Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Φαντάσου τι θα γινόταν αν όλη αυτή την προσπάθεια που κάνεις εδώ και τόσους μήνες για να βολευτείς κάπου την έκανες για να μπεις κάπου με την αξία σου. 4
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Η στρατονομια που έχει μονάδες?στο σιτε λένε για 1,80 ύψος Τενεφ με αλεξιπτωτιστες τη διαφορές έχουν? Περνουν τα ίδια λεφτά τελικά Περνουν μόρια?πουλαδα Περνουν? Και πως γίνεται να παω στο κεεμ Σπάρτης? Έχει πάει κανένας γνωστός σου και ξέρεις? Ξέρουμε τη εκπαίδευση έχουν? Για να πας τενεφ και στρατονομια δίνεις αθλήματα? Η στρατονομια πού έχει μονάδες; Στο site λένε για 1,80 ύψος. ΤΕΝΕΦ με αλεξιπτωτιστές τι διαφορές έχουν; Παίρνουν τα ίδια λεφτά τελικά; Παίρνουν μόρια; Πουλάδα παίρνουν; Και πώς γίνεται να πάω στο ΚΕΕΜ Σπάρτης; Έχει πάει κανένας γνωστός σου και ξέρεις; Ξέρουμε τι εκπαίδευση έχουν; Για να πας ΤΕΝΕΦ και στρατονομία δίνεις αθλήματα; Που εχω λαθη? Μέτρησα 28 λάθη, μπορεί να μου ξέφυγε και κάποιο. 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δεν τα βλέπει κιόλας... Jason, θα δώσεις και μαθηματικά; την παλεύεις με παραγωγους, ολοκληρωματα, κτλ; Τόση ενασχόληση με τον στρατό δεν σε κάνει πιο έξυπνο, το αντίθετο 1
fotaras13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Η στρατονομια που έχει μονάδες?στο σιτε λένε για 1,80 ύψος Τενεφ με αλεξιπτωτιστες τη διαφορές έχουν? Περνουν τα ίδια λεφτά τελικά Περνουν μόρια?πουλαδα Περνουν? Και πως γίνεται να παω στο κεεμ Σπάρτης? Έχει πάει κανένας γνωστός σου και ξέρεις? Ξέρουμε τη εκπαίδευση έχουν? Για να πας τενεφ και στρατονομια δίνεις αθλήματα? Σπάρτη πας αν το λέει το χαρτι κατάταξης. Έκανα κέντρο στο ΚΕΕΜ και το ξέρω αυτό, δλδ αν ήθελα δήλωνα τενεφ. Ύψος αν εισαι πάνω από 1,75 με αρβυλο εισαι κομπλε σχετικά.
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 στο σιτε λένε για 1,80 ύψος Και πως γίνεται να παω στο κεεμ Σπάρτης? στρατονομια δίνεις αθλήματα? (Ρωτας πραγματα που εγω τουλαχιστον εχω απαντησει ηδη σε ολα) ξανακοιτατα λοιπον γιατι και εδω πιανεσαι αδιαβαστος...
Edel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Offtopic @Pablo Hasan λιώνω με σχόλια σου στον Jason. Μέχρι και διορθώσεις ζήτησε μουχαχαχαχαχαχαχα 1
jason97 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σπάρτη πας αν το λέει το χαρτι κατάταξης. Έκανα κέντρο στο ΚΕΕΜ και το ξέρω αυτό, δλδ αν ήθελα δήλωνα τενεφ. Ύψος αν εισαι πάνω από 1,75 με αρβυλο εισαι κομπλε σχετικά. Κόβουν εύκολα από τενεφ? Κάνουν εκπαίδευση μαζί τους αλεξίπτωτιστες των εδ?
opcorsa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Pablo hasan Μην πειραζεις τον Jason ρε, μην βαλω κανα βυσμα και τον παω αεροπορια και κλαιτε μετα ολοι :devil: Ατνώς :devil: 2
Typhoon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Άκυρο: Τί σημαίνει το ατνώς; Εννοείς μάλλον ατενώς: http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CF%82
sargio01 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εννοείς μάλλον ατενώς: http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CF%82 Οχι, αφού "ατνώς" γράφει και το 'χω δει και σε άλλα μηνύματά του... Πάντως καλή φάση που απάντησες με το ατενώς, την είχα ξεχασμένη αυτή την λέξη! Ατ(ε)νως οπως και Προυσ(ου)χη! Ααα τώρα το 'πιασα!!!! χαχαχαχαΔεν το χρησιμοποιούν όμως στον στρατό οπότε δεν βγάζει νόημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις