m0i Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αυτος υπηρετουσε κανονικα, δε θυμαμαι αν ηταν 6 η 9 μηνες βεβαια.Απλα μου ειχε κανει εντυπωση οτι αφησε τη δουλεια του γερμανια για να ερθει να κανει τη θητεια του.(δεν ηξερα οτι ηταν υποχρεωτικη και ας ησουν κατοικος εξωτερικου)Οταν δε σε ενδιαφερει καποιο θεμα δε μπαινεις στο κοπο να το ψαξεις
m0i Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 απο τον ελληνικο στρατο δεν γλυτωνεις Πλακα κανεις;Ο αλλος κοντευε 45 και εκανε μετεκπαιδευση! @Freedom Σε αυτο το site λεει οτι γινεται τμηματικα οποτε διαβασε το αν εχεις ορεξη: http://www.dikaiolog...otikis-thiteias
FarCry Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 κοιταξα πολλα παρόμοια αρθρα απλα σκεφτηκα αμα ειναι 7 χρονια μόνιμος κατοικος εξωτερικου μετα δεν μπορει να παρει αναβολη επ αορίστου ? Και αμα πληρωσει το χρηματικό ποσό μπορει να αποφυγει τον στρατο μεχρι τα 45? γμωριζεται μηπως αμα αυτα τα 6000 ευρω πρεπει να τα πληρώσει κατ ευθειαν η αμα γινονται και με δωσεις? δεν ξερω εαν το διαβασες Ως μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, για την εφαρμογή του νόμου αυτού, θεωρούνται όσοι πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις: Έχουν κύρια και μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό για ένδεκα τουλάχιστον συνεχόμενα έτη, σε μία ή περισσότερες χώρες Έχουν βιοποριστική εγκατάσταση και κατοικούν στο εξωτερικό για επτά τουλάχιστον συνεχόμενα έτη, σε μία ή περισσότερες χώρες http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/katoikoi-eksoterikou.asp hint Βιοποριστική εγκατάσταση (εργασία) στο εγραψα πριν τα 7 ειναι δουλειας οχι σπουδων
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 αμα πληρωσω το πρόστιμο για λιποτακτης μετα εχω ξεμπερδεψει με τον στρατο η πρεπει να γινω μονιμος κατοικος εξωτερικου και να στελνω το χαρτι του μονιμου κατοικου μεχρι τα 45 μου; Γνωριζεται μηπως αν οταν πληρωσω το προστιμο του στρατου εχω ξεμπερδεψει με το στρατο η αν πρεπει να γινω μονιμος κατοικος και να στελνω αναβολες μεχρι τα 45 μου?
Tsalikis177 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ακούστε και εμένα που γνωρίζω καλύτερα γιατί έχω κάνει φαντάρος και ξέρω... Αναβολές πλέον δίνουν για πλάκα, ούτε καν τους νοιάζει ο λόγος. Μπορείς να πάρεις 2 αναβολές. Δεν έχει τρίτη. Η τρίτη θα είναι ι5. Μπορείς να πάρεις ι5 με την πρώτη. Το έκανε ένας μαλάκας. Ερχόταν καλοκαίρι, λειψανδρία, στάξιμο κλπ... ε βάρεσε ι5 για να βγει έξω να κάνει ζωή. (το αστείο ήταν ότι είχε 150ΚΣ)
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 150 είναι λίγες; Πέντε μήνες ακόμα στα κατεργα 1
pge-3- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε. Ειμαι 8μηνος και εχω καταθεσει τα δικαιολογητικα για μειωμενη θητεια. Ειμαι παραμεθωριο και θελω να ρωτησω αν για τη μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιας μου πρεπει να κατεθεσω και κατι αλλο ή θα μου ερθει αυτοματα χαρτι στην μοναδα μου για να φυγω οταν ερθει η ωρα;
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 αμα πληρωσω το πρόστιμο για λιποτακτης μετα εχω ξεμπερδεψει με τον στρατο η πρεπει να γινω μονιμος κατοικος εξωτερικου και να στελνω το χαρτι του μονιμου κατοικου μεχρι τα 45 μου; Γνωριζεται μηπως αν οταν πληρωσω το προστιμο του στρατου εχω ξεμπερδεψει με το στρατο η αν πρεπει να γινω μονιμος κατοικος και να στελνω αναβολες μεχρι τα 45 μου? Όχι φίλε το πρόστιμο είναι σαν "τιμωρία" που έγραψες τα πάντα στα @@ σου και δεν πήγες. Και να το πληρώσεις δεν ξεμπερδεύεις με την υποχρέωση του στρατού εκτός αν φτάσεις στα 35 και κάνει 40-45 μέρες θητεία και εξαγοράσεις την υπόλοιπη αλλά αν είναι να χαλάσεις ένα σωρό χιλιάρικα για 9 μηνες δεν εχει κανενα νοημα.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι, έχει περισσότερο νόημα να χάσει μια δουλειά που έχει τώρα, για να πάει στρατό.
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι, έχει περισσότερο νόημα να χάσει μια δουλειά που έχει τώρα, για να πάει στρατό. Γιατί έχει γενικά νόημα ο στρατός; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχει γενικά νόημα ο στρατός; Εχει, αν μενεις σε κανα κωλοχωρι με 20 κατοικους και πρωτη φορα ανακαλυπτεις νεα μερη και μιλας με αλλους ανθρωπους οταν πας στρατο. Ειναι μια κοινωνικοποιηση που στους περισσοτερους απο εμας (ειδικοτερα σε ολους οσους κατοικουν σε αστικα κεντρα) φαινεται δεδομενη αλλα για καποιους αλλους δεν ειναι. Οποτε το οτι κατεβηκε απο το βουνο, πηγε στην αλλη ακρη της Ελλαδας και συνυπηρξε με περισσοτερα ατομα σε ενα στρατοπεδο απο οσα μενουν σε ακτινα 20χλμ απο το σπιτι του, του φαινεται μια εμπειρια ζωης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε. Ειμαι 8μηνος και εχω καταθεσει τα δικαιολογητικα για μειωμενη θητεια. Ειμαι παραμεθωριο και θελω να ρωτησω αν για τη μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιας μου πρεπει να κατεθεσω και κατι αλλο ή θα μου ερθει αυτοματα χαρτι στην μοναδα μου για να φυγω οταν ερθει η ωρα; Αν θυμάμαι καλά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω, η μετάθεση θα έρθει αυτόματα.
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι το ποσο μπορει να το δωσει το.θεμα ειναι μετα τι μπορει να κανει... αν πρεπει να στελνει χαρτια ως μονιμος κατοικος εξωτερικου και να παίρνει αναβολες μεχρι τα 35
Προτεινόμενες αναρτήσεις