Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 6μηνες δίνονται ευκολότερα απ' οτι πχ μια δίχρονη. Οπως και να εχει ειναι αρκετά εύκολο να φτάσεις δυο χρόνια αναβολών. Μιλάω εκ πείρας.

Επίσης όποιος δεν θέλει πραγματικά και το κυνηγήσει δεν υπηρετεί. Είναι απλά τα πράγματα... 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρατηστε παντως τη sos πληροφορια, οτι: αν καποιος θελει να υπηρετησει τελικως μεν,
αλλα να παρατεινει οσο μπορει γι' αργοτερα το ποτε, αφου τελειωσουν οι κανονικες του
αναβολες μπορει να προσπαθησει τις 4 αναβολες εξαμηνου, αυτες θα του προσφερουν
το μεγιστο χρονο εκτος στρατου (μεχρι να ξανακληθει, χανονται + εσσο), και πιθανοτατα
bonus Ι4 ψυχολογικο για...τη θητεια του εαν αυτη ειναι η επιλογη του να το χειριστει ετσι
:ph34r: 

Δημοσ.

Εκ πείρας μιλώντας πλέον είναι έτσι τα πράγματα που αν τους πεις ότι δεν αντέχεις να υπηρετήσεις,ΔΕΝ υπηρετείς.Απλά τα πράγματα.Γιατί? Γιατί αν μια στις 1000 ισχύει αυτο που δηλώνεις και κάνεις καμιά "τρέλα" αναλαμβάνουν την ευθύνη.Και είναι το τελευταίο που θέλουν.Παλαιότερα υποτίθεται ήταν πιο δύσκολο όλο αυτο αλλά προσωπικά πλέον βλέπω ότι είναι το μόνο εύκολο 

Δημοσ.

Εκ πείρας μιλώντας πλέον είναι έτσι τα πράγματα που αν τους πεις ότι δεν αντέχεις να υπηρετήσεις,ΔΕΝ υπηρετείς.Απλά τα πράγματα.Γιατί? Γιατί αν μια στις 1000 ισχύει αυτο που δηλώνεις και κάνεις καμιά "τρέλα" αναλαμβάνουν την ευθύνη.Και είναι το τελευταίο που θέλουν.Παλαιότερα υποτίθεται ήταν πιο δύσκολο όλο αυτο αλλά προσωπικά πλέον βλέπω ότι είναι το μόνο εύκολο 

Το αυτό.

Αν όπως είπες μια στις χίλιες αποδειχθείς αληθινός ο Γιατρός - Επιτροπή που δεν σου έδωσε την απαλλαγή θα βρον τον διάολο τους κανονικότατα.

Και φυσικά ο ΔΥ χέστηκε αν θα υπηρετήσεις εσύ ή όχι. Ούτε στην διαδικασία θα μπει ούτε στο ρίσκο. Σπίτι του στις 14:00 θέλει να είναι.

Δημοσ.

Να επαναλαβουμε ομως κατι πρακτικο? Δηλαδη τυχον 4 εξαμηνες για αστειους λογους επισης αφηνουν
απολυτως εκθετη την επιτροπη -> θα μπορουσε ετσι να προκυψει ακομη και κατηγορια χρηματισμου τους
:shifty:

Δεν ειμαι σιγουρος αν σημερα εχουν χαλαρωσει τοσο πολυ πια τα πραγματα, αλλα αστειοτατες αναβολες
που οδηγουν σε μη στρατευση -εκτος κι αν ειναι....πιασμαν$!- δεν ηταν το modus viventi στην επιτροπη
:fear:

Δημοσ.

2004-2006. Εχω προετοιμασει (& συνοδευσει) φιλους σε επιτροπες μεχρι και το 2009-10.
Απο την πρωτη τους αναβολη, μεχρι και στη τελικη απαλλαγη τους -παντοτε ομως @ ΣΞ.
:ph34r:
Σε προσωπικο τωρα επιπεδο, ειχα καταρχην παρει μια 2ετη στο ΚΕΝ, μα δεν τη δεχτηκα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως ήταν τότε, αλλά από το 2011 και μετά που παρακολουθώ, τα 2 χρόνια αναβολής τα παίρνεις απλά λέγοντας ότι δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά να υπηρετήσεις.

Λες ότι είσαι αγχωμένος κι ότι ναι ναι θέλω να υπηρετήσω αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Για το παραπάνω όμως μετά τα 2 χρόνια, ναι θέλει περισσότερο κόπο...

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι θελει επιμονη, καθως αρκετες φορες νοιωθεις σαν να χτυπας τοιχο κανονικα λεμε, το εχω ζησει :-D
Απο κει και περα, ο καθενας ας διαχειριστει οπως νομιζει καλυτερα (!?!) τη θητεια του, οπως και τη ζωη του

[Αν γυριζα το χρονο πισω, θα δεχομουν τοτε τη 2ετη ψυχαναβολη, οχι για τη ταλαιπωρια του Ε.Σ., σιγα το
σπουδαιο, τους τη χαριζω! Αλλα για τα (πολλα) χρηματα, που η υποθεση Στρατος μου κοστισε δυστυχως]

Δημοσ.

Ας αφησουμε εμενα/τα δικα μου απεξω! Το τελικο i5μα για να μην ειναι παιδεμα θελει σωστες διαδικασιες-προετοιμασια,
2-3 ωρες μπορει να ειναι απλως/μονο οι..ωρες αναμονης: μεχρι να ερθει η δικη σου σειρα να μπεις μεσα στην επιτροπη
:P
Ενδεχομενως, στο πλαισιο προετοιμασιας(!), βοηθα καποιος να παρακολουθησει εστω τη φαση μιας ημερας επιτροπης*,
για να του λυθουν αποριες, να χαλαρωσει, κλπ -οχι πως ειναι απαραιτητως "κακο" να φαινοταν αγχωμενος, οταν ερθει η
ωρα και της δικης του παραστασης -> αναλογως/εξαρταται παντοτε κι απο το ψυχοεργο(!) που θα υποδυθει ο ηθοποιος!
:mrgreen:

* το βασικοτερο: πρεπει να γνωριζεις την ημερα και...πηγαινεις, ευκολα-δυσκολα ok, θα μπεις-φθασεις μεχρι εκει.

• Super Moderators
Δημοσ.

2-3 ώρες ανέφερα για τις αναβολές των 2 επιπλέον ετών. Για ι5 είπα θέλει παραπάνω κόπο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...