Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε οχι και λεουρας, κωλοψαρο :devil: :devil:

για ΤΕΝΞ θες τεραστιο βυσμα.

χαχα ελα μωρε μια πλακα καναμε :P

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια δε λενε..? Θες βυσμα επειδη ειναι Αθηνα η επειδη εχει καλες εξοδους?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θα κοστισει κατι μια προσπαθεια αν ειναι καλη μοναδα.. Εχω θεμα με την εργασια του μεταπτυχιακου και με τη δουλεια οποτε θελω να ειμαι οσο πιο κοντα γινεται.. και πες η δουλεια παει στα διαλα, η εργασια δε γινεται.. δε με παιρνει

Δημοσ.

Ρε 'συ ΤΕΝΞ, απ' όσο γνωρίζω παίρνουν 8 στρατιώτες κάθε φορά.

δεν ισχυει, παραπάνω είναι, φίλος υπηρέτησε πριν κανα χρονο εκει. Η μονάδα είναι εντελώς βυσματική και αυτό είναι το πρόβλημα, ότι όλοι κάποιον έχουν και γίνονται βυσματομαχίες. Εκεί ισχύει τό όσο πιο ζεστό βύσμα έχεις τόσο το καλύτερο, δηλ. όχι απλά να σε στείλει εκεί αλλά να έχει και τον δίκα απο κοντά.

Ο γνωστός μου είχε βύσμα έναν τέως ΥΦ.ΕΘ.Α.

Δημοσ.

Θρησκευτικό > πολιτικό > στρατιωτικό

+1

Αν βάλεις και τα 3 μαζι σε βλέπω να απολύεσαι την επομένη που θα παρουσιαστείς... :mrgreen:

εγω δεδομένου οτι τα πρώτα δε μπορω ουτε ζωγραφιστα να τα βλέπω θα χρησιμοποιήσω τα β και γ :-D

Δημοσ.

Τιγκάραμε στους ναρκαλιευτές να πούμε και τα τάγματα της παραμεθορίου είναι άδεια.

ΟΥΝΑΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕ.

Δημοσ.

Τιγκάραμε στους ναρκαλιευτές να πούμε και τα τάγματα της παραμεθορίου είναι άδεια.

ΟΥΝΑΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕ.

:lol: :lol: :lol: Δε νομιζω να υπηρετουν ολοι στην αθηνα πια !

Δημοσ.

Πιστεύετε οτι το καλύτερο βύσμα είναι το πολιτικό ή το στρατιωτικό;

Το καλύτερο βύσμα είναι ο σωστός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση....μπορεί πράγματα που δεν 8α τα καταφέρει ένα συνταγματάρχης να στα κάνει ένας από το πολιτικό προσωπικό...

Δημοσ.

Έτσι, αυτό ακριβώς, μόνο η θέση μετράει. Επίσης το στρατιωτικό βύσμα θα σας πει ότι μπορεί να κάνει και όχι ότι θέλουν να ακούν τα αυτιά σας (πολιτικό, θρησκευτικό) :) Το πολιτικό προσωπικά μαμεί πολύ άσχημα διότι είναι σε μία θέση άπειρα χρόνια και η μόνη περίπτωση να μην καταφέρει κάτι θα είναι να έρθει σε άμεση αντίθεση με τον άμεσα προϊστάμενο (πιθανότητες μηδέν δλδ). Έχω ακούσει την ατάκα από πολιτικό προσωπικό (γυναίκα προς γυναίκα) γελώντας: "Κανονικά ο ταξίαρχος από εμένα θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια απουσίας αφού εγώ είμαι πιο παλιά".

Δημοσ.

Ναι μπορεί ο μπαρμπά θωμάς που πλένει τα σεντόνια στο κέντρο να σου κανονίσει άδεια με τον διοικητή. Μαλακίες.

Δημοσ.

Ναι μπορεί ο μπαρμπά θωμάς που πλένει τα σεντόνια στο κέντρο να σου κανονίσει άδεια με τον διοικητή. Μαλακίες.

όχι αλλα μπορεί ενας γραμματέας-γραφιάς στο ΓΕΣ που περνανε απο τα χερια του οι μεταθεσεις να σε πάει αλλού...

Δημοσ.

Sorry αλλά αυτό που λες στέκει πέρα για πέρα, το πιο εύκολο πράγμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...