TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Επισης απολυτως συνειδητα, απεκρυπταν στους νεοσυλλεκτους, οτι μπορει να δικαιουνταν μειωμενη θητεια.Θυμαμαι να ειχα πει, σε τουλαχιστον 5-6 συφανταρους, πως δικαιουνταν -για να εισπραξω απαντησεις στυλ:"μα ρωτησα και τον λοχαγο και μου ειπε οτι δεν...!" [Περιττο να αναφερω πως] την διαθεση βοηθειας μου,αμεσα πληρωσα με καμποσο χωσιμο, μεχρι καποιες αγγαρειες που εκανα...μοναχα εγω (καραπρωτοτυπο!) Anyway δεν το μετανιωνω, +3 παραπανω μηνες θητεια -και μαλιστα αδικα- δεν νομιζω να αξιζε κανενα παιδι. Χρονια μετα, το ανεφερα σε μια μεταγενεστερη φιλη μου που δουλευει στο Αμυνας, και μου παραδεχθηκε οτι,επειδη υπηρξαν πολλα τετοια κρουσματα <παραπληροφορησης>, εγινε υποχρεωτικη και με "επιμονη" (sic), ηενημερωση των στρατευσιμων, σχετικα με το: αν μπορουν να μεταφερθουν σε υποχρεους μειωμενης θητειας
trayban Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 αυτα τα κάνουν γιατι νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, ασυδοσία σκέτη. Αμα ήξεραν ότι θα δημοσιευτούν θα το σκεφτονταν δυο φορές πως θα φερθουν στους φαντάρους. μπα,είναι που θα πέσεις. σου μιλάω εκ πείρας. ασε που τώρα,λόγω συγκυβερνησης..που Σπάρτακος..
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ζητάνε πίσω το δώρο Πάσχα -4,20 ευρώ- από τους στρατεύσιμους!!! ΈγγραφοΠ. Καρβουνόπουλος April 22, 2016 980 Προβολές Κόβουν το δώρο Πάσχα από τους στρατεύσιμους! Όσοι μάλιστα απ΄ αυτούς είχαν εισπράξει το …ιλιγγιώδες ποσό των 4,20 ευρώ καλούνται να το επιστρέψουν άμεσα στην υπηρεσία! Το απίστευτο αλλά αληθινό συμβαίνει στις ελληνικές ΕΔ ,μετά από έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρουνται…δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς αφού τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί γι΄ αυτούς πρέπει να κοπούν και για τους στρατεύσιμους! Και μη χειρότερα! Γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Ποιος μας λέει ότι δεν θα ψάξουν όλες τις…σειρές από το 2010 και μετά για να ζητήσουν πίσω τα δώρα; Το ποσό που …εξοικονομείται προφανώς είναι αστείο. http://www.militaire.gr/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1-420-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85/ lol
MikeJ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ναι παίχτηκε το εξής μας έδωσαν το δώρο μετά από μισή ώρα το δώσαμε πίσω και μετά από άλλη μισή μας το ξανά έδωσαν τελικά. Μάλλον κατάλαβαν τι μπαρούφα έκαναν και το κράξιμο που θα έτρωγαν και πήγαν να το σώσουν αλλά προλαβε και διαδωθηκε τελικά η είδηση. Κατά τα άλλα και εδώ μας είπαν ότι το πρώτο γκρουπ θα φύγει με προαναχωρηση αύριο αντί για τη Δευτέρα που ήταν κανονικά οπότε θέλω να πιστεύω ότι και το δεύτερο γκρουπακι που είμαι εγώ θα μπει μια μέρα αργότερα. 1
Tempor Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Όποιος και αν ήταν, ότι εντολές και αν ακολουθούσε, αν είχες ένδειξη για Ι4 σύμφωνα με το ΦΕΚ και δεν σε έβγαζε ή σε έστειλε για αναβολή, του γ..μας ότι έχει α..μητο. Τι ακριβως λεει το ΦΕΚ;
Adon1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχει πίνακες με όλα σχεδόν τα νοσήματα που μπορεί να έχει ενας άνθρωπος και δίπλα το σε τι Ι θα μπει. 1
Tempor Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχει πίνακες με όλα σχεδόν τα νοσήματα που μπορεί να έχει ενας άνθρωπος και δίπλα το σε τι Ι θα μπει. Δε λεει τιποτα για υποχρεωτικη αναβολη. Ο ιαρτος αποφασιζει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 δεν μπορεί να σου δώσει υποχρεωτική αναβολή, επιλογή σου ειναι αν την δεχθεις.
j0hnn1e Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ποια φουσκαλα? Ανθρωποι με υπαρκτα προβληματα (απεικονιζομενα σε μαγνητικες), το μονο που τους δινοταν σαν επιλογη ηταν αναβολη, τιποτε αλλο. Σταθερα, ουτε καν γραφοταν κανενα παραπεμπτικο: για εξεταση-απονομη ετερου I. Αν ηθελες, αναβολη.. Επαναλαμβανω πως οταν τυχον υπαρχει καλυψη, τοτε ολα μπορει να ειναι εναντιον σου.. http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=54477165 δεν μπορεί να σου δώσει υποχρεωτική αναβολή, επιλογή σου ειναι αν την δεχθεις. Μπορούν νομίζω σε περιπτώσεις που σε πιάσουν με ουσίες, εαν προκαλέσεις μέσα στο στρατόπεδο (καυγά κλπ) ή σε κάποια άλλα παραθυράκια. Το να πας στον γιατρό, να του πεις έχω ένδειξη Ι4 με χαρτιά και να σου πει φύγε δεν παίρνεις τίποτα, σημαίνει απλά : Πας, κάνεις την αγγαρία, τραυματίζεσαι πρόθυμα ή και μη, πας 401 και τους τρέχεις μετά όσο θες. Στο στρατό ισχύει ότι : Είναι απόλυτα παράλογα τα πάντα μέχρι το σημείο που ξεκινάνε τα καθιερωμένα δικαιώματα του φαντάρου. Όρεξη να έχεις να τους τραβήξεις, το δίκιο σου θα το βρείς (κάποια στιγμή). Το να λες "έχω ένδειξη για Ι4 και δεν θέλει το @ ο γιατρός να με βγάλει" είναι σα να λες "δικαιούμαι ΚΑ αλλά δεν θέλουν να μου την δώσουν", απλά δεν στέκει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 (Εχω τη σιγουρια οτι) 6μηνη μπορουν να σου φορτωσουν ετσιθεληκα(!...!) απ' το ιδιο το στρατοπεδο σουμε συννενοηση διοικητης και γιατρος, δηλαδη το εχω δει να συμβαινει και στο ΚΕΝ και μετα στον Εβρο Μιλαμε για τις απολυτως συνοπτικες διαδικασιες και μονο για 6μηνη, σιγουρα για μεγαλυτερες = 1 ετοςη 2 ετη, θα πρεπει να σε στειλουν/περασεις κανονικως και απο την 'επιτροπη αναβολων + απαλλαγων' Το να πας στον γιατρό, να του πεις έχω ένδειξη Ι4 με χαρτιά και να σου πει φύγε δεν παίρνεις τίποτα, σημαίνει απλά : Πας, κάνεις την αγγαρία, τραυματίζεσαι πρόθυμα ή και μη, πας 401 και τους τρέχεις μετά όσο θες. Ποιο 401, οταν εισαι στην..πινεζα? Τερμα Θεου-αρχη Αλλαχ Προφανως, σε Αθηνα-Θεσσαλονικη κλπ, θα ειναι ευκολοτερα!
j0hnn1e Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν κέντρα στην πινέζα όμως.. Μιλάμε για κέντρο, όπου θα μπεις για να καταταγείς και με τα έγγραφα σου θα ζητήσεις το ανάλογο Ι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Με ποια εγγραφα σου? Γνωματευσεις, ακομη κι απο Δημοσια Νοσοκομεια? Αααν θελουν τις δεχονται...!!Εκτος και εισαι αποφασισμενος να δωσεις μεγαλο τρελο...σοου(!!), ναι μπορουν να κανουν ο,τι θελουν Πλην περιπτωσεων που δωσεις "παρασταση" -οποτε βεβαιως πας λεβεντικα για το τρελοχαρτο σου καισε περιπτωσεις που πχ εμφανιστεις με το χερι στο γυψο => δεν μπορουν να το αγνοησουν κατι τετοιο
j0hnn1e Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλά, ας μη λέμε ότι θέλουμε επειδή πέσαμε σε ένα στρατόκαυλο τρελό γιατρό. Π.χ. μπαίνω κέντρο, έχω σοβαρό άσθμα με χαρτί απο Δημόσια νοσοκομεία, εξετάσεις, βρογχοδιαγράμματα, τέστ κοπώσεως και λοιπά και θα μου πούν "Δεν είσαι ικανός για Ι4 τράβα κουβάλα τελάρα" ; Δεν υπάρχει αυτο το πράγμα, πρέπει να είσαι χαζός για να σε πείσουν.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Παντως το σκηνικο -> "η θα κανετε αυτο που θελουμε η θα φυγετε κι ας μην το θελετε", το κρατησακαι η 'συμβουλη' που μετεφερα τοτε αλλα και μεταγενεστερα σε φιλους ειναι: "στη κακη περιπτωσηπου τυχον τα πραγματα στραβωσουν παρα πολυ, μην "εγκλωβιστειτε", μην κανετε καμμια μαλακια(με το οπλο κι οχι μονο), γιατι παντα σας παρεχετε / υπαρχει και η επιλογη να φυγετε με αναβολη" Καλά, ας μη λέμε ότι θέλουμε επειδή πέσαμε σε ένα στρατόκαυλο τρελό γιατρό. Π.χ. μπαίνω κέντρο, έχω σοβαρό άσθμα με χαρτί απο Δημόσια νοσοκομεία, εξετάσεις, βρογχοδιαγράμματα, τέστ κοπώσεως και λοιπά και θα μου πούν "Δεν είσαι ικανός για Ι4 τράβα κουβάλα τελάρα" ; Δεν υπάρχει αυτο το πράγμα, πρέπει να είσαι χαζός για να σε πείσουν. Στην περιπτωση που εζησα, σε ενα τετοιο παραδειγμα, θα σε "ξεφορτωνονταν"(!) τοτε με αναβολη...Και μην υποτιμας οτι 18χρονα νεα παιδια μπορει, το λιγοτερο, να μην γνωριζουν το συμφερον τους.. Πως εξηγειται οτι ακομη και καποια που (τους) αναφερα οτι δικαιουνταν μειωμενη θητεια, δεχοντανδεχονταν το ακυρο του λοχαγου, πως "οχι-οχι, κανονικα υπηρετεις εσυ, δεν γλυτωνεις τιποτα μηνες" Και μην μου πεις, οτι θα κυνηγουσαν και αυτο, οταν θα ηταν ο "λογος" τους, εναντια στον δικο του....Τουλαχιστον, οσοι με ακουσαν, εκαναν εκει 'το κοροιδο' & κατεθεσαν την αιτηση, στο στρατολογικογραφειο της περιοχης τους στη πρωτη τους αδεια (η αν δεν μπορουσαν δικοι τους με πληρεξουσιο)
revolver1990 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εμεις φευγουμε Δευτερα....Μας κόψανε την μερα γιατί λεει είναι επιλογή του διοικητη αν θα την παρουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις