Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξυπνα ατομα στο στρατο και ειδικα σε ουγκ τμηματα? Lol.gif

Δλδ εσυ εγινες εξυπνος μετα που υπηρετησες την θητεια σου;;;. Εως τοτε θεωρεις πως ησουν βλακας;;;. Θεωρεις μηπως το 99% των νεων που υπηρετουν,ειναι βλακες;;;

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πονηροι και αυτοί που βαριουνται, κοιτάνε να αποφύγουν αυτό το χάσιμο χρόνου

Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν

• Like 2
Δημοσ.

Καταδρομέας και δόκιμος στο στρατό (περισσότερη θητεία) μόνο για άτομα που ψάχνουν μία εναλλακτική για εργασιακή

ευκαιρία μετά το στρατό.

Γνωστός μου που ήταν δόκιμος - αλεξιπτωτιστής μέσα σε δύο μήνες που απολύθηκε προσλήφθηκε μόνιμος φυσικά

στην Αστυνομία με το απολυτήριο Λυκείου το δίπλωμα και τα μόρια που κέρδισε από το Στρατό.

Το ίδιο είναι και σε Πυροσβεστική , Λιμενικό κ.λ.π.

Φυσικά είναι παλούκι και πρέπει να έχεις αρ@@@ια να είσαι Δόκιμος και αλεξιπτωτιστής συγχρόνως στο Στρατό.

Οι περισσότεροι τα παρατάνε τον πρώτο ή δεύτερο μήνα.

ότι αναφέρεις δεν ισχύει πλέον.
Δημοσ.

Fixed.... Περα απο τα αστεια,αληθινα πιστευω πως η διαβρωση απο τις ιδεες της θολοκουλτουρας,ειναι μεγαλη ,και οντως πολλοι κοιτουν να το αποφυγουν

Lol, ας πηγαίνετε όσοι γουστάρετε, τους υπόλοιπους τι τους μπλεκετε;

Δημοσ.

Γιατί είναι υποχρέωση ρε Hasan. Και αν δεν έχεις όρεξη να χωθείς, να τρέξεις, να μάθεις, είναι χάσιμο χρόνου. Αν μετράς τις μέρες να απολυθείς και είσαι μεσ' τον χαβαλέ, είναι χάσιμο χρόνου.

Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία για νέες εμπειρίες, πράγματα που δεν θα δεις έξω (ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον).

Και πριν με πεις ουγκανο, δες με τι ασχολούμαι.

• Like 3
Δημοσ.

Για αυτό γράφω ότι γράφω.

Όλα είναι θέμα οπτικής. Τώρα φυσικά αν εσένα (οποίος εσυ) σε έχει καλέσει η ESA/NASA φύγε, μην πας στρατό.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε τοπικ με τίτλο που περιλαμβάνει την λέξη ΣΤΡΑΤΟ προσελκυει τον Πάμπλο όπως το φρέσκο αίμα τον καρχαρία

Σκέφτομαι απο περιέργεια να ανοίξω ενα θεμα με τίτλο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Δημοσ.

Δλδ εσυ εγινες εξυπνος μετα που υπηρετησες την θητεια σου;;;. Εως τοτε θεωρεις πως ησουν βλακας;;;. Θεωρεις μηπως το 99% των νεων που υπηρετουν,ειναι βλακες;;;

στρατος και 'εξυπνα ατομα', ειδικα αν μιλαμε για ουγκ δυναμεις κλπ, δεν πανε στην ιδια προταση.

εγω ακομη κλαιω τη χαμενη σεζον δουλειας 2009-2010 για να κανω το αυτιστικο επι 10 μηνες (με επιασε η μειωση ευτυχως)

• Like 2
Δημοσ.

Καλό, εσύ πρέπει να ήσουν γραφεας :D

Μωρε Ήμουνα και παντα θα μαι αλλα υπήρχαν Έντονες διαφωνίες με τους ανωτερους για το πού γραφονταν όσα μου έλεγαν

Δημοσ.

Το σχολιο μου ,δεν απευθυνοταν σε εσενα... Αλλα στον φιλο δημητρηγ2 που γραφει οτι υπηρετησε καταδρομεας αλεξιπτωτιστης. Γι'αυτο τον ρωταω τι σειρα ΗΤΑΝ. Εσυ,ΘΑ εισαι. Και αν ειδες ειρωνεια σε εκεινο το ποστ(λανθασμενη), εδω θα δεις την σωστη... Ασε το φιλε μου,δεν το "εχεις"... Θελουν εξυπνα ατομα εκει που μπορουν να κρινουν. Και εσυ δυστυχως,δεν....

Καταρχάς φίλε δεν μπορείς να κρίνεις την εξυπνάδα με αυτήν την λογική που λες εμείς είμαστε δηλαδή και η χαζοί και εσύ ο έξυπνος?

Γιατί είναι υποχρέωση ρε Hasan. Και αν δεν έχεις όρεξη να χωθείς, να τρέξεις, να μάθεις, είναι χάσιμο χρόνου. Αν μετράς τις μέρες να απολυθείς και είσαι μεσ' τον χαβαλέ, είναι χάσιμο χρόνου.

Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία για νέες εμπειρίες, πράγματα που δεν θα δεις έξω (ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον).

Και πριν με πεις ουγκανο, δες με τι ασχολούμαι.

όντος από την δικιά μου την πλευρά είναι ότι θα αποκτήσω νέες εμπειρίες και όχι μόνο βλέπω άλλους να βαριούνται ακόμα και πάνε στρατό... άρε έλληνα 

Δημοσ.

Καταρχάς φίλε δεν μπορείς να κρίνεις την εξυπνάδα με αυτήν την λογική που λες εμείς είμαστε δηλαδή και η χαζοί και εσύ ο έξυπνος?

όντος από την δικιά μου την πλευρά είναι ότι θα αποκτήσω νέες εμπειρίες και όχι μόνο βλέπω άλλους να βαριούνται ακόμα και πάνε στρατό... άρε έλληνα 

Αν και έχω τις απόψεις μου, δεν θα κρίνω κανένα σαν άτομο ή σαν νοητικό επίπεδο από το αν θέλει ή όχι να πάει στο στρατό γενικά ή σε συγκεκριμένο τομέα ειδικότερα.

Από την άλλη όμως φιλαράκι αυτά τα βαρύγδουπα "άρε έλληνα" (αφού σου προτείνω να μάθεις πρώτα να τα γράφεις, αφού ο γραπτός λόγος εκθέτει) θα σου έλεγα να τα αφήσεις.

Ξέρω ότι είναι της μόδας ατάκες σαν αυτή και μαζί άλλες όπως "ελληνάρα", "μνημόνια forever", κλπ αλλά καλό είναι όταν χρησιμοποιούνται (καλύτερα να αποφεύγονται, κατά τη γνώμη μου) να έχει νοηματική συνέχεια με την υπόλοιπη πρόταση και όχι να το λες για να δείξεις ότι ξέρεις τη φράση ή ότι είσαι υπεράνω όλων των υπολοίπων.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...