Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριξαμε εκ του ορθίου,γονιπετός(γόνατα) και πριμηδών(ξαπλα οπως το λες εσύ).Αυτες ειναι οι τρεις θέσεις βάλοντως...Σε πολεμο και βεβαια θα πεσεις οχι στο χορταρι αλλα στις λασπες και στα σκ@τα για να αποφύγεις εχθρικα βλήματα.Αμα εχεις μια αποσταση απο 0(25)-400 μετρα(οφέλιμο βεληνεκες G3) και βεβαια θα ριξεις πριμηδών για να μην σε πετυχει εύκολα!Αμα εισαι ορθιος θα γίνεις σουρωτήρι.Το 95% των βολών εκτελουνται ετσι.Ειναι η θέση που εχεις μεγαλυτερη ασφαλεια.

Δεν ξέρω που υπηρετησες εσυ αλλα για να στο πε αυτο ο αξιωματικος σας,σας φοβοτανε μην σκοτωθείτε μεταξυ σας μαλλον.

Εξαρταται που θα υπηρετησεις για το τι βολες και αλλες εκπαιδεύσεις θα κανεις.Ενα παιδι που πηγε στο ΓΕΣ για να σηκώνει τηλεφωνα ίσως να ριξε μια βολη στο κεντρο.

Ενας που υπηρετησε στα γυρω ταγματα στην ορεστιαδα εχει παει ΒΟΠ και εχει κανει εκκαθαρηση οικιών σε κατοικιμένη περιοχη εχει, ριξει χειροβομβίδα μπορει και με κανα mg3 και 50αρι.

στην τελευταία εβδομάδα βολών...:

Πρινηδόν 400

Πρινηδόν 300

Εκ του γονηπετός 200

εκ του ορθίος 100

πρινηδόν με econoptics (νυχτερινη) 400

οπλοβομβίδα

50αρι Browning (απιστευτη εμπειρία)

και εχουμε κάνει στο τρίμηνο και καμια 3-4 ακόμα...

Μάχιμος; :confused:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην τελευταία εβδομάδα βολών...:

Πρινηδόν 400

Πρινηδόν 300

Εκ του γονηπετός 200

εκ του ορθίος 100

πρινηδόν με econoptics (νυχτερινη) 400

οπλοβομβίδα

50αρι Browning (απιστευτη εμπειρία)

και εχουμε κάνει στο τρίμηνο και καμια 3-4 ακόμα...

Μάχιμος; :confused:

E ναι μωρε σε μενα τα λες?Σε κανεναν που νομιζει οτι ο στρατος ειναι κεντρο Κορινθος με μια βολή και μετα μεταθεση σε στρατοπεδο της Αθηνας να σχολαει στις 3!

Btw εριξα με ολμους και ηταν απιστευτη εμπειρία!Δεν την αλλαζω χαλαλι η κουραση!

Δημοσ.

Ριξαμε εκ του ορθίου,γονιπετός(γόνατα) και πριμηδών(ξαπλα οπως το λες εσύ).Αυτες ειναι οι τρεις θέσεις βάλοντως...Σε πολεμο και βεβαια θα πεσεις οχι στο χορταρι αλλα στις λασπες και στα σκ@τα για να αποφύγεις εχθρικα βλήματα.Αμα εχεις μια αποσταση απο 0(25)-400 μετρα(οφέλιμο βεληνεκες G3) και βεβαια θα ριξεις πριμηδών για να μην σε πετυχει εύκολα!Αμα εισαι ορθιος θα γίνεις σουρωτήρι.Το 95% των βολών εκτελουνται ετσι.Ειναι η θέση που εχεις μεγαλυτερη ασφαλεια.

Δεν ξέρω που υπηρετησες εσυ αλλα για να στο πε αυτο ο αξιωματικος σας,σας φοβοτανε μην σκοτωθείτε μεταξυ σας μαλλον.

Εξαρταται που θα υπηρετησεις για το τι βολες και αλλες εκπαιδεύσεις θα κανεις.Ενα παιδι που πηγε στο ΓΕΣ για να σηκώνει τηλεφωνα ίσως να ριξε μια βολη στο κεντρο.

Ενας που υπηρετησε στα γυρω ταγματα στην ορεστιαδα εχει παει ΒΟΠ και εχει κανει εκκαθαρηση οικιών σε κατοικιμένη περιοχη εχει, ριξει χειροβομβίδα μπορει και με κανα mg3 και 50αρι.

Kαλα δεν εχεις δει κανα βιντεο απο τους πολεμους στη μεση Ανατολη/Λιβυη, η πιο παλια Κοσσοβο κλπ?

Μεσα σε κτιρια ταμπουρωνονται και πυροβολανε και γενικα μεσα στις πολεις γινεται ο πολεμος. Δεν βγαινουν στα χωραφια για κυνηγι πεταλουδας για να πεσουν πριμηδων μη τους παρει η σφαιρα του αντιπαλου χωραφα.

Και προφανως απτο κτιριο δεν εισαι σε θεση πριμηδων, αλλα ειτε στο γονατο ειτε ορθιος, κατι που ποτε δεν μας μαθανε.

Οσον αφορα το θεμα της βολης, αυτο ειχε γινει στο κεντρο και μαλιστα πυροβολικου.

Μετα στην μοναδα οποτε πηγαιναμε για βολη το καναμε ολοι απο αγγαρεια να τελειωνουμε να φευγουμε. Ορεξη ειχαν να μας μαθουν κ τις στασεις περα απο αυτη που μας δειξαν στο κεντρο.

Δημοσ.

Έμαθα από 2 άτομα στο Ναυτικό και ένα @Ξηράς ότι από του χρόνου η θητεία πάει 12μηνη για αρχή.. και μέσα στην ίδια χρονιά αγγίζει 18μηνο.. και για Ναυτικό ακόμα παραπέρα(23)... ισχύει κάτι τέτοιο;

Ο ένας μου είπε ότι από 1/1/12 χτυπάει 12μηνο και 18μηνο μετά το 1ο εξάμηνο του ίδιου έτους.. οι άλλοι 2 θα μου "επιβεβαιώσουν" από ανώτερους άυριο μου είπαν....

WTF? 18μηνο σε αυτήν την μαλακία που λέγεται στρατός δεν πρόκειται να χτυπίσω.. καλύτερα να φύγω εξωτερικό παρα να χάσω 1 1/2 χρόνο πολύτιμης ζωης..

Και τώρα τελειώνω την 3η Λυκείου... μπέρδεμα στο τι να κάνω πρώτα.. σχολή ή αν ισχύσει έτσι στρατό...

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω και οι 3 να μου λένε μαλακίες.. ο ένασ ξάδελφος, ο άλλος άνδρας της ξαδέρφης μου, ο άλλος αγόρι της κολλητής μου... + ότι δεν έχουν και στρατιώτες για να καλύψουν τις ανάγκες..

Δημοσ.

Και προφανως απτο κτιριο δεν εισαι σε θεση πριμηδων, αλλα ειτε στο γονατο ειτε ορθιος, κατι που ποτε δεν μας μαθανε.

Οσον αφορα το θεμα της βολης, αυτο ειχε γινει στο κεντρο και μαλιστα πυροβολικου.

Μετα στην μοναδα οποτε πηγαιναμε για βολη το καναμε ολοι απο αγγαρεια να τελειωνουμε να φευγουμε. Ορεξη ειχαν να μας μαθουν κ τις στασεις περα απο αυτη που μας δειξαν στο κεντρο.

Bρε σειρα(οπως λενε και οι ΕΠ.ΟΠ :P ).Σου πα το 95% των βολων εκτελουνται πριμηδων οταν εισαι απο αποσταση(για προφανεις λογους)!Σωμα με σωμα υπαρχει αλλη τακτικη κτλπ.Τωρα αμα μπαινεις σε κτιριο δεν κανεις ημισια κλιση επι δεξια και πεφτεις πριμηδων απλα πυροβολας ως εχει :-D , κοιτας να καλυπτεσαι ομως.

Kαλα δεν εχεις δει κανα βιντεο απο τους πολεμους στη μεση Ανατολη/Λιβυη, η πιο παλια Κοσσοβο κλπ?

Μεσα σε κτιρια ταμπουρωνονται και πυροβολανε και γενικα μεσα στις πολεις γινεται ο πολεμος. Δεν βγαινουν στα χωραφια για κυνηγι πεταλουδας για να πεσουν πριμηδων μη τους παρει η σφαιρα του αντιπαλου χωραφα.

Μαχη σε πολη δεν κερδιζεται πια.Αν καποιοι καταλαβουν μια πολη παιζουν βρωμικο παιχνιδι χρησιμοποιοντας/παγιδεύοντας αιχμαλωτους (αντρες,γυναικες,παιδια,ζωα) με εκρηκτικα κτλπ.Στο αφγανισταν βαζαν ξηρισμενο προβατο σε μπανιερα με νερο και αλατι και οταν αυτο φωναζε ακουγοταν σαν μωρο παιδι και οποιος ανοιγε πορτα η παραθυρο *ΜΠΟΥΜ*. :devil:

Οι Αμερικανοι πετανε ενα Hellfire τα καινε ολα και ολους και λιγει το θεμα. <_<

Και μας που μας κανανε 2 μερη εκπαιδευση σε εγκταταλελημενο στρατ. μας ειπανε οτι σε πραγματικες συνθηκες παμε σαν προβατα στην σφαγη για εκκαθαριση κατοικιμενης περιοχης!

Τεσπα ο στρατος κατω απο τον Εβρο διαφερει πολυ!Μακαρι να περναγαμε ολοι τον ιδιο στρατο ή κανενας τπτ.

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω και οι 3 να μου λένε μαλακίες.. ο ένασ ξάδελφος, ο άλλος άνδρας της ξαδέρφης μου, ο άλλος αγόρι της κολλητής μου... + ότι δεν έχουν και στρατιώτες για να καλύψουν τις ανάγκες..

Βλακείες. Μην σκάς. Τέλειωσε το σχολείο και μετά βλέπεις τι κάνεις.

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω και οι 3 να μου λένε μαλακίες.. ο ένασ ξάδελφος, ο άλλος άνδρας της ξαδέρφης μου, ο άλλος αγόρι της κολλητής μου...

εγκυρες πηγες...

Δημοσ.

εγκυρες πηγες...

Δεν είπα ότι είναι έγκυρες :)

Απλά δεν γίνεται και οι 3 να το σκέφτηκαν στο άκυρο και να με "ειδοποίησαν" την ιδια βδομάδα.. :/

Δημοσ.

Αν δημιοσιευτει κατι απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου και τον Υπουργο Αμυνας , οτι και να ακους ειναι ραδιο αρβυλα

Δημοσ.

Αν δημιοσιευτει κατι απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου και τον Υπουργο Αμυνας , οτι και να ακους ειναι ραδιο αρβυλα

Συμφωνω απολυτα εδω σου λεει δυνουν αδειες αβερτα για να μην πληρονουν σιτηση λογο κρισης , χαρακτιριστικα ενας γνωστος πηρε αδεια χωρις να θελει οποτε χλομο βλεπω να αυξανετε και αλλο η θητεια .

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα εδω σου λεει δυνουν αδειες αβερτα για να μην πληρονουν σιτηση λογο κρισης , χαρακτιριστικα ενας γνωστος πηρε αδεια χωρις να θελει οποτε χλομο βλεπω να αυξανετε και αλλο η θητεια .

Σιτηση = τιποτα... στρατιωτης επι πληρωμη = σιτηση ~10 ατομων τον μηνα .. :ρ

Δημοσ.

Και τώρα τελειώνω την 3η Λυκείου... μπέρδεμα στο τι να κάνω πρώτα.. σχολή ή αν ισχύσει έτσι στρατό...

Μην χαλιεσαι και εγω οταν ηταν να παω ηταν 18μηνο και τωρα κοντευω να μην παω καθολου :-D , κοιτα τις σπουδες σου αμα μπορεις να πας εξωτερικο φυγε με την μια και οταν τελιωσεις αν ακομα θελεις να επιστρεψεις ελαντα :mrgreen: παρε Ι5 ψυχολογικο .

Σιτηση = τιποτα... στρατιωτης επι πληρωμη = σιτηση ~10 ατομων τον μηνα .. :ρ

Δεν ειναι τοσο απλο εκτος φαγητου ειναι τα λειτουργικα εξοδα του στρατοπεδου , τα μεταφορικα , η ασφαλεια των φανταρων και πολλα αλλα οποτε χλομο , μπορει να πληρονονται αλλα κανουν 8ωρα και δουλια που θελει 20 φανταρους :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...