ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 οποτε τι να κανω αυριο που θα μπω μεσα? να μην μπω και να παω κατευθειαν στο 401 θες να μου πεις? γιατι αυτοι υπαρχει περιπτωση να μην με πανε 401 και να με κρατησουν μεσα στο ιατρειο της μοναδας? Έπρεπε να σαι ήδη στο 401 και να σε χουν κάνει εισαγωγή και να κάνεις ζωαρα εκεί
Lautrec Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κρουασάν στεργιου, πολλά ψωμιά, τα σουβλάκια στις εξόδους, κτλ. Αν πριν έκανες αθλητισμό το κόβεις, και ότι ο λίγος και σπαστος υπνος σου γαμαει εντελώς τον μεταβολισμό Αφού δεν κάνεις τίποτα μόνο τρως λογικό δεν είναι ειδικά αν είσαι σε κάνα φιλάκιο ξέρεις μόνο υπνος, φαϊ και νόβα χεχε Εφιαλτικές καταστάσεις με άλλα λόγια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εφιαλτικές καταστάσεις με άλλα λόγια.Σαπίλα 1
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Απλά θα έπεσες καλή μονάδα. Σε εμάς φαγητό 14:30 . 15:00 - 15:45 ειχε φρουρά . Μετά στις 17:00 - 19:00 είχε αγγαρίες απογευματινές και τις γλίτωνες μονο αν είχες υπηρεσία εκείνη την ώρα. Εξοδούχοι στις 19. Πρακτικά δεν ειχες χρόνο να κοιμηθείς. Μπορούσες 16-17 αλλά είναι λίγο και στη πράξη θα ηθελες λίγο να ξεκουραστείς απο το τρέξιμο κανένα μπάνιο χώρια που οι άλλοι θα μ@λ@κιζονταν στο θάλαμο.Επίσης θα αρχίζαν να γκαρίζουν απο τις 16:45 (έχει απογευματινή σηκωθείτε - γαμωσταυρίδια κτλ) Αν είχες νούμερο 18-21 ετρωγες αγγαρίες 1 ώρα και μετα αντε να κοιμόσουν 21-22 .Μετά αναφορα ,φασαρία. Κοιμόσουν 23 στη καλύτερη και ξύπναγες 2. Σε άλλες μονάδες καθε βράδυ ειχαν συναγερμό κιόλας.Και να σε πάει 10 μέσα πχ. Και στις 3 μονάδες που ήμουν η μία ήταν καλύτερη από την άλλη... ναι από τις 8 μέχρι τις 1.30 ήμουν σε πόστο αγγαρεία (πολλές φορές φίδιαζα) μέχρι το συσσίτιο... 14.30 (ή 17:00 ανάλογα την μονάδα) έξοδο αν δεν είχες υπηρεσία ακόμα και στην ασδεν (που ναι στρατηγείο κ όλας) που πέρασα έτσι ήταν απλά είχαν έξοδο στις 15.00... Απογευματινές και νυχτερινές κάναμε όταν είχαμε σπεν μετά ανάλογα με τα κέφια του διοικητή αλλά πολύ σπάνια.. Καλά στα φιλάκια ούτε εξάρτηση δεν φοραγα για να πάω στην σκοπιά τα κρεμαγα όλα πάνω στο g3 και πηγαινα χεχε... Οι καλύτεροι μήνες τις ζωής μου
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να σαι ήδη στο 401 και να σε χουν κάνει εισαγωγή και να κάνεις ζωαρα εκείκαι απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω;
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εννοείται ότι θα πάρεις τηλέφωνο και θα ενημερώσεις
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 και απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω; πάρε τηλέφωνο στον διμοιρίτη σου ή ακόμα και τώρα στην μονάδα και μίλα με τον αυδμ εκείνος θα ενημερώσει τον διοικητή το πρωί
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 και απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω; Αναλογα με την περισταση & φυση ασθενειας, [οσο βρισκεσαι σε αδεια] πρεπει να παιζει ακομη το σεναριο: "μη δυναμενος μετακινηθει" = αδειουμπα χορηγουμενη απο τον (οπλιτη) γιατρο του εκαστοτε φρουραρχειου
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας! Έφτασε και η ώρα για τον στρατό... Τελείωσα τη σχολή μου τώρα σε αυτό το εξάμηνο και αναμένω να ορκιστώ. Η ορκωμοσία της σχολής μου είναι 27/7. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάποια βασικά πράγματα/βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω πλέον. Στη σχολή μου έκανα αίτηση ορκωμοσίας στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και ένα χαρτί στο οποίο ζητούσα να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό στρατολογίας. Δεδομένου ότι θέλω να καταταγώ στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου πρέπει να πάω σε ΣΥ από 1/7 και μετά. Μου είπαν όσο πιο νωρίς πας τόσο το καλύτερο. Έτσι θέλω μέσα στις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου να πάω για διακοπή αναβολής. Είδα τα έγγραφα που πρέπει να έχω μαζί μου όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται από τη σχολή μου. Αντίγραφο πτυχίου και αυτό το πιστοποιητικό στρατολογίας; Πως όμως θα πάρω το αντίγραφο πτυχίου εφόσον δεν θα έχει γίνει η ορκωμοσία μου ακόμη;
ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 κόψε την αναβολή και πήγαινέ το πτυχίο μετά όταν θα το έχεις στα χέρια ή πάρε μια βεβαίωσή από την σχολή ότι το έχεις πάρει το πτυχίο 2
-Dimitris- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας! Έφτασε και η ώρα για τον στρατό... Τελείωσα τη σχολή μου τώρα σε αυτό το εξάμηνο και αναμένω να ορκιστώ. Η ορκωμοσία της σχολής μου είναι 27/7. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάποια βασικά πράγματα/βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω πλέον. Στη σχολή μου έκανα αίτηση ορκωμοσίας στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και ένα χαρτί στο οποίο ζητούσα να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό στρατολογίας. Δεδομένου ότι θέλω να καταταγώ στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου πρέπει να πάω σε ΣΥ από 1/7 και μετά. Μου είπαν όσο πιο νωρίς πας τόσο το καλύτερο. Έτσι θέλω μέσα στις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου να πάω για διακοπή αναβολής. Είδα τα έγγραφα που πρέπει να έχω μαζί μου όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται από τη σχολή μου. Αντίγραφο πτυχίου και αυτό το πιστοποιητικό στρατολογίας; Πως όμως θα πάρω το αντίγραφο πτυχίου εφόσον δεν θα έχει γίνει η ορκωμοσία μου ακόμη; Θα πας στη γραμματεια και θα ζητησεις μια ''βεβαιωση περατωσης σπουδων'' και θα την καταθεσεις, οταν ορκιστεις και εχεις το κανονικο πτυχιο σου καταθετεις ενα αντιγραφο του στη στρατολογια. Επισης, εκει που θα πας να το καταθεσεις, ρωτας και ποτε πρεπει να σταματησεις την αναβολη σου, γιατι νομιζω πως οταν τη σταματας σε κατατασουν στην επομενη ΕΣΣΟ, δηλαδη εαν τη σταματησεις τωρα θα σε εχουν για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη. Με λιγα λογια, για να πας Νοεμβρη ισως να χρειαστει να τη σταματησεις τελη Αυγουστου - Αρχες Σεπτεμβρη. Υ.Γ. 196 Και σημερα
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Θα πας στη γραμματεια και θα ζητησεις μια ''βεβαιωση περατωσης σπουδων'' και θα την καταθεσεις, οταν ορκιστεις και εχεις το κανονικο πτυχιο σου καταθετεις ενα αντιγραφο του στη στρατολογια. Επισης, εκει που θα πας να το καταθεσεις, ρωτας και ποτε πρεπει να σταματησεις την αναβολη σου, γιατι νομιζω πως οταν τη σταματας σε κατατασουν στην επομενη ΕΣΣΟ, δηλαδη εαν τη σταματησεις τωρα θα σε εχουν για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη. Με λιγα λογια, για να πας Νοεμβρη ισως να χρειαστει να τη σταματησεις τελη Αυγουστου - Αρχες Σεπτεμβρη. Υ.Γ. 196 Και σημερα Αλήθεια;;; Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για κατάταξη σε ΕΣΣΟ; Ξέρω ότι από 1/7 έως 31/8 είναι οι ημερομηνίες για κατάταξη τον Νοέμβριο.
-Dimitris- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κανε ενα τηλεφωνο στη στρατολογια και ρωτησε τους. Κανενας απο τα φορουμ δεν ειναι πιο αρμοδιος απο αυτους. Μη το αφησεις, γιατι και εγω ηθελα να παρουσιαστω μια ΕΣΣΟ πριν απ'οτι τελικα παρουσιαστηκα επειδη ακουγα διαφορα δεξια και αριστερα. 1
maparios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 10-17 ειναι η ΕΣΣΟ του Νοεμβρη φιλε.. 2015/Ε ΕΣΣΟ εγω.. 36ΚΣ
George56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 χαχα προσεχε μονο μην σου πεσει το σαπουνι στις τουαλέτες... χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις