Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια απαντηση παιδια ?

Αυτο, εαν θελει να ξαναχτυπησει +μια ετησια αναβολη

(ωστε να συμπληρωθουν τα 2 χρονια και στο τελος i5)

δεν παιζει να ειναι "κακο", η 'προβλημα', γιατι να ειναι?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο, εαν θελει να ξαναχτυπησει +μια ετησια αναβολη

(ωστε να συμπληρωθουν τα 2 χρονια και στο τελος i5)

δεν παιζει να ειναι "κακο", η 'προβλημα', γιατι να ειναι?

Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση,δεν το διατυπωσα σωστα σαν αρχικο ερωτημα.

Επειδη περυσι μου λεγε οτι γενικα ταλαιπωρηθηκε γιατι τον πηγανε απο το στρατοπεδο στο ννα για να του κανουν διαγνωση και μετα στο ναυτικο νοσοκομειο πειραια για να περασει επιτροπη για την αναβολη πραγμα που πηρε 3 μερες.

Φετος τον καλεσανε απευθειας στο ναυτικο νοσοκομειο πειραια.Εν ολιγης το ερωτημα ειναι θα μπορεσει να την παρει αυθημερον την αναβολη απο εκει ή θα εχει τρεχαματα σε αλλα ναυτικα νοσοκομεια-στρατοπεδα?

Δημοσ.

Αν εχουν δεδομενο(!!), οτι καποιους θα τους χασουν(!), γιατι να μπουν στη διαδικασια προσπαθειας καταταξης τους..?
:lol:
Η "ταλαιπωρια" ξερεις, ειναι πρωτιστως (και) υποκειμενικη. Θεωρω πως, οσο οτιδηποτε τουλαχιστον γινεται στη πολη
του, δεν υπαρχει κατι, που με υπομονη δεν ξεπερνιεται. Δηλαδη καμια σχεση με τρεξιματα θητειας -εστω του ναυτικου.   

Προβλεπω να την παρει ok, σε μια ημερα -αρκει να ειναι εκει/πιασει στασιδι(!) απο το πρωι B)

Δημοσ.

Αν εχουν δεδομενο(!!), οτι καποιους θα τους χασουν(!), γιατι να μπουν στη διαδικασια προσπαθειας καταταξης τους..?

:lol:

Η "ταλαιπωρια" ξερεις, ειναι πρωτιστως (και) υποκειμενικη. Θεωρω πως, οσο οτιδηποτε τουλαχιστον γινεται στη πολη

του, δεν υπαρχει κατι, που με υπομονη δεν ξεπερνιεται. Δηλαδη καμια σχεση με τρεξιματα θητειας -εστω του ναυτικου.   

Προβλεπω να την παρει ok, σε μια ημερα -αρκει να ειναι εκει/πιασει στασιδι(!) απο το πρωι B)

Οκ φιλε να σαι καλα για την απαντηση :ph34r:

Δημοσ.

Έχω δύο απορίες,

1η: τα smartphones και γενικά τα κινητά με κάμερες επιτρέπονται; (στην σελίδα του στρατού λέει όχι, αλλά όλοι όσοι έχουν πάει βγάζουν περισσότερες selfie από γκόμενα σε τουαλέτα)

2η: με την τουαλέτα πως τα πάτε; τα καταφέρνετε ή στις εξόδους όπου βρείτε;  

Δημοσ.

Έχω δύο απορίες,

1η: τα smartphones και γενικά τα κινητά με κάμερες επιτρέπονται; (στην σελίδα του στρατού λέει όχι, αλλά όλοι όσοι έχουν πάει βγάζουν περισσότερες selfie από γκόμενα σε τουαλέτα)

1)To απαντησες μονος σου.

Αν και,μετά απο 40 γνωστους που έχουν κάνει στρατο,πρώτη φορά  πριν 2 μήνες ακουσα να παραδιδουν κινητά με κάμερα σε ενα φυλακιο στην ξανθη και τους τα έδινε μονο στην εξοδο.Οχι ποινές κ μλκίες,απλα τους ειπε ομορφα και πολιτισμένα οτι δεν επιτρέπονται,και όντως δεν είχε κανένας.Αλλα σιγουρα ειναι εξαιρεση.

2)θα μαθεις να τα καταφέρνεις,ακόμα και αν εισαι φουλ σιχασιάρης,δεν γίνεται αλλιως.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δύο απορίες,

Κρατιώμουν 3 μέρες ορισμένες φορές για να πάω σε γυαλισμένη.

Δημοσ.

Αντε μπραβο, τωρα εγινες αντρας  :lol:

ελα να δεις ποσο γρηγορα και καλα τεντωνω το κρεβατι...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους παιρνω μεταθεση την τριτη. Στην μοναδα που θα παρουσιαστω με στολη εξοδου πρεπει να μπω η με πολιτικα; Επισης τις πρωτες 5 ημερες ειναι η εβδομαδα προσαρμογης;  Σε πανε στον διοικητη να παρουσιαστεις; 

ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσ.

Παρουσιάζεσαι με στολή εξόδου, όχι με πολιτικά. Εβδομάδα προσαρμογής είναι 5 μέρες, αν και σε μας ας πούμε είναι 3, οπότε μην το έχεις και σίγουρο 100%.

Θα έλεγα τράβα στο 1ο γραφείο ή βρες το όργανο και πες του ότι ήρθες και θα σε καθοδηγήσει αυτός. 

Δημοσ.

και εγω απο εναν φιλο εμαθα οτι του ειχαν δωσει 3 στο στρατοπεδο που θα παω

γενικα τι σε βαζουν να κανεις? εγω παρουσιαζομαι παρασκευη λετε το σκ να με κρατανε μεχρι το μεσημερι?

Δημοσ.

Σε μας πας κατά τις μέρες προσαρμογής πας ιατρείο, περνάς συνέντευξη με διοικητή λόχου και τάγματος, χρεώνεσαι οπλισμό, κλπ ανάλογα τη Σ.Ι. σου, κλπ. Κάποιοι που είχαν έρθει παρασκευή τους δώσανε ΣΚ off μιας και δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά φαντάζομαι εξαρτάται από τη μονάδα αυτό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...