vagpan1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, bromiaris είπε Όταν λες ότι «ήταν βυσματίες» γιατί προφανώς ήταν σε βυσματική μονάδα κατά τα λεγόμενα σου! Σε αυτή την ίδια βυσματική μονάδα ήσουν και εσύ, πάλι με τα δικά σου λεγόμενα…!!!!!!! Οκ ας το θέσω αλλιώς, μπορει να εκανα εγω λαθος στην χρηση της λεξης. Ήταν μονάδα που "πηγαινε" καλα τους ΕΠΟΠ διοτι δεν τους ζόριζε ο ίδιος ο διοικητης. Πολλοι ΕΠΟΠ απο γυρω μοναδες παίρναν μεταθεση εκει, βάζοντας βυσμα, (αφου ακουγα να λενε ,εβαλα τον ταδε) για εκει που υπηρετουσα για το λόγο αυτο. Δεν ισχυε το ιδιο για τους φανταρους. Δεν είμαι κατα των ΕΠΟΠ γενικότερα και για να στο αποδείξω θα σου πω οτι πολλοί φαντάροι ήταν χειρότεροι απο δαυτους στο θεμα εργασιας, χαρακτηρα κλπ. Με την εξαιρεση οτι οι ΕΠΟΠ είχαν και κάποια μικρη εξουσία πανω στον φαντάρο. Έχεις δίκιο για την μικρογραφία της κοινωνίας ... γνωστο και σωστο ρητο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από vagpan1986 1
aris1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τοσο που τους εχουν πρήξει τα βύσματα τους διοικητές στην καριερα τους, πανε σε μια παραμεθωριο να διοικήσουν και μετα στάζουν τους μη... προνομιουχους φανταρους! Αγαπανε τους Εποπ μετα, τον ανθο της νεολαιας, εεεε των στρατευματων! 1
vagpan1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, aris1986 είπε Τοσο που τους εχουν πρήξει τα βύσματα τους διοικητές στην καριερα τους Συμφωνω, και είναι αμφιπλευρη η βοηθεια, μην νομιζεις. Γιατι και ο διοικητης, σαν (αντι)-συνταγματαρχης για να προχωρησει βαθμο (απο καποιο σημειο και μετα), τους εχει αναγκη. Ξερουν τι κανουν μην νομιζεις. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημόσιες σχέσεις στην πλάτη των φαντάρων, αυτό κάνουν.
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Pablo_Hasan είπε Δημόσιες σχέσεις στην πλάτη των φαντάρων, αυτό κάνουν. Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Για ενημέρωσε μας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Το βύσμα είναι θεσμός του στρατού, αν ήθελαν το εκοβαν χτες. Αλλά δεν τους συμφέρει
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, bromiaris είπε Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Για ενημέρωσε μας. 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Το βύσμα είναι θεσμός του στρατού, αν ήθελαν το εκοβαν χτες. Αλλά δεν τους συμφέρει Δεν απάντησες… για πες τι κάνουν?
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ναι, φιλανε κατουρημενες ποδιες, ποιο είναι το point σου;
bromiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ναι, φιλανε κατουρημενες ποδιες, ποιο είναι το point σου; Βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου.. Αν έχεις την νηφαλιότητα να βγάλεις τις παρωπίδες…
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εμένα δεν με αφορά τι κάνουν οι γονείς, αυτά είναι σαπιες δικαιολογίες για την σηψη και διαφθορά του στρατού
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Για ενημέρωσε μας. 15 ώρες πριν, bromiaris είπε Δεν απάντησες… για πες τι κάνουν? 15 ώρες πριν, Pablo_Hasan είπε Εμένα δεν με αφορά τι κάνουν οι γονείς, αυτά είναι σαπιες δικαιολογίες για την σηψη και διαφθορά του στρατού Αχ βρε Pablo_Hasan, πίστεψες ποτέ ότι με φτηνά "πολιτικάντικα" κολπάκια θα αποφύγεις να απαντήσεις? Η ερώτηση μου ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. «Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν?» Και εσύ απαντάς μόνο στο ένα σκέλος (γονείς)!!!!!! Ας σε δυσκολέψω λίγο περισσότερο τότε. Ξεκάθαρη ερώτηση. Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν?
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αχ βρε Pablo_Hasan, πίστεψες ποτέ ότι με φτηνά "πολιτικάντικα" κολπάκια θα αποφύγεις να απαντήσεις? Η ερώτηση μου ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. «Οι φαντάροι μαζί με τους γονείς τους, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν?» Και εσύ απαντάς μόνο στο ένα σκέλος (γονείς)!!!!!! Ας σε δυσκολέψω λίγο περισσότερο τότε. Ξεκάθαρη ερώτηση. Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Μην τον πιεζεις και φυγει απο το θρεντ! Δεν ειναι και Ιησους χριστος να τα πανταει/ξερει ολα! Απλα μονιμος κατοικος το topic του στρατου! 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ανοητες ερωτήσεις από ανοητους ανθρώπους. Πεταμένα χιλιάρικα...
bromiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ανοητες ερωτήσεις από ανοητους ανθρώπους. Πεταμένα χιλιάρικα... Δυσκολεύεσαι να απαντήσεις ή είναι η ιδέα μου? Τελικά είσαι κλασικό δείγμα πανικόβλητου εγκλωβισμένου θολοκουλτουριάρη, που προσπαθεί απεγνωσμένα να διαφύγει και να μην παραδεχτεί την πραγματικότητα! Ειλικρινά πιστεύεις ότι με τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες θα ξεφύγεις? Θα απαντήσεις τελικά? Οι φαντάροι, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για βυσματική μετάθεση τι κάνουν? Εκτός και αν μου ζητήσεις ευγενικά να σταματήσω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνω ότι θα είναι άσχημο να Σφίγγεσαι σαν δυσκοίλιος! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από bromiaris 1
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τιποτα απλα θελει να σου πει οτι φταινε παντα οι αλλοι και για ολα ο στρατος. Εκει καταληγει παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις