Mika Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μικα, πώς να ζητησω τους πατους; αν πας στα κλασσικα μαγαζια στο μοναστηρακι θα σε κατατοπισουν αυτοι ξερουν. παιζουν κατι πατοι σιλικονης που εχω ακουσει τα καλυτερα, ρωτα να δεις τι παιζει
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 οι σιλικόνης ειναι καλοί αλλά δεν κρατάνε πολύ καιρό, υπάρχουν κάτι άλλοι με δερμα απο πάνω που ειναι πιο heavy duty και θα σε βγάλουν στάνταρ όλη τη θητεία.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: 5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο 5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε 2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια 5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει) Σλιπινγκ Μπαγκ Παραμανες και Βελονα-Κλωστη Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα Χανσαπλαστ Μπεταντιν Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο. Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. Ένα μεγάααλο σακίδιο για να τα βάλεις όλα αυτά:Ρ Έαν φτηνιάρικο κινητό που να παίζει τουλάχιστον Mp3, αν και μέχρι την ορκωμοσία θα τρέχεις..
VonLoutsos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: 5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο 5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε 2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια 5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει) Σλιπινγκ Μπαγκ Παραμανες και Βελονα-Κλωστη Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα Χανσαπλαστ Μπεταντιν Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο. Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. Για τον στρατιωτικό σου σάκο θα χρειαστείς 3 λουκέτα αποκλειστικά....πάρε και ένα για τα άρβυλα ( να είναι πακέτο για να μην μπορεί να στα βουτήξει και κανένας καταλάθος και βρεθέις με μικρότερο ή μεγαλύτερο νούμερο από το δικό σου...βάλε κανένα έξτρα μπλουζάκι ακόμα...
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ένα μεγάααλο σακίδιο για να τα βάλεις όλα αυτά:Ρ Έαν φτηνιάρικο κινητό που να παίζει τουλάχιστον Mp3, αν και μέχρι την ορκωμοσία θα τρέχεις.. εγω πήρα το 1616, εχει ραδιο αλλα Mp3 δεν... οπωσδήποτε πάντως χωρίς καμερα!
EyeofOne Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 αν πας στα κλασσικα μαγαζια στο μοναστηρακι θα σε κατατοπισουν αυτοι ξερουν. παιζουν κατι πατοι σιλικονης που εχω ακουσει τα καλυτερα, ρωτα να δεις τι παιζει καλύτερα όχι σιλικόνης γιατί μετά απο 1-2 εβδομάδες διαλύονται...
Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ είχα πάρει πολλά όταν παρουσιάστηκα (311 λελέ ) αλλά τα πιο πολλά από αυτά τελικά δε τα χρησιμοποίησα ποτέ. Μην ανησυχείς,και λιγότερα να πάρεις,σε λίγες μέρες θα έχεις επισκεπτήριο και θα σου φέρουν ότι θέλεις,άσε που πολλά στρατόπεδα έχουν πρατήρια που διαθέτουν ότι χρειαστείς. Λουκέτα,αφρόλουτρο,πάτους (εγώ τους σιλικόνης δε τους βολεύτηκα),κάλτσες,μπλουζάκια,νυχοκόπτη,χάνζαπλαστ,σπρέι για κοριούς (αν και χειμωνιάτικα δε νομίζω να έχει),σπρέι για τα πόδια (για την κακοσμία και τον ιδρώτα,προσωπικά μου ήταν χρήσιμο) και ταλκ και σπρέι για τα άρβυλα.Πάρε και καμιά έξτρα πετσέτα. Καλή θητεία.Περνάνε...
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. - Ωτοασπιδες! Οσο "ευκολος" και αν εισαι στον υπνο, παρτες, απαραιτητα. - Μικρο αλλα εντονο φακο τυπου στυλο -δυνατο οσο να ξυπναει ανθρωπο. - *(Ελβετικο) σουγια/μικρο πολυεργαλειο -δε ξερεις που σου θα χρειαστει. - Ξυριστικη μηχανη -για ξυρισμα ακομη και δυο λεπτα πριν την αναφορα. - Camel με σφουγγαρακι -για 15 sec αρβυλογυαλισμα. - Παστιλιες για το λαιμο -θα ταλαιπωρηθει, οταν γαιδουροφωναζετε. - *Ασπιρινες -δινουν στο ιατρειο, μα καλυτερα να υπαρχουν αμεσα. - *Counterpain -για τυχον μυικους πονους/κραμπες/συναφη. - *Ο,τι τυχον φαρμακα παιρνεις. [*εννοειται μπαινοντας τα εχεις επανω σου: ελεγχος γινεται στο σακο, οχι σωματικος]
anthony_88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Συντασσω λιστα... Νυχοκοπτης, ναι ρε φιλε, δεν το ειχα σκεφτει καν!
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα. +1000 Θυμαμαι το αντιστοιχο οταν ειχα παει εγω ηταν κατι σαπουνακια σε πολυ λεπτα φυλλαρακια μιας χρησης. Pathetic σε σχεση με το αντισηπτικο (που τωρα που το σκεφτομαι θα με ειχε γλιτωσει απο παμπολλες σιχαμερες καταστασεις )
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα. τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος.
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος. χλωμο εως αδυνατο... δεν το καταφερα 2,5 δεκαετίες, λες να γινει τώρα; βασικά και με το φαι εχω προβλημα... μπορω στο σακο όπως θα μπαινω να εχω ξηρά τροφή... τιποτα φρυγανιές, μπεικ ρολλ κλπ... (κψμ από ότι καταλαβα στο πρωτο δεκαημερο δ παιζει..)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 χλωμο εως αδυνατο... δεν το καταφερα 2,5 δεκαετίες, λες να γινει τώρα; βασικά και με το φαι εχω προβλημα... μπορω στο σακο όπως θα μπαινω να εχω ξηρά τροφή... τιποτα φρυγανιές, μπεικ ρολλ κλπ... (κψμ από ότι καταλαβα στο πρωτο δεκαημερο δ παιζει..) Ναι δεν νομιζω να εχεις προβλημα Με βαση τα δεδομενα του 2002 βεβαια, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Αλλα ναι, κψμ στην αρχη ειναι αβατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις