status Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Διακόπτω τέλη φεβρουαρίου,Μπαίνω αύγουστο. Ακόμα δε ξέρω που. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες εποχές για κατάταξη.
MurderDoII Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ^Νοέμβριος κατά την ταπεινή μου άποψη Συναναστράφηκα στη θητεία μου με πάνω από εκατό ΕΛΔΥΚάριους.Κανείς δε μου είπε για χαλαρά πράγματα.Τα πράγματα είναι πολύ πιο προβλεπόμενα,πολύ πιο αυστηρά και έχουν καλύτερη και περισσότερη εκπαίδευση από τις μονάδες της Ελλάδας. Ναι όμως έχουν φούλ στρατόπεδα, κανονίζουν να συμπληρώνουν άτομα, ακόμα και αν δεν δηλώσεις ως γνωστόν παίζει να σε πάρουν. στην Ελλάδα όταν με το ζόρι βγαίνουν οι minimum υπηρεσίες του στρατοπέδου τι εκπαίδευση να κάνεις ? Ναι ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλα παμφθηνα. Τέσπα θα τα δώ από κοντά. καλά όπου υπάρχει φοιτητής και στρατιώτης πέφτει άρμεγμα. Ναι αυτό το τραγουδάκι εννοώ και θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη για κάθε είδους "πατριωτικού σουξέ" ειδικά όταν συνδυάζεται με άτομα που τη βρίσκουν να τα ακούν 24ώρες το 24ωρο![/img] επιμένω πως υπερβάλλεις, είπα να θυμηθούμε κανένα σύνθημα που λέγαμε στις πορείες και εσύ το πήγες μακριά, εκτός αυτού τα έδιναν εκπαιδευτές και όργανα που είναι όλοι στρατιώτες, όχι κατ'ανάγκη "στρατόκαυλοι" ή καραβανάδες. και σχετικά με το τραγούδι, πίσω από το keyboard και εγώ έχω απόψεις, αλλά αποφεύγω να γράψω κάτι που δεν θα το έλεγα σε κάποιον face to face
devill0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδιά παρατήρισα στη πόλη που μένω ο΄τι πολλά παιδιά που θα μπούν στρατό τώρα πάνε και αγοράζουν σάκους και δίαφορα άλλα....εντάξει εκτός από τα ρούχα που θα πάρουμε και από το σπίτι.Αυτα τα πράγματα δε τα δίνουν και μέσα..και κάτι άλλο..όταν είναι η μέρα να παρουσιαστείς πέρνεις όλα τα πράγματά σου* ή στην άδεια που σου δίνουν πριν να ορκιστείς τα πέρνεις μαζί σου...χαζό αλλά το είχα απορία * δε μιλάω για αύτα που θα μας δώσουν εκεί
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδιά παρατήρισα στη πόλη που μένω ο΄τι πολλά παιδιά που θα μπούν στρατό τώρα πάνε και αγοράζουν σάκους και δίαφορα άλλα....εντάξει εκτός από τα ρούχα που θα πάρουμε και από το σπίτι.Αυτα τα πράγματα δε τα δίνουν και μέσα..και κάτι άλλο..όταν είναι η μέρα να παρουσιαστείς πέρνεις όλα τα πράγματά σου* ή στην άδεια που σου δίνουν πριν να ορκιστείς τα πέρνεις μαζί σου...χαζό αλλά το είχα απορία * δε μιλάω για αύτα που θα μας δώσουν εκεί Χρειάζονται μερικά πράγματα έξτρα ώστε να είσαι πιο άνετος. Εδώ που τα λέμε όποιος έχει ζήσει μόνος του, ξέρει ποια είναι αυτά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 επιμένω πως υπερβάλλεις, είπα να θυμηθούμε κανένα σύνθημα που λέγαμε στις πορείες και εσύ το πήγες μακριά, εκτός αυτού τα έδιναν εκπαιδευτές και όργανα που είναι όλοι στρατιώτες, όχι κατ'ανάγκη "στρατόκαυλοι" ή καραβανάδες. και σχετικά με το τραγούδι, πίσω από το keyboard και εγώ έχω απόψεις, αλλά αποφεύγω να γράψω κάτι που δεν θα το έλεγα σε κάποιον face to face Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω τις ίδιες απόψεις παντού και όχι άλλες για το κοινό και άλλες για τα face2face! Anyway, δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ!
anthony_88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 διαβαζα ενα αλλο thread και μου ηρθε να ρωτησω. Παιζει αδεια απογραφης ξερω γω για μας που θα μαστε μεσα εκεινη την περιοδο ή απογραφομαστε (sic) στο στρατο;
freedubus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι απογραφή ρε;; Δεν είσαι ρε πολίτης λέμε! Δεν υπάρχεις! Και αύριο πρωί θα βγείς αναφερόμενος 10 μέρες κράτηση για την απορία σου. Πές οτι είναι 10 "μέρες απογραφής". Δε σε χάλασε.
status Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θές να τις κάνω δεκαπέντε; Ε, βάλε κάτι παραπάνω στο νέο. Δεν απογράφεσαι τέλος πάντων.
VonLoutsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θές να τις κάνω δεκαπέντε; κρατάς τις καλές πληροφορίες για τους δικούς σου μόνο μου φαίνεται...αντί να τους πεις να βγεί στην αναφορά προβλεπόμενος φουλ, να βαρέσει μια προσοχή και δυνατά-καθαρά να αιτηθεί μια 15 - νθήμερη άδεια για απογραφή....
anthony_88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αν το κανω αυτο τι θα γινει; Το χα παντα απορια, σε φαση να ειμαι ξυρισμενος, γυαλισμενος, κυριος και να αιτηθω οτι να ναι, χωρις βεβαια να προσβαλω κανεναν... Ξερω γω "με τιμη σας ζητω κ. Λοχαγε, αδεια για να παραβρεθω στον αγωνα Παναιγιαλειος - Παναχαϊκή που λαμβανει χωρα στην πολη μου, το Αιγιο, την ταδε του μηνος". Ποια θα ειναι η αντιδραση; Εννοειται να μην εχω δωσει ουτε δικαιωμα ουτε τιποτα στο παρελθον...
freedubus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βεβαίως θα δεχτεί. Μάλιστα αντί για έξοδο για να πάς εκεί που είπες, θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. Δωρεάν εισιτήρια για να παρευρίσκεσαι στον αγώνα Πανκουραδιακός-Πανδιαρροιακός που λαμβάνει χώρα στη δεύτερη πατρίδα σου, την Καλλιόπη, καθημερινά επί δεκαημέρου. Και χωρίς να (χρειαστεί να) πάρεις έξοδο.
anthony_88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μπα πιστευω θα το παρει στην πλακα. Εννοειται πως θα ριξει ακυρο αλλα φανταζομαι δε θα ριξει κρατηση ή φυλακη. Διοτι και προβλεπομενος θα ειμαι και δε θα εχω προκαλεσει κανεναν. Θα ειναι απλα Ενα αιτημα που γνωριζω εκ των προτερων οτι δυσκολα θα ικανοποιηθει. Οπως πολλα απο τα αιτηματα φανταρων που δεν ικανοποιουνται...
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 θα σου ριξει ακυρο και θα βρει την ευκαιρία να σε ειρωνευτεί για να δειξει ότι τόσα χρόνια στο στρατό δεν έχασε την αισθηση του χιουμορ (μποχαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις