Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για πρωινό εκτός από καφέ και γάλα, υπήρχαν και δημητριακά, φρέσκο ψωμί και μερέντα (original).

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

φίλε στην αβυπ είχε από τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορείς να βρεις σε στρατόπεδο, είχε μαρουλάκι ffs αντί για το ατελείωτο λάχανο που είχαν αλλού, είχε σωστή φέτα, λαδάκι του θεού.. βέβαια το τίμημα ήταν ότι δεν έτρωγες πρωϊνό και έπαιρνες μπάλες όταν έμενες μέσα και τα ακουμπούσες στον στεργίου

επίσης ο επόμενος από τον δικό σου δεν ήταν καθόλου καλός, αν και έγινε επαγγελματίας τα επόμενα χρόνια γιατί του άρεσε

Γιώργο? Τώρα σε κατάλαβα... :P

• Like 1
Δημοσ.

Στρατός = γαστρεντεριτιδα

Έτσι γίνεσαι άντρα

έχω πέσει σε φάση όπου όλοι γύρω μου πάθαιναν εκτός από μένα, κάπου εκεί ανακάλυψα ότι μάλλον δε με πιάνει αυτό το μικρόβιο

πίκρα πάντως να κάθεσαι 2-4 στο ψωλόκρυο και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι αυτοί που θα σε αλλάξουν τους έπιασε τσερλιό και θα κάτσεις άλλες 2 ώρες μέχρι τις 6 που θα ξεκινήσει μετά η μέρα σου ευχάριστα..

και φυσικά τα μέτρα καραντίνας να μην εξαπλωθεί ήταν αφρικάνικου τύπου, έπαιρναν τις κουβέρτες τους και τη μαξιλαροθήκη τους μόνο και μετά από κάνα 2 χρόνια που ήταν πάνω στα κρεβάτια τις έπλεναν :lol: 

τα υπόλοιπα σεντόνια έμεναν ως είχαν 

Δημοσ.

δεν θα σχολιασω το θεμα θητεια το εχουμε σχολιασει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες.

Για το θεμα φαγητο...δεν μπορω ρε παιδια τι κλαψα ηταν αυτη χαλια απαισιο δεν τρωγεται εγω δεν το τρωω αυτο ποση γκρινια πια.

Το φαγητο εντο μεταξυ σχεδον ποτε δεν ηταν απαραδεκτο ,και το λεει ανθρωπος που πηγαινει και τρωει που και που σε γκουρμε επειδη μου αρεσουν ηταν απλα ενα ανοστο φαγητο μερικες φορες στεγνο ομως καμμενο η ωμο ποτε.Ηταν ενα φαγητο που εννοειται πως τρωγοταν, και δεν μπορουσα να καταλαβω λεβεντης 2 μετρα 24 χρονων να γκρινιαζει ετσι για το φαι.

Ποσο βουτυρομπεμπες και ποσο μαμακιας ρε φιλε.

Τοση κλαψα για τοσο ηλιθιους λογους δεν περιμενα να ακουσω απο μαντραχαλους ο μονος τροπος για να γλυτωσεις αυτο το κλαμα ηταν οταν σε επριζαν να τους πετας ενα φιλε βγαλε το παντελονι και βαλε καμια φουστα

Δε σου περνά απ' το μυαλό ότι από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα ψυχολογίας μάλλον, ε;

Όταν είσαι κάπου που δε θες να είσαι και δεν περνάς καλά, δεν είναι παράλογο να είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για το παραμικρό.

Όπως και να το κάνεις, δεν είναι το ίδιο να τρως άνοστο φαγητό απ' τη γκόμενα που θέλει να σ' ευχαριστήσει (αλλά αποτυγχάνει), με το να τρως ακριβώς το ίδιο πιάτο μέσα στη βρώμα παρέα με άλλους βρωμύλους μαντραχαλέους ενώ σε πάει 10 μέσα μία έξω.

Φαντάζομαι μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.

Στρατός = γαστρεντεριτιδα

Έτσι γίνεσαι άντρα

Να εισαι ο μοναδικος ιατρος, χωρις παρουσια ανθυπιατρου, σε στρατοπεδο εκπαιδευσεως, υπευθυνος για 200 σχεδον ατομα και να ξεσπαει γαστρεντεριτιδα.

Ολο το στρατοπεδο μια λεκανη, εμετοι εντος, εκτος και επι τα αυτα των κτιριων για περιπου 20 ημερες.

:P

• Like 2
Δημοσ.

Ο στρατός πρέπει να καταργηθεί.

Ακόμα μια γραμμή του συντάγματος που δείχνει πόσο ραγιάς είναι ο Έλληνας.

Για την ακρίβεια πρέπει να μιλάμε για τους μεγαλύτερους ραγιάδες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Μισθοφορικός στρατός μόνο.

• Like 3
Δημοσ.

Ακόμα δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα. Είχε πιάσει καμιά ντουζίνα φαντάρους σε μας...

Χαλάλι το χώσιμο υπηρεσία, από το χέζω και να ξερνάω για 1-2 μέρες σαν να μην υπάρχει αύριο...

ήμουν από τους τυχερούς που κόλλησαν...Μια βδομάδα πόνεσα αλλά για τον επόμενο μήνα έκανα ζωάρα στο 401 σαν γάτος :ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Nah, οι δικοί μας πήραν απειροελάχιστες και μετά έπηξαν κι αυτοί για να βγάλουν τις υπηρεσίες που έχασαν...

Δημοσ.

γαστρεντεριτιδα με εμετούς και διαρροια, κάποιοι πρόλαβαν να πάνε στην τουρκικη τουαλέτα και όπως ήταν μέσα και έκαναν διαρροια ξέρασαν πάνω στην πόρτα της τουαλέτας. Αλλοι μέσα στους νιπτήρες, άλλοι στα μπάνια, κτλ. 

Την επομενη μέρα έβαλαν κάτι κακομοιρηδες (φαντάρους) να τα καθαρίσουν, και απο την μυρωδιά, ξυνιλα που μυριζε απο μακριά, αρχισαν και ξερνάνε και αυτοι. 

Στο αναρρωτήριο ο γιατρός μας έδωσε κάτι φαρμακα και ειπε να φάμε φιδέ, όταν ήρθε το φαί ήταν κάτι ασχετο, το λέω στον και καλά νοσοκόμο (βύσμα που φίδιαζε στο στεπ) και μου λέει αυτο μας εφεραν, αν δεν θες μην το φας...

Την επομενη μέρα ο λοχαγός και ο διοικητής πήγαν να μας βγάλουν τρελούς, και καλά κάνουμε θεατρο για να βγούμε Ε.Υ. και άλλα παρανοϊκά.

κάπως έτσι θα πάρουμε την Πόλη...

• Like 1
Δημοσ.

σε εμας παλι ουτε που ακουστηκε για γαστρεντεριτιδα και σε κεντρο και στις μοναδες. Το μονο πλησιεστερο που εχω ειναι καποια χαλασμενα αυγα μια φορα στο κεντρο που οκ τα καταλαβαινεις πριν τα φας.

και με αφορμη καποια ποστ σαν αυτο που ο billdanos καυχιεται για τα μαχαιροπιρουνα, καλο θα ηταν να αναφερουμε και το ποτε πηγαμε γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει στρατοπεδο τωρα που δεν εχει.

εγω πριν 2-3 χρονια

Δημοσ.

γαστρεντεριτιδα με εμετούς και διαρροια, κάποιοι πρόλαβαν να πάνε στην τουρκικη τουαλέτα και όπως ήταν μέσα και έκαναν διαρροια ξέρασαν πάνω στην πόρτα της τουαλέτας. Αλλοι μέσα στους νιπτήρες, άλλοι στα μπάνια, κτλ. 

Την επομενη μέρα έβαλαν κάτι κακομοιρηδες (φαντάρους) να τα καθαρίσουν, και απο την μυρωδιά, ξυνιλα που μυριζε απο μακριά, αρχισαν και ξερνάνε και αυτοι. 

Στο αναρρωτήριο ο γιατρός μας έδωσε κάτι φαρμακα και ειπε να φάμε φιδέ, όταν ήρθε το φαί ήταν κάτι ασχετο, το λέω στον και καλά νοσοκόμο (βύσμα που φίδιαζε στο στεπ) και μου λέει αυτο μας εφεραν, αν δεν θες μην το φας...

Την επομενη μέρα ο λοχαγός και ο διοικητής πήγαν να μας βγάλουν τρελούς, και καλά κάνουμε θεατρο για να βγούμε Ε.Υ. και άλλα παρανοϊκά.

κάπως έτσι θα πάρουμε την Πόλη...

Ναι λες και δεν τους ξερουμε τους δικοικητες.

Εμενα μου ελεγε οτι εγω τους φοβιζω και για αυτο ζαλιζονται (οχι οτι ειχε ξερασει εκαστος 4-5 φορες και αρκετοι ειχαν πυρετο).

Μολις του ειπα να υπογραψει αυτος στο βιβλιο ασθενων οτι δεν βγαινουν ΕΥ σταματησε να μου τα πρηζει. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα αγήματα ρε φουστόνεα είναι για να αποδίδονται τιμές. Πρέπει να νιώθεις περήφανος που τιμάς ...

βέβαια, μεγάλη υπερηφάνεια για 2, 3 μέρες άγραφη άδεια να περιφέρεις ένα πτώμα.

Αν ήταν εθελοντικά και χωρίς ανταλλάγματα θα σου έλεγα πόσοι θα πήγαιναν ;)

• Like 3
Δημοσ.

Απο δευτέρα τετραημερα σκηνακια... Αγοράσαμε νάιλον και αλλα απαριατητα πραγματα και μας πήγε 10 ευρω ο καθένας. Δεν φτάνει η ταλαιπωρεία, χαλάμε και επιπλέον χρήματα. Και άμα πιάσει και ο τρελος αέρας της Σαμοθράκης προβλέπω άσχημες καταστάσεις.

Δημοσ.

βέβαια, μεγάλη υπερηφάνεια για 2, 3 μέρες άγραφη άδεια να περιφέρεις ένα πτώμα.

Αν ήταν εθελοντικά και χωρίς ανταλλάγματα θα σου έλεγα πόσοι θα πήγαιναν ;)

όλα σου ξινίζουν.  και δλδ ότι δεν θα πήγαινε κανείς αν [..] το θεωρείς σωστό; ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να στρωσει λιγο η νεολαια ... (πλάκα κάνω αλλά έχετε παρά χαλαρώσει) ένα μαμημένο 9μηνο έχετε ως υποχρέωση και κλαίτε. 

Δημοσ.

όλα σου ξινίζουν.  και δλδ ότι δεν θα πήγαινε κανείς αν [..] το θεωρείς σωστό; ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να στρωσει λιγο η νεολαια ... (πλάκα κάνω αλλά έχετε παρά χαλαρώσει) ένα μαμημένο 9μηνο έχετε ως υποχρέωση και κλαίτε. 

Δικαιώματα έχουμε σε αυτήν την χώρα ή μόνο υποχρεώσεις;

Γιατί όταν μου ζητάς να γίνω δούλα για 9 μήνες περιμένω να πάρω κάτι σαν αντάλλαγμα και το μόνο που παίρνω είναι ανεργία, αισχρό σύστημα Υγείας κτλ. κτλ. κτλ.

Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βρεθούμε πάλι να λέμε τα ίδια πράγματα.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...