vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 αν το έχεις στη βαλίτσα και το δουν θα στο πάρουν. αλλά αν το έχεις πάνω σου με τα ρούχα που θα μπεις δεν θα στο πάρουν, δεν κάνουν προσωπικό έλεγχο. αν πας ΕΔ πρόσεχε γιατί εκεί που κοιμάσαι μπορεί να κάνουν ξαφνικό έλεγχο και να στο βρουν. αν πας αλλού μη σε νοιάζει τίποτα, αρκεί να μην το έχεις προκλητικά και το δουν. tnx φιλος.για υγειονομικο παω
tsakonas Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Υπαρχουν 1000δες ανυποτακτοι και εντος Ελλαδος και παραμενουν ανυποτακτοι Ανυποτακτος δεν ειναι μονο αυτος του εξωτερικου, αλλα και του εσωτερικου. Θεωρητικα οι ανυποτακτοι εχουν νομικες κυρωσεις, αλλα στην πραξη αποτι ακουω, δεν κανανε τιποτα ακομα και σε αυτους του εσωτερικου. Ε τωρα τους επιβαλλουν προστιμο (καλα κανουν) το οποιο ωστοσο ειναι χαμηλοτερο απο το κοστος εξαγορας της θητειας. Αυτο καταλαβα εγω απο το αρθρο τουλαχιστον. Πριν 2 χρονια, η προξενος στο Λονδινο, μου ειπε οτι ανυποτακτος εξωτερικου δεν ειναι το ιδιο με του εσωτερικου... δε βγαινει ακρη στο μπαχαλο.... 6000+7300 δλδ? εγινε τα λεμε, θα τους στειλω καρτ ποσταλ 13300 @@ δε παιζει να βελτιωθει το ελλαντα σε 5-6 χρονια παντως που ηλπιζα να γυρισω... θα ειμαι κ 35+.... catch me if u can φαση
devill0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σειρες Καλημερα...Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει στην 98 ΤΥΠΕΘ στη Μυτιληνη....Ευχαριστω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πριν 2 χρονια, η προξενος στο Λονδινο, μου ειπε οτι ανυποτακτος εξωτερικου δεν ειναι το ιδιο με του εσωτερικου... δε βγαινει ακρη στο μπαχαλο.... 6000+7300 δλδ? εγινε τα λεμε, θα τους στειλω καρτ ποσταλ 13300 @@ δε παιζει να βελτιωθει το ελλαντα σε 5-6 χρονια παντως που ηλπιζα να γυρισω... θα ειμαι κ 35+.... catch me if u can φαση Kαλα μεταξυ μας τωρα η επιβολη προστιμων και ποινικων κυρωσεων στους ανυποτακτους ειναι ενδειξη βελτιωσης και οχι παρακμης σε σχεση με πριν που οι ανυποτακτοι δεν ειχαν ιδιαιτερες πρακτικες κυρωσεις σε σχεση με οσα προβλεπει ο νομος. Ενδειξη παρακμης ειναι το γεγονος οτι ποτε δε θα τηρηθει τιποτα απο οσα προβλεπονται απο το (νεο) νομο.
tsakonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Kαλα μεταξυ μας τωρα η επιβολη προστιμων και ποινικων κυρωσεων στους ανυποτακτους ειναι ενδειξη βελτιωσης και οχι παρακμης σε σχεση με πριν που οι ανυποτακτοι δεν ειχαν ιδιαιτερες πρακτικες κυρωσεις σε σχεση με οσα προβλεπει ο νομος. Ενδειξη παρακμης ειναι το γεγονος οτι ποτε δε θα τηρηθει τιποτα απο οσα προβλεπονται απο το (νεο) νομο. οχι, εννουσα βελτιωση της καταστασης στην χωρα γενικοτερα...... παρακμη παντου
orlox Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αυτο που τους νοιαζει ειναι η κάμερα. Εγω είχα πάει χωρίς κινητό μιας και ήθελα την ησυχία μου και δεν με πιστευανε οτι δεν ειχα κινητο και με πριζανε που το εχω. Αν θες να είσαι ήσυχος πάρε μια μπακατέλα των 10E και έχε το άλλο πάνω σου. Ο προσωπικός έλεγχος απαγορεύετε. Α! Παρε και ένα μικρο πολύμπριζο μαζί σου γιατι θα γίνετε πόλεμος για το ποιος θα προτοφωρτίζει το κινητο του με κάμερα που απαγορεύετε να φέρει
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Είπαμε, καλό θα είναι όσοι έχουν την δυνατότητα να αποφεύγουν το στρατό με όποιο μέσο μπορούν.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 και τους φορτιστες πανω μου να τους εχω?280 ημουνα ξερεις......τωρα 313 η 4
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Παιδια εχετε βγει εντελως offtopic http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/page__pid__3963981__st__2300#entry3963981
giorkarapas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και συγνώμη για το επείγουσα στον τίτλο αλλά ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και ξαφνικά τους είπαν ότι αύριο πρέπει να δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΥΣ ΑΣΔΕΝ Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ Ξέρει κάποιος να μου πει που είναι αυτά και κυρίως ποιο είναι το καλύτερο να δηλώσει?Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και συγνώμη για το επείγουσα στον τίτλο αλλά ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και ξαφνικά τους είπαν ότι αύριο πρέπει να δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΥΣ ΑΣΔΕΝ Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ Ξέρει κάποιος να μου πει που είναι αυτά και κυρίως ποιο είναι το καλύτερο να δηλώσει?Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Αναλογως σε ποιο οπλο υπηρετει, λογικα ειναι ΔΒ. Τεσπα αυτα αλλαζουν αλλα οταν υπηρετησα η ΑΣΔΥΣ ηταν καλη και η ΑΣΔΕΝ η απολυτη μαυριλα (οπως και το ΣΑΚΕΤΑ αν δεν απατωμαι), για τους ΔΒ παντα. Δεν ξερω αν αλλαξαν τωρα, μη σε καψω κιολας
vrwmiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 κινητο με καμερα αφηνουν?να το εχω πανω μου το καλο κ να δειξω μπακατελα?τους φορτιστες πανω μου να τους εχω?
giorkarapas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και σήμερα ξαφνικά θυμήθηκαν να τους πουν ότι αύριο θα δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΕΝ ΑΣΔΥΣ Στρατόπεδο Σακετά Ξέρεις κανείς που είναι αυτά και ποιο από όλα θεωρείται το καλύτερο για να δηλώσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
VonLoutsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 κινητο με καμερα αφηνουν?να το εχω πανω μου το καλο κ να δειξω μπακατελα?τους φορτιστες πανω μου να τους εχω? Καλύτερα να πάρεις ένα απλό χωρίς κάμερες κτλ ώστε να κρατάει και πολύ η μπαταρία ( γίνεται σφαγή για πρίζα στο κέντρο ) και κυρίως για να μη γίνει καμία και το << χάσεις >> όπου δε θα μπορείς να πεις κουβέντα γιατί αν κάνεις παράπονα οτι << έχασες >> κινητό με κάμερα και το κινητό δε θα βρείς και καμπάνα θα ακούσεις...μετά στην μονάδα παίρνεις οτι θέλεις πάλι όμως με το πρόβλημα να το << χάσεις >> να υφίσταται αλλά σαφώς σε μικρότερο ποσοστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις