι να έχουν κάνει?

Παρέλαση?τρολαρεις ρε μαν?

9 στους 10 ειναι βοσκοι στα Ελληνικα Σκτρατά.

Και ποιος μίλησε μονο για ελλαδα?

Οχι δεν τρολάρω γιατι για να κανεις παρέλαση στο Συνταγμα θα πρέπει να κάνεις δοκιμαστικά κανα 7ωρο με ντάλα ηλιο πάνω στο Τατοι. Οι μισοι που ξέρω απο απλη θητεια ουτε 1ωρα δεν θα αντεχαν θα παραπονιόντουσαν οτι έχουν τη μέση τους. Ψέμμα ειναι αυτο? δεν το έχετε δει να γινεται? Δεν σου έχει ερθει δηλαδη να πλακώσεις στις φάπες τον τυπο που ειχες στο στρατο και ενω δεν ειχε τιποτα την έπεφτε για να χώσει εσενα.... ε μην ανησυχεις αυτο θα το κανει μετα και στη δουλεια και παντου ο στρατος ειναι απλα δικαιολογια. :cry:

ρε φιλε πες μου λιγο που υπηρετησες... απο τις μαλ.ιες που λες παιζει να εισαι ενας γκασμας που ειχαμε για δεα στην μοναδα...

Σε ειχε τσακισει στο καψόνι?

Δημοσ.

Σε ειχε τσακισει στο καψόνι?

οχι... προσπαθουσε δηλαδη, αλλα κι αυτος φανταρος 2 σειρες πριν απο εμενα ηταν! οποτε τον εγραψα την πρωτη φορα ΣΤΑ @@ μου και μετα το επαιζε ψευτο-αλανι και φιλαρακι!

για πες τουλαχιστον τι σωμα ησουν κυριε εφεδρε ανθυπα

Δημοσ.

οχι... προσπαθουσε δηλαδη, αλλα κι αυτος φανταρος 2 σειρες πριν απο εμενα ηταν! οποτε τον εγραψα την πρωτη φορα ΣΤΑ @@ μου και μετα το επαιζε ψευτο-αλανι και φιλαρακι!

για πες τουλαχιστον τι σωμα ησουν κυριε εφεδρε ανθυπα

Δεν θελω να δώσω προσωπικές πληροφοριες στο φορουμ σορρυ. Εκεινο πάντως που δεν θα εκανα ειναι αυτο που έκανε αυτος που λες. Αν εισαι ομως υπευθυνος και πρέπει να δώσεις μια εντολη να γινει για να μη μπλέξεις δεν εισαι εσυ ο μαλακας της υποθεσης αυτος που δεν θα την εφαρμοσει ειναι. Γιατι μετα θα βγειτε να πειτε ..... δεν κάνουν το ενα στο στρατο δεν προσέχουν εγινε ατυχημα κτλπ. αλλα ουτε εντολές απο τον ανώτερο σ αρεσει να παιρνεις λες οτι το παιζει κάποιος. Αποφασίστε τι θέλετε παιδια να ξέρουμε.

Δημοσ.

Δεν θελω να δώσω προσωπικές πληροφοριες στο φορουμ σορρυ. Εκεινο πάντως που δεν θα εκανα ειναι αυτο που έκανε αυτος που λες. Αν εισαι ομως υπευθυνος και πρέπει να δώσεις μια εντολη να γινει για να μη μπλέξεις δεν εισαι εσυ ο μαλακας της υποθεσης αυτος που δεν θα την εφαρμοσει ειναι. Γιατι μετα θα βγειτε να πειτε ..... δεν κάνουν το ενα στο στρατο δεν προσέχουν εγινε ατυχημα κτλπ. αλλα ουτε εντολές απο τον ανώτερο σ αρεσει να παιρνεις λες οτι το παιζει κάποιος. Αποφασίστε τι θέλετε παιδια να ξέρουμε.

και εσυ εγινες ανωτερος..? Πότε? Απο ποιον βρε.. 

να σου πω τι θελουμε.. Να μην υπαρχει αυτο το μπουρδελο! 

υ.γ. και επειδη καπου διαβασα οτι ελεγες πως εδινες διαταγες στους εποπ... ΤΙ λες βρε καημενε που θα πηγαινες εσυ το 20-28χρονο που πληρωνεσαι για 8 μηνες απο τον Ελληνα πολιτη (απο τον στρατο σορρυ), 500 ευρω, να δωσεις διαταγες σε εναν π ειναι 7 χρονια στο στρατοπεδο και παιρνει ενα χιλιαρικο.... Αυτα μαλλον στα ονειρα σου τα εβλεπες

Δημοσ.

και εσυ εγινες ανωτερος..? Πότε? Απο ποιον βρε.. 

να σου πω τι θελουμε.. Να μην υπαρχει αυτο το μπουρδελο! 

υ.γ. και επειδη καπου διαβασα οτι ελεγες πως εδινες διαταγες στους εποπ... ΤΙ λες βρε καημενε που θα πηγαινες εσυ το 20-28χρονο που πληρωνεσαι για 8 μηνες απο τον Ελληνα πολιτη (απο τον στρατο σορρυ), 500 ευρω, να δωσεις διαταγες σε εναν π ειναι 7 χρονια στο στρατοπεδο και παιρνει ενα χιλιαρικο.... Αυτα μαλλον στα ονειρα σου τα εβλεπες

Ο στρατος παει με τον βαθμο φιλε.. Δεν παει ουτε με την ηλικια ουτε με τις γνωσεις.. Εισαι λοχαγος και 28 χρονων? Και ο εποπ λοχιας ειναι 55? Δεν εχει καμια σχεση, τον διαταζεις.. Οπως ενας φανταρος λοχιας μπορει να διαταξει εποπ δεκανεα ετσι και ενας ΔΕΑ μπορει να διαταξει απο αρχιλοχια και κατω..

(Δεν λεω οτι ειναι σωστο ενας Δοκιμος με 14 μηνες να διαταζει λοχιες με 7 χρονια υπηρεσιας.. Απλα σου λεω πως ειναι τα πραγματα)

• Like 2
Δημοσ.

Ο στρατος παει με τον βαθμο φιλε.. Δεν παει ουτε με την ηλικια ουτε με τις γνωσεις.. Εισαι λοχαγος και 28 χρονων? Και ο εποπ λοχιας ειναι 55? Δεν εχει καμια σχεση, τον διαταζεις.. Οπως ενας φανταρος λοχιας μπορει να διαταξει εποπ δεκανεα ετσι και ενας ΔΕΑ μπορει να διαταξει απο αρχιλοχια και κατω..

(Δεν λεω οτι ειναι σωστο ενας Δοκιμος με 14 μηνες να διαταζει λοχιες με 7 χρονια υπηρεσιας.. Απλα σου λεω πως ειναι τα πραγματα)

Καλα βεβαια οταν λεμε δινεις διαταγες δεν εννοουμε οτι εισαι αγενής και προσβλητικός.

Σέβεσαι τα χρονια υπηρεσιας του παλιοτερου αλλα και αυτος θα σεβαστει την ευθυνη λογω του βαθμου και οπου βάζεις εσυ υπογραφή γιατι μολις γινει η μαλακια αυτος που σου έκανε τον παλιο θα πει .... απο εδω ο προιστάμενος. Οποτε τους συμφέρει εισαι προισταμενος οποτε δεν τους συμφέρει ειναι παλιοτεροι.

Δημοσ.

σιγα μην δινει εντολες ο εφεδρος λοχιας και ο δεα στους μονιμους οτι νανε λετε μερικοι..

Να ξεκαθαρισουμε κατι .... ΔΕΑ απο τη στιγμη που τελειωσες την θητεια σου δεν υπάρχει. Ε.Α εισαι δηλαδη εφεδρος Ανθυπολοχαγος. Αυτο σημαινει πως σε πιθανη επιστράτευση (Στην Κυπρο το 1975 ειχανε επιστρατεύσει κάποιους) κατεβαινεις κανονικα με τη στολή τον οπλισμο και αναλαμβάνεις και λοχο. Φτανεις μέχρι τον βαθμο του εφεδρου ταγματάρχη.

Δημοσ.

Όνειρο ζωής (σου);

Ονειρο ζωής ναι. Αφου μολις γινω θα βάλω τη στολη και θα βγω βολτα στη γειτονια.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερωτηση για τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο μόνος γιος  άγαμης μητέρας κανει 8μηνη θητεια.!

εγω γεννηθηκα μεσα σε γαμο αλλα μετα απο 2-3 χρονια πηρανε διαζυγιο και απο τοτε η μητερα μου ειναι διαζευγμενη και ειμαι μοναχοπαιδι, ουτε ο πατερας μου εχει αλλο παιδι ουτε η μητερα μου.

θα κανω 8μηνο αν μπω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...