Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικά και δεν είναι, αλλά στη πράξη ο καθένας προσπαθεί να καβατζωθεί. όποιος νιώθει γενναίος ας πηδάει και από αλεξίπτωτα, αλλά για τον μέσο τύπο που απλά τον βαραίνει η υποχρέωση και δεν έχει όρεξη για μαλακίες όταν βρει ευκαιρία θα ζητήσει άδειες και θα τα ξύσει

θα μου πεις άλλο να δίνεις το αίμα σου για άδεια, άλλο το να βάφεις για άδεια και άλλο να βάζεις το βύσμα σου να πάρει τηλέφωνο για άδεια, αλλά ο καθένας ό,τι μπορεί. καλώς ή κακώς έτσι δουλεύει ο κόσμος και στο στρατό κλάιν κιόλας, στην πραγματική ζωή οι ανάλογες αδικίες είναι πολύ χειρότερες γιατί έχουν πολύ πιο σοβαρές επιπτώσεις

εγώ πάντως έδωσα μεγάλες μάχες να καβατζωθώ και να μην κάνω ανούσιες αγγαρείες (από υπηρεσία βέβαια έλιωσα λόγω ενοπλότητας ειδικά όταν είμασταν μισοί-μισοί) και επειδή το είχα βάλει σκοπό έστω και το τελευταίο τρίμηνο περίπου το κατάφερα και είχα γίνει ιερή αγελάδα κλεισμένος σε ένα γραφείο που δε με έβλεπε κανείς (ούτε αναφορά δεν πατούσα) ούτε με ενοχλούσε κανείς, τον ταξίαρχο και άλλους δύο αξιωματικούς υπολόγιζα όλους τους άλλους είχα καταφέρει να τους έχω χεσμένους 

επίσης για τον καθένα το τι πρέπει να κάνει στο στρατό και τι όχι διαφέρει, πχ άλλος θεωρεί τρισμέγιστη αγγαρεία να καθαρίσει τη τουαλέτα που χέζει με το οποίο διαφωνώ, εγώ θεωρούσα ότι δεν έχω καμιά δουλειά να κάνω πράγματα που είχαν σχέση με θρησκευτικές διαδικασίες ή να πηγαίνω να καθαρίζω νεκροταφεία (να πάνε οι συγγενείς τους)  ή θα με ενοχλούσε απίστευτα να με υποχρέωναν (έστω και αν επίσημα δεν είναι έτσι) να πάω στη κύπρο που θεωρώ άλλη χώρα

από κει και πέρα το ότι πήγα και εγώ όπως και άλλοι δεν μας κάνει στρατόκαβλους, ίσα ίσα, απλά κάποια στιγμή καταλαβαίνουν κιόλας ότι αυτός μπορεί να κάνει αυτό, άρα ας κάνει αυτό, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να τον κάνουμε "κομάντο" αφού δεν τραβάει το παιδί. 

σε μένα πχ έβλεπαν ότι το παιδί δεν τραβάει να κάνει αγήματα ή να κάνει πυρ και κινήσεις, με χίλια ζόρια πήγαινα για βολές.. δεν γούσταρα, καθόμουν και έκανα τη γραφειοκρατική δουλειά μου και δεν ενοχλούσα κανέναν. χρειάστηκαν άτομο γιατί δεν την έβγαζαν μόνοι τους τη δουλειά προσπάθησα μία δύο τρεις να πάω (αφού οι άλλοι ή απολύονταν ή δεν τράβαγαν) 

μάλιστα στην τελευταία μου θέση δεν ήθελε ο διοικητής να με στείλει, ήθελε να βάλει πιο παλιό να τον ξεκουράσει, αλλά ο παλιός ήθελε να είναι στην εξοχή να κλαδεύει χόρτα, εγώ δεν ήθελα.. του είπε δεν θέλω να πάω, βάλε αυτόν που καίγεται

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλος πάντως που ήταν εκεί είχε κάνει το deal 20μέρες σερί εκεί, 20 μέρες άδεια αθήνα 

και το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάει θερμικές κάμερες, αν έρθουν οι οχθροί.. με λαπτοπάκι και ταινιούλα δίπλα κάποια στιγμή παίζει να του είχε ξεφύγει ολόκληρο καράβι που το είδαν από αλλού και έπεσε χέσιμο.. 

επίσης κάτι τέτοια μικρά νησιά συνήθως έχουν το δάσκαλο του νησιού, τον παπά του νησιού, το γιατρό του νησιού, έτσι και αυτός ήταν ο φαντάρος του νησιού.. και τύχαινε πολύ καλής φιλοξενίας και αντιμετώπισης από τους κατοίκους σε σχέση με άλλες περιοχές όπου μας σιχαίνονταν (παρότι τα ακουμπούσαμε), έπαιζαν κεράσματα κτλ.. 

παρόλο που δεν μου ακούστηκε καλή θητεία (κυρίως λόγω του κόστους μετακίνησης από την τσέπη του), ο φίλος θεωρεί ότι ήταν τέλεια 

Αυτο που λες δεν ισχυει επειδη ουτε καμερες υπαρχουν αλλα ουτε 20 μεσα 20 εξω,τι το περασες αεροπορια?

εδω το καραβι παει μια φορα την βδομαδα στο καστελοριζο και εμεις ειχαμε κατσει και 3 μηνες σχεδον σερι στην μοναδα χωρις αδεια...

επισης οι ντοπιοι οχι μονο δεν κερνουσαν αλλα κοιταζαν πως να σου φανε λεφτα να σε χρεωνουν παραπανω και φυσικα να μην κοβουν ποτε αποδειξεις,ισως και να μην ειναι και υποχρεοι 

ασε που δεν υπαρχουν ντοπιοι εκει μονο Αλβανοι!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πάει ώστε να σε αμφισβητήσω

Εγώ το μόνο που έβλεπα είναι ένα άτομο που έκανε θητεία και κάθε είκοσι μέρες ήταν οντως εδώ, τώρα αν είναι μυθομανης δεν ξέρω.. μπορεί και να είναι

Εγώ για τα μόνα που μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι για τα τέσσερα στρατόπεδα που πέρασα εγώ και λίγο για κάνα δυο ακόμα που έχω περάσει για μια μέρα

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν ισχυει επειδη ουτε καμερες υπαρχουν αλλα ουτε 20 μεσα 20 εξω,τι το περασες αεροπορια?

εδω το καραβι παει μια φορα την βδομαδα στο καστελοριζο και εμεις ειχαμε κατσει και 3 μηνες σχεδον σερι στην μοναδα χωρις αδεια...

επισης οι ντοπιοι οχι μονο δεν κερνουσαν αλλα κοιταζαν πως να σου φανε λεφτα να σε χρεωνουν παραπανω και φυσικα να μην κοβουν ποτε αποδειξεις,ισως και να μην ειναι και υποχρεοι

ασε που δεν υπαρχουν ντοπιοι εκει μονο Αλβανοι!

παπατζιλικια του λογιστουλη...

Δημοσ.

Περίεργο σου φαίνεται να έβαλαν; Μετά τον εξομοιωτή βολής, τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον! :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Eκει τι καμερες να βαλουν εδω δεν εχουν τα βασικα....Επισης υπαρχει μια υπηρεσια να καθεσαι στο νησι και να φιλας κατι βαρκες των ειδικων δυναμεων...

τι να λεμε ρε παιδια,παντως οτι γραφει το αρθρο που ανεβασατε στην προηγουμενη σελιδα απο τον σπαρτακο ισχυει 1000% χωρις υπερβολες παρολο που το συνηθιζουν..

ο φιλος οταν παρουσιαστει στην καστελλα ας μας πει και αυτος την γνωμη του

• Like 1
Δημοσ.

Ρε κακομοιρη εσύ παραπληροφορεις, θα πάει κανείς νομίζοντας ότι έχουν κάμερες. Ανευθυνε

Καλά κλάψε λίγο ακόμα και ποσταρε φανταστικές κινητοποιήσεις των φαντάρων που αντιστέκονται στο κατεστημένο
  • Like 1
Δημοσ.

Άσε ρε ψευτρακο που πας να δημιουργήσεις και εντυπώσεις, κερασματα στους φαντάρους, σιγά μην τους παίρνουν και πιπες. Απατεωνα

Δημοσ.

κολλητός πέρασε αλεξίπτοτατα 2ο μαλ

πρωτη μερα σημερα μου ειπε παιδικη χαρά. βέβαια ξαναμπήκε τωρα βράδυ και δεν ξερεις μπορει να πεσει καμια ιστορία.

πέσανε καμπάνες χοντρές πως κομμένα τα καψώνια μέσα απο πολλούς και στη συνέντευξη του το αναφέρανε πως θα δέχεται εντολή μονο απο τον δικό του. αυτός μπηκε σε φάση να με γ*****ουν λίγο και γελάει τωρα.. αυλώνα λέει πιο αυστηρα αχαχαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κολλητός πέρασε αλεξίπτοτατα 2ο μαλ

πρωτη μερα σημερα μου ειπε παιδικη χαρά. βέβαια ξαναμπήκε τωρα βράδυ και δεν ξερεις μπορει να πεσει καμια ιστορία.

πέσανε καμπάνες χοντρές πως κομμένα τα καψώνια μέσα απο πολλούς και στη συνέντευξη του το αναφέρανε πως θα δέχεται εντολή μονο απο τον δικό του. αυτός μπηκε σε φάση να με γ*****ουν λίγο και γελάει τωρα.. αυλώνα λέει πιο αυστηρα αχαχαχαχαχα

Δεν ξέρω αν θα γελάει και στην συνέχεια της εκπαίδευσης..συνήθως οι άνετοι και όσοι το παίζουν ιστορίες..στα πρώτα καψώνια χτυπάνε την κουδούνα 3 φορές και κόβονται :)

Επεξ/σία από dionisis1925
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...