Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο site της στρατολογιας νομιζω,εχει ενοτητα <<μαθε που παρουσιαζεσαι>> αλλα μπορεις να τηλεφωνησεις και στο στρατολογικο σου γραφειο και να ρωτησεις, αν το σηκωσουν φυσικα :P

Δημοσ.

καλα αφηνουν κινητα με καμερα στο στρατο?

Γιατι θα τους το πεις αν εχει καμερα ;) μήν εισαι ψαράς :P

Εξάλου μόνο στο κέντρο τα ελέγχουν αφτά!!!

Δημοσ.

στο site της στρατολογιας νομιζω,εχει ενοτητα <<μαθε που παρουσιαζεσαι>> αλλα μπορεις να τηλεφωνησεις και στο στρατολογικο σου γραφειο και να ρωτησεις, αν το σηκωσουν φυσικα :P

Η οποία δεν αναφέρει τίποτα ακόμα, "δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης".

Εκτός αν πρώτα βγαίνει ημερομηνία και σώμα, και μετά αποφασίζουν που θα μας χώσουν.

Δημοσ.

Κέντρο εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, 4-5-2011 :)

Ρε παιδιά πως θα μάθω αν είμαι Αυλώνα ή Γιάννενα;

Ενα ΚΕΤΘ εχει στο site(και γενικα ενα υπαρχει) και ειναι αυτο του Αυλωνα.Δεν ξερω τι υπαρχει στα γιαννενα και σε τι αναφερθηκε ο προηγουμενος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στα Γιάννενα εκπαιδεύονταν τον καιρό που υπηρέτησα (τέλη δεκαετίας '90) οδηγοί θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και βαρέων όπλων. Εκπαίδευση αρμάτων μάχης δεν είχα δει να γίνεται, όμως δεν ξέρω τι ισχύει ή έχει αλλάξει στο μεταξύ.

Δημοσ.

Πληροφοριακά:

Για εξάμηνη η ετήσια αναβολή, μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες μέσω του φρουραρχείου όπως γινόταν παλιά, ή δεν γλυτώνω την παρουσίαση στο ΚΕΝ; :P

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ασχετο?Η Αεροπορια ακομα περνει σειρες?Διοτι μπηκα στο σαιτ της στρατολογιας κ ειδα προσκληση για καταταξη σε σειρα...Δεν ειχαν πει θα το καταργησουν?

Δημοσ.

στις ειδικες δυναμεις δέχονται να κάνεις 6 μήνες θητεία; Εγω υπηρετώ εξάμηνο και μου λέει πως πάω ΚΕΕΔ για να παρουσιαστώ. Τι παίζει; Πού σε στέλνουν μετά;

Δημοσ.

έχεις ενημερώσει την στρατολογία ότι υπηρετείς 6μηνο; anyway, μπορείς να το κάνεις και όταν μπεις, μετά θα σου έρθει μετάθεση για πεζικό, και μάλιστα τα 6μηνα δεν πάνε παραμεθώριο αλλά θα εισαι στον τόπο συμφερόντων σου.

Δημοσ.

Εγώ μπαίνω 2/5 Κέντρο εκπαίδευσης υλικού πολέμου στην Λαμία

Είναι καλά εκεί?

ω ναι, μια χαρουλα ειναι. Αν εισαι τυχερος και παραμεινεις στο Σώμα και στη μετάθεση, ακομα καλυτερα :)

Δημοσ.

Γιατι θα τους το πεις αν εχει καμερα ;) μήν εισαι ψαράς :P

Εξάλου μόνο στο κέντρο τα ελέγχουν αφτά!!!

δηλαδη αμα το βαλω στη καλτσα δεν πιστευω να με ψαξουν?θα τους δειξω κανα νοκια 2100 σπασμενο

Δημοσ.

καλα αφηνουν κινητα με καμερα στο στρατο?

αν το έχεις στη βαλίτσα και το δουν θα στο πάρουν.

αλλά αν το έχεις πάνω σου με τα ρούχα που θα μπεις δεν θα στο πάρουν, δεν κάνουν προσωπικό έλεγχο.

αν πας ΕΔ πρόσεχε γιατί εκεί που κοιμάσαι μπορεί να κάνουν ξαφνικό έλεγχο και να στο βρουν.

αν πας αλλού μη σε νοιάζει τίποτα, αρκεί να μην το έχεις προκλητικά και το δουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...