Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μας πρωτοκκλήσι στο Σουφλί (50ΕΜΑ) τα μαγειρία κάνανε τη καλύτερη ζωή. Μαγείρευαν, τσιγάρα, fb, μουσική στη διαπασών και ύπνος από τις 22:00 μέχρι τις 5 το πρωί. 

Και μεσημεριανός ύπνος εννοείται κανα δίωρο.

Και μεις ζήτημα 5ώρες σύνολο μέσα στη μέρα ύπνο.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο στρατός. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σιγά την ζωή, σε μας 651ΑΒΥΠ (Α.Στεφανο) ο μάγειρας την έκανε για το σπιτί του 2 ώρες (δλδ κατά τις 17:00) μετά τους εξοδούχους κάθε μέρα και έμπαινε κανονικά το επόμενο πρωί στις 7...

Δημοσ.

Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Δημοσ.

Όλους όσους έχουν τελειώσει λύκειο τους βγάζουν με ένδειξη ΥΕΑ, δε σημαίνει κάτι.

Την πρώτη μέρα λογικά, θα σας ρωτήσουν αν θέλετε να δηλώσετε για δόκιμοι, εσύ λες ό,τι θες, δεν παίρνουν με το ζόρι.

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Πριν σε πάρουν δόκιμο πρέπει εκτός των άλλων να περάσεις ένα μεγάλο βαρετό test (IQ η/και ψυχολογικό; δε θυμάμαι ακριβώς) το οποίο θα χάσεις ένα πρωινό στο κέντρο για να δώσεις.

Απλά απέτυχε το τεστ επίτηδες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να περάσει το πρωινό υποθέτω (αντί πχ να κάνει πρόβες για παρέλαση), αλλιώς μπορεί να πει όχι εξαρχής... :P

• Like 2
Δημοσ.

πηξιμο για αεροπορια το 1-1, που οπως ανεφερα δεν ειναι καν μια μια αλλα μιαμισι μισι, γιατι την ημερα που εχω εξοδο βγαινω απο το στρατοπεδο στις 3 ωρα και οχι απο το πρωι..

Γιατι στο ΣΞ εκτως απο Κυριακες κυριως τι ωρες ηταν η εξοδος τις υπολοιπες μερες?

1.5-1 επειδη εβγαινες 3 η ωρα εξοδο?Μα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια και να μην πεσει δουλεμα?

Δημοσ.

Γιατι στο ΣΞ εκτως απο Κυριακες κυριως τι ωρες ηταν η εξοδος τις υπολοιπες μερες?

1.5-1 επειδη εβγαινες 3 η ωρα εξοδο?Μα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια και να μην πεσει δουλεμα?

χαχα παντως απολυθηκα με καμια 60ρια υπηρεσιες, δεν ειναι και λιγες..

Δημοσ.

Το τρομακτικό μέρος της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα (και πρφανώς εκει έξω στους δρόμους), που τα πιστεύουν αυτά και σκέφτονται με τέτοιο τρόπο. Εγκεφαλικά κατεστραμένοι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...