Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, valkon είπε

Είμαι Αυλώνα δεύτερη βδομάδα τώρα και όταν μας ρωταγανε αν έχουμε τίποτα τους είπα κάτι που με ενοχλεί. Την τρίτη μέρα με πήγαν 401 να δω γιατρό και αυτός μου έβαλε εξετάσεις. Τις έκανα και δύο μέρες μετά με ξαναπηγανε και είδα άλλον γιατρό και μου έβαλε και αυτός εξετάσεις. Το θέμα είναι ότι 4 μέρες τώρα δεν με έχουν ξαναφωναξει για 401 και έχω εκκρεμότητες (να πάρω αποτέλεσμα και να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις). Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο που δεν με φωναξανε τόσες μέρες να τελειώνω. Έχει κανείς καμια παρόμοια εμπειρία; Να το αφήσω ή να πάω να ρωτήσω στα ιατρεία εδώ πέρα; 

Θα σε φωναξουν.
Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeboo είπε

Θα σε φωναξουν.
Στα ιατρεια σιγα μην ξερουν

Επειδή στον γυρισμό δίναμε σε αυτούς τα χαρτιά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το 401. Ελπίζω να μην έχω θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, valkon είπε

Αυλώνα ημουν περυσι Μαρτη. Ενα παιδι το ειχαν 2 βδομαδες 401 και δεν ειχε τπτ εν τελη. 

Απλα θελουν να σιγουρευτουν γι αυτο κανουν εξετασεις συνεχεια. Ειναι σημαντικα θεματα αυτα. Εχουν ευθυνη απεναντι στον στρατιωτη. 

Μην ανησυχεις ... 

Επεξ/σία από alexis333
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι μου θυμισατε τωρα. Μια τρελη επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο μεσα σε καποια γιορτη για να ερθει να ερθει να εκκλησιαστει στο εκκλησακι του στρατοπεδου. Εγω ημουν στο τηλ. κεντρο. Φημες λεγανε οτι ηταν πρωην ενος καραβανα. Τρελα γλεντια.:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Επειδή έχω μαύρο σκοτάδι.

Δεν συμπλήρωσα τις πληροφορίες στο parousiasi.army.gr και η προθεσμία πέρασεε.

Τώρα τι γίνεται;Τι κάνω;

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

«Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα πατήσει στα Ίμια»

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε αυτή την φορά ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας πως η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας.
Αυτή τη φορά, σύμβουλος τοθ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε ευθέως την Ελλάδα, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους υπουργούς αλλά και κάθε αξιωματούχο.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το newpost.gr, ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στο θέμα των Ιμίων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή τουρκικά πλοία επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η τουρκική Hurriyet, η τουρκική ακτοφυλακή παρεμπόδισε την προσέγγιση στα Ίμια του Ελληνικού σκάφους «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», στο οποίο επέβαινε ο κ. Καμμένος με σκοπό να ρίξει στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό που είχαν χάσει τη ζωή τους στο επεισόδιο των Ιμίων το 1996.

https://a.msn.com/r/2/BBIxVcV?m=el-gr&ocid=Ειδήσεις

Ερχεται πολεμος μην καταταγειτε!

Δημοσ.

Μέσα στο πρώτο 20μερο του Φλεβάρη... 
Και επειδή αργεί, μπες στο stratologia.gr να δεις που θα καταταγείς 

Δημοσ.

Σορυ να ρωτησω κατι γιατι με αφορα και πρωτη φορα το διαβασα. Να εξαγορασεις τη θητεια σαν ανυποτακτος εξωτερικου ειναι στα 33 και οχι στα 40; αλλαξε καποιος νομος προσφατα; 

Οσο για το φορο. Πληρωνεις και προστιμο και για την εξαγορα; εγω που δεν εχω εισοδημα ελλαδα το γλυτωνω το φορο; (ειμαι εξω απο τα 14)

Δημοσ.

Στα 33 είναι,  αλλά πρέπει να κάνεις και 20 μέρες θητεία.  

Το πρόστιμο δεν εμπιπτει γιατι είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Έχεις καμιά κληρονομιά και φοβάσαι μην στην φάνε; 

Μπορείς να αποφύγεις όλη ιστορία είτε να πάρεις απαλλαγή για ιατρικους λόγους, είτε να καταταγεις, έστω προσωρινά, στον αμερικάνικο στρατό, να κάνεις και καμιά εκπαίδευση της προκοπής... 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/2/2018 στις 9:25 ΜΜ, georg3b είπε

Μέσα στο πρώτο 20μερο του Φλεβάρη... 
Και επειδή αργεί, μπες στο stratologia.gr να δεις που θα καταταγείς 

Στο stratologia.gr μου λέει ακόμα αυτο: 

«Είστε υπόχρεος κατάταξης με τη 2018 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος), πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα ο ακριβής τόπος και ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείτε.»

Λογικά θα ανανεωθεί αυτες τις μερες ε;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...