Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα μην το λέτε!! Σε καύσωνα είχε έρθει σήμα να μην κάνουμε τίποτα!! Για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ εβδομάδα όντως δεν κάναμε απολύτως τίποτα, διακοπές τελείως. Τόσο που είμασταν ολη μέρα ξάπλα στον θάλαμο ή στον όρμο του στρατοπέδου για μπάνιο και ηλιοθεραπεία!!!!!! :o

(η καλύτερη στιγμή της θητείας μου ήταν. Αυτή και η απόλυση :wub:)

Δημοσ.

Στο Γ'σωμα 5-6 φορες εδωσε "ληξη" ο στρατηγος η δεν ξερω γω ποιος απο τις 13:00 για τους υπαλληλακους και οι εξοδουχοι φευγαν στις 14:00,μια φορα και ολας 13:30 αντι για 15:30 που ειναι οι εξοδουχοι. Και αυτο Ιουνιο μηνα,πολυ πιθανών να συνεχειστικε αλλα δεν με αποσχολει,λελε.

Βλεπεις κουραζονται ολη μερα σε μια καρεκλα με 3 ερ κοντισιο ανα γραφειο...

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς της Δ Εσσο να μας πει πότε παρουσιάζονται στις μονάδες τους?

Πηγμενος alert

17/8 θα ερθει στην μοναδα ενας φιλος μου που εκανε βασικη στο ΚΕΕΔ, λογικα για ολους το ιδιο ειναι

348, 67 ΚΣ

Δημοσ.

Ναι αλλά οι φαντάροι ας κάνουν περίπολο με 40 βαθμούς κάτω από τον ήλιο σαν μακακες με αρβύλα παντελόνι μακρύ κλπ γιατί οι υπηρεσίες φύλαξης αποκλείεται να μην γίνονταν. Στη καλύτερη γλυτώναμε το χιτώνιο. (Όχι στη πύλη, εκεί πρέπει να είσαι κυριλέ.) Ενώ οι μονιμαδες με τα 3 αιρκοντισιον ανά γραφείο απαγορευτικό να κάνουν δουλειές έξω λόγω δυσφορίας κλπ και λήξη νωρίτερα.Πιτσες μπλε ο στρατός... Πραγματικά η ζέστη είναι χίλιες φορές πιο απαλλευτη από το κρύο στη θητεία.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά οι φαντάροι ας κάνουν περίπολο με 40 βαθμούς κάτω από τον ήλιο σαν μακακες με αρβύλα παντελόνι μακρύ κλπ γιατί οι υπηρεσίες φύλαξης αποκλείεται να μην γίνονταν. Στη καλύτερη γλυτώναμε το χιτώνιο. (Όχι στη πύλη, εκεί πρέπει να είσαι κυριλέ.) Ενώ οι μονιμαδες με τα 3 αιρκοντισιον ανά γραφείο απαγορευτικό να κάνουν δουλειές έξω λόγω δυσφορίας κλπ και λήξη νωρίτερα.Πιτσες μπλε ο στρατός... Πραγματικά η ζέστη είναι χίλιες φορές πιο απαλλευτη από το κρύο στη θητεία.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!! Έχω στάξει στα περίπολα και ο ΕΑΣ (100 κιλά παχύδερμο πλάσμα) κάνει φρουρά χωρίς χιτώνιο και καπέλο που δεν προβλέπεται και φυσικά με την ίδια αμφίεση βγαίνει και έφοδο!

Άλλα άμα πεις να βγάλεις και εσύ ο πηγμένος φανταράκος που σε πάει 4 και 5 μέσα (προσωπική εμπειρία, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα) να ζητήσεις να κάνεις υπηρεσία χωρίς χιτώνιο ή/και κράνος σου λέει εγώ έχω κάνει τις 50πλάσιες υπηρεσίες από σένα με πλήρη φόρτο κλπ κλπ λες και με νοιάζει εμένα τι έκανε αυτός όταν ΑΣΚΟΥΣΕ το επάγγελμα του και δεν ήταν υπηρέτης 9μηνης διάρκειας για 8,6 ευρώ το μήνα...

• Like 1
Δημοσ.

Lol, σε εμάς είχαν τους φαντάρους στον καύσωνα με κράνος, εξάρτηση και ένα αλεξιθραυστο που είχε τον ιδρώτα του προηγούμενου επάνω όταν άλλαξαν τα νούμερα.

Το δε αλεξιθραυστο ήταν τόσο χρεπι που όχι τυφεκιο ούτε 9αρι πιστόλι δεν σταματούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικά ιδρώνω αρκετά παραπάνω από άλλους, αφού πάντα στάζω το διπλάσιο σε σχέση με τον άλλο που κάνουμε περίπολο. Άμα φορούσα και μια τέτοια αηδία θα έπεφτα κάτω και άντε γεια! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Lol, σε εμάς είχαν τους φαντάρους στον καύσωνα με κράνος, εξάρτηση και ένα αλεξιθραυστο που είχε τον ιδρώτα του προηγούμενου επάνω όταν άλλαξαν τα νούμερα.

Το δε αλεξιθραυστο ήταν τόσο χρεπι που όχι τυφεκιο ούτε 9αρι πιστόλι δεν σταματούσε.

Σε μας έδιναν υπηρεσιακά από τις 10 το πρωί (και εξοδόχορτα μαζί) σε όλους τους εξοδούχους... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καμία σχέση όμως. Σε όλους τους φαντάρους του στρατοπέδου το έκαναν αυτό, αρκεί να ήταν εξοδούχοι (1-1 δλδ)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...