Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι για αεροπορια ξηρας λιτοχωρο πρωτα και μετα Αλεξανδρεια, το χαρτι μου εχει ενδειξη ΥΕΑ, εχει ΥΕΑ η αεροπορια ξηρας γιατι δεν ψηνομαι για 14μηνο?

Επεξ/σία από Apocalyptica
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το είχα κάνει με αυτοκίνητο, είναι λίγο μανίκι ο Λαγός. Λογικά θα βγάλει κινήσεις η μονάδα, δεν νομίζω να πηγαίνει ΚΤΕΛ στο στρατόπεδο, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει τουλάχιστον κάτι τέτοιο το '10 που ήμουν εκεί. Επικοινωνήστε πάντως, θα σας πουν πως να κινηθείτε. Λογικά μέχρι Ορεστιάδα με ΚΤΕΛ από Αλεξ/πολη και μετά από Ορεστιάδα είτε με ταξί, είτε με λεωφορείο/Steyr της μονάδας.

ΥΕΑ είναι απλά ένδειξη, δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να πας.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

ΥΕΑ είναι απλά ένδειξη, δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να πας.

Γνωριζω οτι δεν μπορουν να με αναγκασουν απλα δεν νομιζω να υπαρχει ΥΕΑ για το σωμα αεροποριας ξηρας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skp12 είπε

Να ρωτησω οσοι ειστε για το Μαρτιο εχετε παρει ολοι το χαρτι ;

Σε εμενα προσωπικα δεν εχει ερθει χαρτι ουτε του αδερφου μου που ειναι να μπει και αυτος Μαρτιο

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Pablo_Hasan είπε

2" αναζήτηση 

Για την πρώτη μετακίνηση του νεοσύλλεκτου προς το ΚΕΝ δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Αν επιθυμεί να κινηθεί με έξοδα της Υπηρεσίας να απευθυνθεί έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή απ' όπου θα πάρει την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης. Αν θέλει μπορεί να κινηθεί με οποιοδήποτε μέσο με δικά του έξοδα.

https://katataxi.army.gr/el/content/metakinisi-paroysiasi-sto-ken-0

Καλά, μην με φας.

12 ώρες πριν, Pansar24 είπε

Αρα εγω παρουσιαζομαι στο 298 στη Σαμο και μετα πηγαινω στο 239 μηχανοκιτητο ταγμα εθνοφυλακης.Ξερει κανεις τι παιζει στη μοναδα εκει ??

Δεν έχω πάει σε αυτή την μονάδα, αλλά όταν είχα πάει Σάμο το 2010 ήταν απ' τα χειρότερα νησιά σε θέματα προσωπικού. Κυρίως ΕΠΟΠ και λίγοι φαντάροι λόγω βυσμάτων και σε πήγαινε ζάντα όπως λέγαμε. Τώρα νομίζω έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο αλλά δεν παύει να είναι "μαύρο" νησί.

Δημοσ.

Σαμος το... ζουγκλονήσι, και όχι μόνο αυτό , 298μκτε

καλή φάση. Έκατσα εκεί μισό χρόνο  το πιο μαύρο  & καταθλιπτικό στρατόπεδο ever , πολύ μικρο   ...δεν μπορείς να κρυφτείς να (φιδιάσεις δλδ ) , ασκήσεις συναγερμού   όλη την ώρα,  με τις κρανουμπες  στο κεφάλι λες και γινόταν πόλεμος και φυσικά υπήρχαν και  σπαζαρχιδες εποπ , οι φαντάροι κάποιοι  να πέφτουν στη πρέζα... άλλοι να παίρνουν αναβολή και άλλοι να κατεβάζουν χλωρίνη απτήν απαλεψια ...τους τρέχανε με τις καναδέζες στο νοσοκομείο ,good times. Αυτά  πριν κοντά 15 χρόνια δεν ξέρω τι γίνετε τώρα. Για το 239 που ρώτησε ο φίλος είναι στους μυτιλινιούς της σάμου , αν δεις πως είναι σαν τα σκ@τ@ που έγραψα από πάνω με το 298  θα σου έλεγα να χωθείς σε κανένα φυλάκιο ...θα είσαι σκοπάνθρωπος  αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ηρεμία σου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mros5 είπε

καλή φάση. Έκατσα εκεί μισό χρόνο  το πιο μαύρο  & καταθλιπτικό στρατόπεδο ever , πολύ μικρο   ...δεν μπορείς να κρυφτείς να (φιδιάσεις δλδ ) , ασκήσεις συναγερμού   όλη την ώρα,  με τις κρανουμπες  στο κεφάλι λες και γινόταν πόλεμος και φυσικά υπήρχαν και  σπαζαρχιδες εποπ , οι φαντάροι κάποιοι  να πέφτουν στη πρέζα... άλλοι να παίρνουν αναβολή και άλλοι να κατεβάζουν χλωρίνη απτήν απαλεψια ...τους τρέχανε με τις καναδέζες στο νοσοκομείο ,good times. Αυτά  πριν κοντά 15 χρόνια δεν ξέρω τι γίνετε τώρα. Για το 239 που ρώτησε ο φίλος είναι στους μυτιλινιούς της σάμου , αν δεις πως είναι σαν τα σκ@τ@ που έγραψα από πάνω με το 298  θα σου έλεγα να χωθείς σε κανένα φυλάκιο ...θα είσαι σκοπάνθρωπος  αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ηρεμία σου.

Αυτό με τους συναγερμούς ισχύει. Κάθε τρεις και λίγο. Σε κάποια στρατόπεδα, όχι όλα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Apocalyptica είπε

Γνωριζω οτι δεν μπορουν να με αναγκασουν απλα δεν νομιζω να υπαρχει ΥΕΑ για το σωμα αεροποριας ξηρας

Είναι Αεροπορία Στρατού και όχι δεν μπορείς να πας ΥΕΑ εκεί. Αν το δηλώσεις θα σε στείλουν σε άλλο Όπλο ή Σώμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω ειναι η χειροτερη στιγμη για φανταρικο αυτη η περιοδος,ειναι περιεργα τα πραγματα...Λογικα θα στειλουν σε νησια πολλους.

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αναβολες/απαλλαγες αλλαξε τιποτα στο ΦΕΚ η γενικα ;

Επεξ/σία από skp12
Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά θα παρουσιάζονται και θα κάθονται 2-3 ημέρες στα ΣΥΠΟ και μετά θα πηγαίνουν στην μονάδα της περιοχής οπού θα κάτσουν για την εκπαιδευση και ορκωμοσια; Και ποσες μερες θα διαρκεσει μεχρι να ορκιστουν η εκπαιδευση; όπως ήταν στα κέντρα 25 μέρες ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mros5 είπε

Eλα ρε ,πριν 8 χρονια εγω, ειχα ακουσει αυτο με τις χλωρινες που αναφερεις και νομιζα οτι ηταν "φίδια" ή ιστορια οπως η σκοπιά του Φάνη στο ΚΕΕΜ ! Αναβολή μερικοί παιρνανε με το ζορι λογω του οτι τους πιανανε με ναρκωτικα (κυριως μπ@φο :P )  Το 239 λεγανε τοτε οτι ηταν μαυρη μαυριλα πλακωσε :/

Οσο για το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης, στο ΚΕΠ μου ειπαν για 7 μερες επειδη ερχεται με...ταχυδρομειο! Επειδη το βιαζομουν πηγα στο ΡΟΥΦ να το βγαλω και το πηρα σε 1 εργασιμη και μαλιστα φωτοτυπημενο! οτι να ναι, μαλλον βαριοντουσαν να δουλεψουν να το βγαλουν αυθημερον οπως το 2010 που ειχα ξαναπαει :P

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Πιστευω ειναι η χειροτερη στιγμη για φανταρικο αυτη η περιοδος,ειναι περιεργα τα πραγματα...Λογικα θα στειλουν σε νησια πολλους.

Λογικά θα αυξηθούν τα βύσματα και οι αναβολές 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...