MikeJ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σπάρτη μάγειρας ένας φίλος μου έκανε ζωάρα + ότι χόρτασε απίστευτα φαγητά όπως είπε ο ίδιος, αλλά η εκπαίδευση του συνεχίστηκε στο Γύθειο (δε ξέρω αν ισχύει για όλους) όπου μου είπε ήταν πολύ χάλια, σε φάση σκοπιά και σε κοιτούσαν από κάμερα και δε μπορούσες να ξύσεις το κώλο σου και μοίραζαν καμπάνες για ψίλου πήδημα. Τώρα από εκεί και πέρα η μετέπειτα πορεία σαν μάγειρας εξαρτάται τη μονάδα. Στη Χίο πχ στη μονάδα μαγείρευαν εποπ μάγειρες οπότε οι φαντάροι μάγειρες ήταν απλά σκοπάνθρωποι και τίποτα περισσότερο , δεν χρειάστηκε να μαγειρέψουν ποτέ. Στην άλλη μονάδα, δεν είχε εποπ μάγειρες οπότε μαγείρευαν οι φαντάροι μάγειρες. Το "μαγειρεμα" ήταν η μία υπηρεσία τους και έπειτα έκαναν και μία κανονική υπηρεσία. Τους πήγαινε δηλαδή 2-1 , Μαγειριά, σκοπιά, Έξοδο και τούμπαλιν καθώς ήταν 3 συνολικά σε αριθμό και εναλλάσσονταν μεταξύ τους.
valkon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μπάινω αύριο Αυλώνα. Ξεβίδωσα τις κάμερες από το smartphone αλλά σκέφτομαι να μην το πάρω μπας και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν βγάζει όντως φωτογραφίες. Τι λέτε;
Muchacho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα κανονικά το smartphone(με κάμερα) και ένα απλό κινητό χωρίς κάμερα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Muchacho
valkon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το απλό κινητό είναι σίγουρο, το smart τώρα είναι ρίσκο.
kawavn800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Φιλαράκι ένα απλό κινητό να σε βρίσκουν εντός και ότι θέλεις εκτός. Τα μάτια σου πολλά γιατί περπατάνε τα καλά. 1
Muchacho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, valkon είπε Το απλό κινητό είναι σίγουρο, το smart τώρα είναι ρίσκο. Δεν γίνεται σωματικός έλεγχος,τα πράγματα σου ελέγχουν μόνο .Και αν σε ρωτήσει κανείς για το κινητό,δείχνεις αυτό χωρίς κάμερα.Μαζί με εσένα θα μπουν μέσα σε 2-3 μέρες 1500 άτομα σιγά μην ψάξουν τα πάντα.Ο μόνος λόγος για να μην το πάρεις είναι αν ανησυχείς για να μην στο κλέψουν.
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Θέλει κανείς να πάω στρατό για πάρτι του? Βαρέθηκα όξω
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, valkon είπε Μπάινω αύριο Αυλώνα. Ξεβίδωσα τις κάμερες από το smartphone Lol, ξαναβιδωνουν ή το κατεστρεψες; Πάντως ο λόγος που δεν τα επιτρέπουν είναι για κάτι περιπτώσεις όπως στο Μεσολογγι να βγάζουν τους φαντάρους τρελούς ότι δεν ξεχωρίζουν τα σκουλικια από τα μπαχαρικά
panosno1com Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Θέλει κανείς να πάω στρατό για πάρτι του? Βαρέθηκα όξω ως εποπ εννοεις ή με 8.60 ?
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panosno1com είπε ως εποπ εννοεις ή με 8.60 ? Ως 8.60. Να με ταίζουν και γω να σκέφτομαι μόνο τι νούμερο έχω να κάνω... αυτή είναι ζωή. Έχει και τα στραβά του, δεν λέω, αλλά τις καλές στιγμές θυμάσαι σαν βγεις... Καλη θητεία παίδες....
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μακάρι να γινόταν αυτό που λες, αλλά τότε θα σε ψάχναμε και δε θα σε βρίσκαμε. Θα 'χες κρυφτεί σε καμιά τρούπα.
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Μακάρι να γινόταν αυτό που λες, αλλά τότε θα σε ψάχναμε και δε θα σε βρίσκαμε. Θα 'χες κρυφτεί σε καμιά τρούπα. Χαχα, για ένα λόγο ψάρι μπήκα, ψάρακας βγήκα. 0 κρατησεις, 0 φυλακές, 0 σκ@το. Φάντασμα στην αρχή, αλλά λέω, δεν βαριέσαι θέλω τιμιτική κάπως. Σκάει επιθέωρηση απο ΓΕΣ προτελευταίο μήνα, βάφω (εθελοντικά) το μισό στρατόπεδο για 5 μέρες ,κούραση μεν, 1 μήνας τιμιτική δε, + απαλλαγή απο ένοπλες υπηρεσίες το διάστημα αυτο. Απο φάντασμα έγινα star εκεί μέσα. Μετά την τιμιτική απολύθηκα στο καπάκι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Ως 8.60. Να με ταίζουν και γω να σκέφτομαι μόνο τι νούμερο έχω να κάνω... αυτή είναι ζωή. Έχει και τα στραβά του, δεν λέω, αλλά τις καλές στιγμές θυμάσαι σαν βγεις... Καλη θητεία παίδες.... lol, η ζωή έξω σου φαινεται υπερβολικά πολύπλοκη; 1
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε lol, η ζωή έξω σου φαινεται υπερβολικά πολύπλοκη; E δεν θα το λεγα πολύπλοκη, αλλά μην συγκρίνουμε τώρα τις σκοτούρες που έχεις έξω σε σχέση με αυτές μέσα. Εκτός αν απολύθηκες απο την δουλειά σου ή σε παράτησε η κοπελιά γιατί η μαμά πατρίδα σε θέλει να για το καθήκον...της αγγαρείας. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν θα έλεγες το ίδιο αν ήσουν στέλεχος, ούτε πως δεν θα είχες πρόβλημα αν η υπηρεσίες ήταν ισάξια μοιρασμένες με τους φαντάρους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις