MikeJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το δικό τους (και όλου του δημοσίου) ήταν κομμένο εδώ και χρόνια ενώ οι φαντάροι συνέχιζαν να το παίρνουν μέχρι και τα Χριστούγεννα πέρσι. Ήταν λες και το είχαν ξεχάσει (ίσως γιατί είναι και αμελητέο το ποσό). Και βασικά στο μπουρδούκλωμα που έγινε αναφερόμουν όχι στα λεφτά. Στο ότι μία ερχόταν σήμα δώστε τα, μετά πάρτε τα πίσω, ξαναδώστε τα κλπ.
siracos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήνα Το είχα περάσει το 1989. Τότε απεργούσαν τα σκουπίδια και τα λεωφορεία στην Αθήνα , και μας βάζαν μια ημέρα στα σκουπίδια, μια ημέρα στα στάγιερ που εκτελούσαν δρομολόγια σαν λεωφορεία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σκουπιδιαρηδες των 8€ το μήνα https://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλά ναι, εντός στρατοπέδου και σκουπιδιαρηδες και βοθρατζηδες και όλα. Η διαφορά είναι ότι τους βάζουν ενάντια στην απεργία, όπως επί Μητσοτάκη... Αν και δεν πιστεύω να το κάνουν, παίζει κράξιμο από τα ΜΜΕ
afairesths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη 1
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη Τι πάει να πει εμείς στην Κρήτη; Σε οποιοδήποτε ΚΕΝ της Ελλάδας μπορεί να σε στείλουν. Το ΚΕΝ θα το μάθεις κανα μήνα πριν την κατάταξη σου.
Muchacho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Και καλύτερα σε οποιοδήποτε κέντρο,παρά στο Ρέθυμνο.
GeorgeGK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη Εμένα για παράδειγμα με έχουν καλέσει ΘήβαΣτο site που έστειλες σε κανενα μήνα θα γράφει που θα παρουσιαστεις.
jimakos234 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 για Στρατο ξηρας εμεις στην Κρητη που θα παρουσιαστουμε; γιατι μου εχουν πει και για Ρεθυμνο.....Υποψην οτι εγω εκοψα τωρα την αναβολη Ρεθυμνο 547 Α/Μ τπ. κοιτα δεν θα φιδιαζεις οπως στα αλλα κεντρα, θα κανεις 2-3 βολες σιγουρα,σκοπετα,περιπολα, πορεια στο φαραγγι (ΚΕΝ παντα, στα ΣΠΕΝ εχει λιγο ερωτα) και γενικα περισσοτερο τρεξιμο απο αλλα κεντρα. Μπορεις να δηλωσεις να μεινεις αν θες να εχεις και κοκκινο μπερε, ενω οι αλλοι απλα θα κανουν μονο παρελαση και θαλ. Και καλύτερα σε οποιοδήποτε κέντρο,παρά στο Ρέθυμνο. κοιτα μην ακους τους μυθους. Ειναι λιγο πηξιμο, αλλα περασα πολυ καλα. Και τρομερο φαι.
afairesths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καταλαβα πανω κατω τι παιζει , εγω παντως δεν μου αρεσει στο να "φιδιαζω" αλλα μου αρεσει να κανουμε και σκοποβολες , τα αλλα υποψηφια στρατοπεδα ποια ειναι;
dimitris21gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δεν σου αρέσει να φιδιάζεις; Καλά κάτσε να πας στην μονάδα μετά το κέντρο και θα αλλάξεις αμέσως γνώμη! Αύριο πρώτη μέρα στην ΣΑΝ. Άντε να δούμε τι μας περιμένει και εκεί. Κάτι για 2-1 ακούω ότι πάει αυτήν την περίοδο. #75κσ 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Σκοποβολή όσο έμαθες έμαθες, τώρα σκοπιες και αγγαρείες
SakislolGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 τι καραγιοζιλικια ειναι αυτα ρε. βλεπεις καθε λιγο πνεα να ανεβαζουν φωτογραφιες και να μας δειχνουν ποσο χαλαρα περνανε, με την φραπεδουμπα τους. πειθαρχια 0. Καντω ρε φιλε αλλα μην το ανεβαζεις φβ ας ηταν 5 χρονια πριν θα τους εσταζα!!! καθε φορα που ενα πνεο θα ανεβαζε φωτο , την επομενη μερα πορεια 15χλμ με φορτιο. μονο ετσι θα μαθουν τα πνεα! 1
sargio01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τί φορτίο, το αντίσκοινο με την κουβέρτα πάνω στον γυλιό;;;
John323 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καντω ρε φιλε αλλα μην το ανεβαζεις φβ Σε αυτο ναι, μαζι σου, ασε που παιζει να βρεις και κανα μπελα. Στα αλλα, αραξε Σακη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις