Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15 μήνες? χχαχααχαχ .....καλο καλο. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο , το πολύ πολύ να γίνει 12. Αν το παρατραβήξουν τόσο θα μείνουν μόνοι τους να φυλάνε σκοπιά οι διοικητές :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

15 μήνες? χχαχααχαχ .....καλο καλο. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο , το πολύ πολύ να γίνει 12. Αν το παρατραβήξουν τόσο θα μείνουν μόνοι τους να φυλάνε σκοπιά οι διοικητές :lol: :lol: :lol:

Στο ALTER παντος ειπαν για 14+ λογο οικονομηκης κρισης

Δημοσ.

Σε ποια σχολεία αναφέρεσαι; Οι κληρωτοί δεν περνάνε σχολεία.

Ασυρματιστής, κρυπτογράφος, επιγείων μέσων, είναι λίγα από τα σχολεία που πάνε κληρωτοί.

Δημοσ.

Στο ALTER παντος ειπαν για 14+ λογο οικονομηκης κρισης

ας γίνει και 20 , θα με δουν σε 20 χρόνια :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ασυρματιστής, κρυπτογράφος, επιγείων μέσων, είναι λίγα από τα σχολεία που πάνε κληρωτοί.

και ο αρτοποιος :P αν και δε σου μαθαινουν κατι το ιδιαιτερο πανω σ αυτο...[ειναι ειδικοτητα ομως οχι σχολειο]

Δημοσ.

εσύ πήγες σε αυτά τα σχολεία;

απο τους διαβιβαστές στο τάγμα που ήμουν κανένας δεν πέρασε τέτοιο σχολείο, και γενικότερα κανένας φαντάρος δεν πέρασε σχολείο που περνάνε οι μόνιμοι. Υποθέτω ότι θέλει χόντρο βύσμα για κάτι τέτοιο.

και ο αρτοποιος αν και δε σου μαθαινουν κατι το ιδιαιτερο πανω σ αυτο...[ειναι ειδικοτητα ομως οχι σχολειο]

άλλο ειδικότητα άλλο σχολείο, είδικότητα πέρνουν (σχεδόν) όλοι οι φαντάροι και το επίπεδο ειναι κλάφτα χαράλαμπε, τα σχολεία ειναι κυρίως για τους μόνιμους, δεν ξέρω αν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά πρέπει να είναι ελάχιστες.

Δημοσ.

και ο αρτοποιος :P αν και δε σου μαθαινουν κατι το ιδιαιτερο πανω σ αυτο...[ειναι ειδικοτητα ομως οχι σχολειο]

¨Ενα φιλαράκι που ήταν αρτοποιός πάντως άσχημα δεν πέρασε, και μετά έπιασε για ένα διάστημα δουλειά σε φούρνο.

εσύ πήγες σε αυτά τα σχολεία;

απο τους διαβιβαστές στο τάγμα που ήμουν κανένας δεν πέρασε τέτοιο σχολείο, και γενικότερα κανένας φαντάρος δεν πέρασε σχολείο που περνάνε οι μόνιμοι. Υποθέτω ότι θέλει χόντρο βύσμα για κάτι τέτοιο.

Εγώ ΧΑΜ και κρυπτογράφος, το 2001, αλλά τέτοια σχολεία σκάνε την άνοιξη συνήθως, και δεν ξέρω και πολλούς φαντάρους που να ψάχνονται, οι περισσότεροι πάνε να κάνουν υπομονή ένα χρόνο, ώρες ώρες πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πας αλεξίπτωτα ή ειδικές δυνάμεις, μόνο για να είναι πιο «παραγωγική» η θητεία σου.

Δημοσ.

αλεξίπτωτα χρειάζεσαι κάργα βύσμα γιατί ειναι η μόνη περίπτωση που παίρνεις μια έστω αξιοπρεπή αποζημίωση, καταδρομεις, πεζοναυτες, κτλ παπάρια μέντολες εκπαιδευση κάνουν.

Δημοσ.

αλεξίπτωτα χρειάζεσαι κάργα βύσμα γιατί ειναι η μόνη περίπτωση που παίρνεις μια έστω αξιοπρεπή αποζημίωση, καταδρομεις, πεζοναυτες, κτλ παπάρια μέντολες εκπαιδευση κάνουν.

:confused: Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις κιόλας αυτά που λές;

Δημοσ.

Ξέρεις πόσα παίρνουν παίρνουν πάνω κάτω οι αλεξιπτωτιστές?

Δημοσ.

Σε ποια σχολεία αναφέρεσαι; Οι κληρωτοί δεν περνάνε σχολεία.

Εγώ πέρασα κανονικά σχολείο στον στρατό για 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Και εγώ σαν οδηγός στο πυροβολικό πέρασα "σχολείο" 4 εβδομάδων.Άλλο που η κανονική εκπαίδευση ήταν μερικές μέρες και απλά κάναμε τους σεκιουρητάδες στο ΚΕΠΒ τον υπόλοιπο καιρό.

Ξέρεις πόσα παίρνουν παίρνουν πάνω κάτω οι αλεξιπτωτιστές?

O ξάδελφος μου έπαιρνε περίπου 800 για κάθε πτώση.

Βέβαια το ποσό μην το δέσεις κόμπο γιατί ήταν πριν 8 χρόνια και μπορεί να υπερέβαλε.

Σίγουρα πάντως η πληρωμή πάει με την πτώση.

Δημοσ.

O ξάδελφος μου έπαιρνε περίπου 800 για κάθε πτώση.

Βέβαια το ποσό μην το δέσεις κόμπο γιατί ήταν πριν 8 χρόνια και μπορεί να υπερέβαλε.

Σίγουρα πάντως η πληρωμή πάει με την πτώση.

Το ότι πάει με την πτώση το ξέρω λόγω πατέρα επειδή ήταν αξιωματικός...το ίδιο ισχύει στα ποσά και με τους φαντάρους όμως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...