frozex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 11o δεν ειναι καλα καλυτερα να εισαι μεραρχια παντως τωρα αλλαξαν παλι τα πραγματα και σου λενε την μεταθεση πριν φυγεις οποτε δινουν σε ολους το ελαχιστο 10 ημερες δεν ξέρω πότε πήγες αλλά εμένα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, (μεραρχία για Κέντρο δεν μπορείς να πας)
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μεταθεση στην μεραρχια ειναι καλυτερα απο 11ο που τρως ολο το σκατο! πλεον τωρα τ 11ο παιρνει 50 ατομα νεο/κτους σε καθε εσσο
Dare-Devil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ;Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί.
xSlade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω πάρει αναβολή και ισχύει έως 31/12/2017. Έχω κατανεμηθεί στο ΠΝ. Εάν κάνω αίτηση τώρα για μετάταξη στην ΠΑ ή στις ΕΔ,θα διακοπεί η αναβολή; (ανεξάρτητα το αποτέλεσμα) Εάν δεν με πάνε τελικά στην ΠΑ ή ΕΔ,παραμένω κανονικά στο ΠΝ ή με πάνε στον στρατό ξηράς; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από xSlade
bilya Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Έχω πάρει αναβολή και ισχύει έως 31/12/2017. Έχω καταταχθεί στο ΠΝ. Εάν κάνω αίτηση τώρα για μετάταξη στην ΠΑ,θα ακυρωθεί η αναβολή; (ανεξάρτητα το αποτέλεσμα) Εάν δεν με πάνε τελικά στην ΠΑ,παραμένω κανονικά στο ΠΝ ή με πάνε στον στρατό ξηράς; Δεν έχεις καταταχθει πουθενά πολλοί ειδικα παλαιότεροι ήμασταν πα κ πν αλλα μια χαρα στρατό ξηρας πήγαμε. Τελος εισαι ναυτικό κ θες να πας αεροπορία??? Τι φοβασαι τα συνορα του σκαραμαγκα? 3
ant_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ; Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί. Γενικα για το πολυκαστρο απο μακρια και αγαπημενοι...καλυτερα στον εβρο παρα εκει περα 1
Tempor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ; Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί. Πηξ λα μουν. Θα το μαθεις απο πρωτο χερι.
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πηξ λα μουν. Θα το μαθεις απο πρωτο χερι. Xαχαχααχαχαχ !! Αλλοι μου λένε ζωάρα άλλοι θα πήξω !
top904 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ; Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί. Το 2009 ήταν χάλια....ποιο καλά στον έβρο πέρασα.
frozex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 λοιπόν έχω ερώτηση για τους γνώστες και όχι για αυτούς που νομίζουν, βρίσκομαι σε άδεια ορκωμοσίας και μετάθεσης και την Τρίτη 21 Ιουνίου πρέπει να παρουσιαστώ, την ίδια μέρα όμως γράφω ένα μάθημα στην σχολή μου και αν πάω από Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη για να ζητήσω φοιτητική άδεια δεν θα προλάβω το μάθημα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ζητήσω άδεια χωρίς να βρίσκομαι στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης; (το χαρτί γράφει να παρουσιαστώ μέχρι τις 14:00 και αν πάω πρώτα στο μάθημα δεν θα προλάβω να παρουσιαστώ εγκαίρως)
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 λοιπόν έχω ερώτηση για τους γνώστες και όχι για αυτούς που νομίζουν, βρίσκομαι σε άδεια ορκωμοσίας και μετάθεσης και την Τρίτη 21 Ιουνίου πρέπει να παρουσιαστώ, την ίδια μέρα όμως γράφω ένα μάθημα στην σχολή μου και αν πάω από Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη για να ζητήσω φοιτητική άδεια δεν θα προλάβω το μάθημα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ζητήσω άδεια χωρίς να βρίσκομαι στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης; (το χαρτί γράφει να παρουσιαστώ μέχρι τις 14:00 και αν πάω πρώτα στο μάθημα δεν θα προλάβω να παρουσιαστώ εγκαίρως) Πρέπει να επικοινωνήσεις με την μονάδα που παρουσιάζεσαι και να μιλήσεις με τον Διοικητή ή έστω με τον Υποδιοικητή.
patsi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πρέπει να επικοινωνήσεις με την μονάδα που παρουσιάζεσαι και να μιλήσεις με τον Διοικητή ή έστω με τον Υποδιοικητή.Ακριβώς αυτό πιστεύω πρέπει να κάνεις. Είχε τύχει και σε εμάς κάποιες φορές να καθυστερεί κάποιος να παρουσιαστεί μετά από άδεια αφού φυσικά είχε ενημερώσει τον διοικητή. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις καν παρουσιαστεί στη μονάδα έτσι ώστε να υπάρχει μία τυπική γνωριμία έστω. Ένα τηλέφωνο στη μονάδα είναι η καλύτερη λύση. Αναλογως τον διοικητή και έχοντας και το χαρτί ότι έδωσες μάθημα πιθανόν να στο επιτρέψουν. 1
frozex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω το τηλέφωνο; (εκτός του 118xx) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2016 από frozex
dionisis1925 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Επικοινώνησε με το ΓΕΣ ή ψάξε στο google την μονάδα σου και κάτι θα βρεις.
frozex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Επικοινώνησε με το ΓΕΣ ή ψάξε στο google την μονάδα σου και κάτι θα βρεις. στο ίντερνετ έχει ότι νάνε... πήρα στο 118xx τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις