Marksisms Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 503 μου πέταξε στην αρχή και μετά, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη φορά που έβαλα τα στοιχεία μου. Το σύστημα είναι γτπ μάλλον. Επίσης αυτο για ποιό λόγο υπάρχει; https://www.stratologia.gr/el/katataksi Εφόσον θα πληρώνομαι τα 8 ευρά, δεν χτύπησει στο σύστημα τους ότι πληρώνομαι ενώ είμαι άνεργος; Ελπίζω να μην με στέλνουν να ακυρώσω την κάρτα. Κατάφερες τελικά να μπεις; Ακόμα δεν με αφήνει εμένα. Θα σε γελάσω. Εμένα εκεί απλά μου λέει που είμαι υπόχρεος χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Λογικά θα αναρτηθούν και αυτές μετά. Τώρα γιατί όλα αυτά τα έχουν χωρίσει σε τόσες διαφορετικές σελίδες δεν έχω ιδέα.
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα και εγω εχω παρομοια ερωτηση,εγω εως σημερα (στα 23 που ειμαι) λαμβανω επιδομα ορφανικο λογω που σπουδαζω , αν συνεχισω και κανω εγγραφη στο ΤΕΙ και παω στρατο (μπαινω 18/9) μπορω να κανω την διαδικασια να λαβω το επιδομα; ή θα το καταλαβουν οι υπηρεσιες του ΟΓΑ? Άμα πας στρατό μάλλον θα κάνεις προσωρινή διακοπή σπουδών 2 εξάμηνα. Λογικά θα σου ζητηθούν(από τον ΟΓΑ) βεβαιώσεις σπουδών και δεν ξέρω αν τις δίνουν όσο έχεις κάνει διακοπή. Εσένα είναι πιο περίπλοκο. Μπορεί εν τέλη να καλύπτουν και στην περίπτωση που είσαι φοιτητής αλλά έχεις διακόψει για το φανταρικό. Εκτός μετά αν δεν διακόψεις και στέλνεις τίποτα κενές δηλώσεις μαθημάτων σε κάθε εξάμηνο.
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εσεις που ειστε για τον Νοεμβριο , θα μαθετε αναλυτικα που παρουσιαζεστε περιπου στις 9 με 10 Οκτωβριου. 1
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κατάφερες τελικά να μπεις; Ακόμα δεν με αφήνει εμένα. Θα σε γελάσω. Εμένα εκεί απλά μου λέει που είμαι υπόχρεος χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Λογικά θα αναρτηθούν και αυτές μετά. Τώρα γιατί όλα αυτά τα έχουν χωρίσει σε τόσες διαφορετικές σελίδες δεν έχω ιδέα. Κοιτά στο μικρό απόκομα και μένα το site που λες αναγράφεται. Απλά εγώ έμπαινα μέχρι τώρα στο άλλο της στρατολογίας και απλά μου γράφει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στην τάδε ΕΣΣΟ αλλά δεν έχει αποφασιστεί το μέρος.
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οχι δεν εχω κανει ακομα διακοπη σπουδων, ακριβως και φετος δηλαδη 2016 με 2017 εστειλα κενη δηλωση βεβαιωση σπουδων οτι σπουδαζω στην ουσια τελειωνα μονο την πτυχιακη μου, λογω που εχω τελειωσει ολα τα μαθηματα, δεν εχω κανει ακομα διακοπη λογω που υπαρχει περιπτωση να παρω φοιτητικη αδεια, το φοιτητικο πασο ληγει 08/2018 οποτε και ληγουν τα προνομια μου, εγω μπηκα στην σχολη 09/2012 , πιστευω και σε αυτο να μην εχω τιποτα διαγραφη γιατι μετα το στρατο μου μενει μονο η πρακτικη . Ειναι καπως μπερδεμενα η αληθεια να λεγεται , αλλα μαλλον θα στειλω βεβαιωση σπουδων λογω ανανεωσης ωστε να συνεχισω να παιρνω 380 το μηνα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ευχαριστω για το χρονο σας
Rodes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οχι δεν εχω κανει ακομα διακοπη σπουδων, ακριβως και φετος δηλαδη 2016 με 2017 εστειλα κενη δηλωση βεβαιωση σπουδων οτι σπουδαζω στην ουσια τελειωνα μονο την πτυχιακη μου, λογω που εχω τελειωσει ολα τα μαθηματα, δεν εχω κανει ακομα διακοπη λογω που υπαρχει περιπτωση να παρω φοιτητικη αδεια, το φοιτητικο πασο ληγει 08/2018 οποτε και ληγουν τα προνομια μου, εγω μπηκα στην σχολη 09/2012 , πιστευω και σε αυτο να μην εχω τιποτα διαγραφη γιατι μετα το στρατο μου μενει μονο η πρακτικη . Ειναι καπως μπερδεμενα η αληθεια να λεγεται , αλλα μαλλον θα στειλω βεβαιωση σπουδων λογω ανανεωσης ωστε να συνεχισω να παιρνω 380 το μηνα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ευχαριστω για το χρονο σας 1) Από όσα έχω διαβάσει, μην περιμένεις ότι θα σου δώσουν φοιτητική άδεια 100% καθώς αυτό εξαρτάται από τον διοικητή του κέντρου ή της μονάδας. 2) Μετά τα 6 χρόνια δεν σε διαγράφουν από την σχολή, αυτό άλλαξε αν δεν κάνω λάθος όταν βγήκε στην κυβέρνηση ο Τσίπρας. Νομίζω όμως ότι διαγράφεσαι αυτόματα αν δεν κάνεις καθόλου δήλωση μαθημάτων 2 συνεχόμενες φορές. Οπότε να κάνεις κενή τουλάχιστον αν δεν κάνεις διακοπή σπουδών εφόσον χρωστάς πτυχιακή & πρακτική. 3) Γενικά στα προπτυχιακά οι καθηγητές είναι ελαστικοί και δεν ακολουθούν όλοι πιστά τους κανονισμούς. Αν την έχεις έτοιμη δες μήπως μπορείς να την παρουσιάσεις αυτές τις μέρες μετά από παράκληση στον επιβλέπον καθηγητη σου για να μην τρέχεις με άδειες από τον στρατό. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !!
akalyptos03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 την εχω τελειωσει και παρουσιασει τον Ιουνιο, οποτε συνεχιζω την ανανεωση ωστε να μην φαμε διαγραφη λογω των μη 2 συνεχομενων δηλωσεων, και αν τυχει και φοιτητικη αδεια 1
MikeJ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Για αεροπορία και ναυτικό ναι....
dimitris21gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ.
opcorsa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από Παρασκευή είμαι σε άδεια απολύσεως. Σε μια εβδομάδα πάω να πάρω ταυτότητα. Τέλειωσε η μακακία και δεν μπορώ καλά καλά να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα μπουν με την Ε ΕΣΣΟ. με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις
panosno1com Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Καραβανέας!!!! Βαλε το εμβατήριο ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες από την σειρά Σεπτεμβρίου 12μηνο !! Ράδιο αρβύλα κι άγιος ο θεός...
dimitris21gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 με μια βδομαδα μονο αδεια απολυσεως δεν π...ξε κανεις Για την ακρίβεια πήρα 9 μέρες και οι 6 ήταν δικές μου... Με τόση εμπλοκή πάλι καλά που πήρα και αυτές....
panosno1com Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.fimes.gr/2017/09/stratiotiki-thiteia-meionetai-nautiko/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+fimesgr+%28%CE%A6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82%29 Μπορει ναι ειναι και...φημες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις