Adanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Ναι,Υπάρχει στρατός αλλα πληρώνοντε όσοι πάνε. Γενικα υποχρεωτικός στρατός δεν υπάρχει,μόνο η Ελλάδα είναι 8000 χρόνια πίσω και ακομά και τώρα το 2018 χάνουμε 9 μήνες χωρίς λόγο,τουλάχιστον να πλήρωνε το κράτος αλλα οχι.. ειμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους 8 ευρώ και είσαι κομπλέ.. 8,62€. Μην ψεύδεσαι. Και το χωρίς λόγο είναι σχετικό.
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Ναι,Υπάρχει στρατός αλλα πληρώνοντε όσοι πάνε. Γενικα υποχρεωτικός στρατός δεν υπάρχει,μόνο η Ελλάδα είναι 8000 χρόνια πίσω και ακομά και τώρα το 2018 χάνουμε 9 μήνες χωρίς λόγο,τουλάχιστον να πλήρωνε το κράτος αλλα οχι.. ειμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους 8 ευρώ και είσαι κομπλέ.. Νομίζω οτι και η Τουρκια έχει, και το Ισραήλ και Ρωσία και άλλες αρκετές χώρες. Ακομα και σε πολλές χώρες της ΕΕ υπήρχε θητεία η οποία καταργήθηκε μέσα στην 10ετια, και αυτές οι χώρες δεν είναι στην χάλια γειτονιά που είμαστε εμείς.
Shadows Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, DaRkWeAvEr είπε Τελευταία ερώτηση: όταν παρουσιαστώ θα τους πω απευθείας ότι θέλω αναβολή για να με πάνε σε ψυχολόγο ή θα περιμένω να μας πάνε αυτοί; Πεζικο εισαι? Αμα παρουσιαζεσαι σε στρατοπεδο,τους λες απο την αρχη οτι θες να παρεις αναβολη και θα περασεις απο ψυχιατρο και μετρα επιτροπη,θεωρητικα αν πας με συνοδο μπορει να σε παρει υπο την ευθυνη και να μην χρειαστει να μεινεις στο στρατοπεδο,πανω κατω 1-2 μερες μπορει να σου παρει.
Adanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Νομίζω οτι και η Τουρκια έχει, και το Ισραήλ και Ρωσία και άλλες αρκετές χώρες. Ακομα και σε πολλές χώρες της ΕΕ υπήρχε θητεία η οποία καταργήθηκε μέσα στην 10ετια, και αυτές οι χώρες δεν είναι στην χάλια γειτονιά που είμαστε εμείς. Σωστά. Γιατί το Βέλγιο για παράδειγμα να έχει εφεδρικό στρατό ή ακόμα εν ενεργεία στρατό-θητεία όπως η Ελλάδα; Για τους "κακούς" Ολλανδούς που είναι στην ουσία το ίδιο; Παρόλα αυτά υπάρχουν Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν υποχρέωση θητείας ή κοινωνικού έργου. Το θέμα είναι ότι πληρώνεσαι και ένα αξιοπρεπές ποσό. Όχι αυτό το χάλι που έχουμε εδώ.
aris1986 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, blackdeagle είπε Ναι,Υπάρχει στρατός αλλα πληρώνοντε όσοι πάνε. Γενικα υποχρεωτικός στρατός δεν υπάρχει,μόνο η Ελλάδα είναι 8000 χρόνια πίσω και ακομά και τώρα το 2018 χάνουμε 9 μήνες χωρίς λόγο,τουλάχιστον να πλήρωνε το κράτος αλλα οχι.. ειμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους 8 ευρώ και είσαι κομπλέ.. Oλοι καρμπον τα ιδια λετε, ποιος σας τα μαθαινει αυτα ηθελα να ξερα... Να ειχες Φιλανδους, Σουηδους, Νορβηγους και Ισλανδους για γειτονες να το καταλαβω αν και παλι θα ειχες στρατο στο ΝΑΤΟ λογω γεωγραφικης θεσης για αμεση επεμβαση. Το υπολοιπο το καταλαβες τωρα...
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Shadows είπε Πεζικο εισαι? Αμα παρουσιαζεσαι σε στρατοπεδο,τους λες απο την αρχη οτι θες να παρεις αναβολη και θα περασεις απο ψυχιατρο και μετρα επιτροπη,θεωρητικα αν πας με συνοδο μπορει να σε παρει υπο την ευθυνη και να μην χρειαστει να μεινεις στο στρατοπεδο,πανω κατω 1-2 μερες μπορει να σου παρει. Πεζικό, ναι. Παρουσιάζομαι Λημνο, οποτε το να τρέχω και κάποιον σύνοδο μαζί μου από Αθήνα, είναι λίγο δύσκολο. Ελπίζω την επόμενη να με έχουν διώξει γιατί μεσολαβεί ΣΚ και θα το εκτιμούσα αν δεν το πέρναγα μέσα 😝
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Πεζικό, ναι. Παρουσιάζομαι Λημνο, οποτε το να τρέχω και κάποιον σύνοδο μαζί μου από Αθήνα, είναι λίγο δύσκολο. Ελπίζω την επόμενη να με έχουν διώξει γιατί μεσολαβεί ΣΚ και θα το εκτιμούσα αν δεν το πέρναγα μέσα 😝 γιατι δεν πηγες να παρεις αναβολη απο το φρουραρχειο και τραβιεσαι ως τη λημνο;;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από paylidis
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, paylidis είπε γιατι δεν πηγες να παρεις αναβολη απο το φρουραρχειο και τραβιεσαι ως τη λημνο;;; Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό Ποτε είπες οτι παρουσιαζεσαι;
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Νόμιζα ότι για να πας φρουραρχείο πρέπει να έχεις ήδη χαρτί από κάποιο γιατρό οχι ... μηπως προλαβαινεις να πας τωρα;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από paylidis
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ποτε είπες οτι παρουσιαζεσαι; Αύριο
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Αύριο Αν ηταν 8 το πρωί τωρα ΙΣΩΣ και να προλαβαίνεις, τέτοια ωρα με τίποτα. 1
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Αύριο too late, bon voyage! :/
DaRkWeAvEr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, paylidis είπε too late, bon voyage! :/ Βοήθειά μας 😝
logistoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, blackdeagle είπε Ναι,Υπάρχει στρατός αλλα πληρώνοντε όσοι πάνε. Γενικα υποχρεωτικός στρατός δεν υπάρχει,μόνο η Ελλάδα είναι 8000 χρόνια πίσω και ακομά και τώρα το 2018 χάνουμε 9 μήνες χωρίς λόγο,τουλάχιστον να πλήρωνε το κράτος αλλα οχι.. ειμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους 8 ευρώ και είσαι κομπλέ.. να σου πω την αλήθεια προτιμώ που πήγα στρατό και είμαι στην ελλάδα παρά να ήμουν στην αλβανία και να μην πήγαινα (που στην ηλικία που είμαι θα είχα πάει κι εκεί μάλλον) επίσης μην τα ξαναλέμε, ναι είναι το υπέρτατο χάσιμο χρόνου αλλά με τα ζώα που έχουμε απέναντι είμαστε αναγκασμένοι να χαλάμε χρόνο και άπειρο χρήμα σε αυτό μπορούμε βέβαια να περιμένουμε να δεήσουν οι αμερικάνοι να τραβήξουν το αυτί των τούρκων όπως έκαναν και στη κύπρο.. τους ευρωπαίους δεν τους υπολογίζω καν στρατιωτικά σχεδόν όλοι είναι πιο ξεφτίλες και από μας, αλλά και αυτοί που δεν είναι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τίποτα αν το πράγμα σοβαρέψει γιατί τα παιδιά είναι γτπ (και ας είναι 8000 χρόνια μπροστά στις πλάτες των άλλων) όχι ότι εμείς μπορούμε να νικήσουμε την τουρκία, αλλά ας έχουν έστω να σκέφτονται και τις ενδεχόμενες δικές τους απώλειες που δεν θα είναι και μικρές Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις