freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγω λεω ως την κυριακη λιωσε βαρακια push-ups Κομμάτια είμαι, ειδικά την τελευταία βδομάδα τρώω όλο τυριά και κρέατα και έχω ανέβει +5 κιλά όγκο για να ψαρώνουν οι άλλοι. Να κανονίσω τίποτα με πόρνες ή δεν λέει;
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κομμάτια είμαι, ειδικά την τελευταία βδομάδα τρώω όλο τυριά και κρέατα και έχω ανέβει +5 κιλά όγκο για να ψαρώνουν οι άλλοι. Να κανονίσω τίποτα με πόρνες ή δεν λέει; Οχι γιατι θα ξενερωσεις και οταν μπεις και γενικα, καλυτερα κανονισε με φιλους να το καψετε Αλλα προσωπικη μου αποψη φτασε στα ορια οτι κανεις, βαρακια ειναι οτι να ναι να πριστεις απο τωρα για να μην κουραστεις οταν μπεις.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πόσες μέρες είναι η εκπαίδευση; Εγώ λέω να αράξεις και να μπεις ξεκούραστος. Σιγά το φανταριλίκι. Θα κάνεις να δεις 10-15 μέρες γυναίκα. Σπουδαίο πράγμα! Έτσι κι αλλιώς, με τόσους μαντραχαλάδες εκεί μέσα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου σηκώνεται. Τα ξενύχτια και τα σουρώματα με φίλους είχαν νόημα κάποτε, όταν θα έκανες να τους μιλήσεις βδομάδες και μήνες. Τώρα θα μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο, θα τους στέλνεις MMS την κουράδα στην τουαλέτα και θα μπαίνεις facebook απ' το κινητό. Εγώ που είχα και 25 μέρες εκπαίδευση (λόγω αεροπορίας) ήμουν χαλαρός τις τελευταίες μέρες πριν μπω και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν είχε. Αν είσαι 18 χρονών ή αν έμενες πάντα με τους γονείς σου, όντως είναι συγκλονιστική αλλαγή. Αλλιώς, είναι λίγο σαν κατασκήνωση.
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τώρα θα μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο, θα τους στέλνεις MMS την κουράδα στην τουαλέτα και θα μπαίνεις facebook απ' το κινητό. Ρε τι με πέρασες κανένα τζουτζέ; Φεσμπουκ δεν έχω και το κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό νόκια 6210 με χρόνο 1€ μέσα ίσα για να κάνω αναπάντητες για να με παίρνουν οι άλλου.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε τι με πέρασες κανένα τζουτζέ; Φεσμπουκ δεν έχω και το κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό νόκια 6210 με χρόνο 1€ μέσα ίσα για να κάνω αναπάντητες για να με παίρνουν οι άλλου. Με αυτό το μαλλί, ψιλοτζουτζές φαίνεσαι (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!). Εντάξει, το νόημα το ίδιο είναι. Πόσες μέρες θα μείνεις μέσα μέχρι την ορκομωσία;
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Είναι πολλές Φίλιππε, άστα. Πόσες δηλαδή; Στη δική μου εκπαίδευση, τη φρίκη από την κλεισούρα την έφαγα την 23η μέρα, 2 μέρες πριν την ορκομωσία. Μέχρι τότε τα έπαιρνα όλα στην πλάκα. Νομίζω βέβαια ότι αν ήταν να μείνω 15 μέρες μέσα, θα φρίκαρα πάλι 2 μέρες πριν την ορκομωσία. Αλλά όπως και να το κάνεις, άλλο 10, άλλο 25.
slygeo87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ναι βασικά φανταρίστικη ατάκα. "Είναι πολλές" κτλ. Δυο εβδομάδες είναι. Δεύτερο σαβ/κο παίρνεις άδεια ορκομωσίας.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ναι βασικά φανταρίστικη ατάκα. "Είναι πολλές" κτλ. Δυο εβδομάδες είναι. Δεύτερο σαβ/κο παίρνεις άδεια ορκομωσίας. Α σόρρυ, την φανταρική ποτέ δεν την έμαθα καλά!! Ε, 12 μέρες δηλαδή. Δεν είναι αστείο να χαιρετάς συγγενείς και φίλους και να οργανώνεις γλέντια για να λείψεις 12 μέρες; Απλώς έχει καθιερωθεί και μπαίνεις αμέσως στην ψυχολογία. Θυμάμαι ότι, μετά την άδεια ορκομωσίας (5 μέρες) επιστρέψαμε στο κέντρο εκπαίδευσης. Μπήκαμε μέσα μεσημέρι, την επόμενη το μεσημέρι είχαμε έξοδο και το πρωί μετά την έξοδο θα φεύγαμε με μεταθέσεις (=ουσιαστικά άλλες 2 μέρες άδεια). Ε, όταν βγήκαμε στην Τρίπολη εξοδούχοι, έτρεχαν σαν παλαβοί στα μπουρδέλα μερικοί, λες και τους είχες κλεισμένους 3 μήνες μέσα! Έλεος!
panosno1com Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 (και τη πρωτη κυριακη εχει επισκεπτήριο νομιζω!)
angmar Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πλέον, τις τελευταίες 2 ΕΣΣΟ ορκίζονται την 3η παρασκευή και παίρνουν άδεια, γυρνάνε, πούλο απ το κέντρο και συνέχεια με εκπαίδευση ειδικότητας. ΠΑΤΟΨΑΡΟ φρηντάμπα, αύριο κατεβαίνω, να κανονίσουμε τίποτα να σου ανεβάσω λίγο το ηθικό
freedubus Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ΠΑΤΟΨΑΡΟ φρηντάμπα, αύριο κατεβαίνω, να κανονίσουμε τίποτα να σου ανεβάσω λίγο το ηθικό Γιατί μου μιλάς στον ενικό; Γιατί μου μιλάς καν; Δεν είσαι σειρά μου.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγω αυριο παω 401 για εξεταση Ι5 ελπιζω να την τσιμπησω και να ξεμπερδευω μια και καλη
akpe Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγω αυριο παω 401 για εξεταση Ι5 ελπιζω να την τσιμπησω και να ξεμπερδευω μια και καλη Μέσω φρουραρχείου ε; Αν και παω για αναβολή και όχι για απαλλαγή πες μας ίνφο, πόση αναμονή/χαρτούρα τράβηξες και τα ρέστα.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέσω φρουραρχείου ε; Αν και παω για αναβολή και όχι για απαλλαγή πες μας ίνφο, πόση αναμονή/χαρτούρα τράβηξες και τα ρέστα. Ασε με χρησουζεψαν και εφαγα ακυρο μου ειπαν την δευτερα επειδη ειχε πολυ κοσμο . Πρωτη φορα και εγω αλλα απο αυτα που καταλαβα ειναι τα εξης πας φρουραρχιο >> σου δυνουν παραπεμπτικο για 401 ή 414 αναλογα αν ειναι παθολογικο ή ψυχολογικο >> πας σε εξεταζει γιατρος σου δυνει χαρτι αν οντος εισαι Ι5 >> ξαναπας στο φρουραρχειο >> σου βαζουν κατι τσιφρες >> μετα στελνεις το χαρτι καπου ( μαλλον στρατολογια ) >> μετα απο 15 μερες σου ερχετε χαρτι που σου λεει ημερομηνια για επιτροπη >> περνας απο επιτροπη και εκει παιρνεις αναβολη 1 εξαμηνου ή 1 χρονου ή 2 χρπνων >> μετα απο αναβολες συνολικης διαρκειας 2 χρονων τοτε παιρνεις το πολυποθητο Ι5 . Οπως καταλαβαινεις εχω πολυ δρομο μπροστα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις