REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η ανυποταξια απο ποτε ειναι νομιμη? Εχω παρει νομιμο πρωσορινο Ι5 παθολογικο
slygeo87 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε 'συ ρηντουντιν (πώς σε λένε), καλά στα λέει ο λάρυ. Σε θυμάμαι να κλαίγεσαι για τον κωλοστρατό από το χειμώνα. Άσε να μιλήσει κανένας άλλος ρε πουλάκι μου.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η λογικη που εχεις, κατα την αποψη μου, δεν οδηγει πουθενα, απλα σε βοηθαει να βγαλεις τον εαυτο σου εξω απο μια κατασταση. Και ο γιατρος που ενδεχομενως να πηρε φακελακι απο την μανα σου θα σου πει οτι το εκανε γιατι θεωρει οτι ο μισθος που περνει δεν ειναι σωστος. Και ο φοροφυγας θα επικαλεσθει το ιδιο, αφου δεν πληρωνουν οι αλλοι δεν πληρωνω και εγω. Και το ολο πραγμα διογκωνεται και στο τελος οδηγει στην κατασταση που ειμαστε σημερα. Ακουγεται παραλογο αλλα εχουν ενα δικιο οταν σπαδαζουν τοσα χρονια για 900 ευρω και αλλοι περνουν τα τριπλασια χωρις καθολου σπουδες ή οταν σου κοβουν χαρατσι γιατι δεν εκοψες μια αποδειξη αλλα αλη εχουν εκατομμυρια στην Ελβετια φυσικο ειναι να παρανομουν, αρνητικο μεν αλλα εχουν ενα πατημα . Τωρα οπως λες, η δικια σου διαμαρτυρια για την κατασταση του κρατους ειναι η αποφυγη της υποχρεωσης να πας στρατο, αυτο ο καθενας το κρινει οπως θελει. Το αποτελεσμα ειναι ομως ενα δικο σου προσωπικο ωφελος και τιποτα αλλο. Και το αναφερω γιατι επιμενεις να το θετεις σαν δικια σου επιλογη διαμαρτυριας, ενω στην πραγματικοτητα το θεμα με το βαρος σου σε κανει και ακαταλληλο για στρατευση, οπως συμβαινει και με πολλους αλλους που εχουν διαφορα προβληματα υγειας. Δεν αρνουμε το προσωπικο ωφελος αλλωστε ειναι το μονο θετικο που εχω απο το βαρος μου τοσα χρονια Η αποφαση μου ομως οδηγηθηκε απο διαφορα βιοματα, μπορουσα απο χρονια να διεκδηκισω Ι5 αλλα δεν το εκανα.
NT1G Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υπογράφεις κανένα συμβόλαιο που λέει οτι αν πάρεις πτυχίο ιατρικής/νομικής/οτιδήποτε υπάρχει εγγυημένος μισθός από την πρώτη μέρα;
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε 'συ ρηντουντιν (πώς σε λένε), καλά στα λέει ο λάρυ. Σε θυμάμαι να κλαίγεσαι για τον κωλοστρατό από το χειμώνα. Άσε να μιλήσει κανένας άλλος ρε πουλάκι μου. Φile σλιγεν λεω τι γνωμη μου δε κλαιγομαι αλλωστε δεν εχω αναγκη αφου μεχρι το 2013 δεν με αφορα ο στρατος προσωπικα. Αν σε ενοχλει η γνωμη μου ζητω συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να την εκφραζω ελευθερα.
tritonas00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε 'συ ρηντουντιν (πώς σε λένε), καλά στα λέει ο λάρυ. Σε θυμάμαι να κλαίγεσαι για τον κωλοστρατό από το χειμώνα. Άσε να μιλήσει κανένας άλλος ρε πουλάκι μου. forum ειναι το insomnia.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υπογράφεις κανένα συμβόλαιο που λέει οτι αν πάρεις πτυχίο ιατρικής/νομικής/οτιδήποτε υπάρχει εγγυημένος μισθός από την πρώτη μέρα; Οχι αλλα το θεωρεις λογικο-σωστο ενας που σπουδαζει 10 χρονια να παιρνει 900 ευρω και ενας αλλος να μπαινει βυσματικα καπου και να παιρνει τα δυπλασια !
slygeo87 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φile σλιγεν λεω τι γνωμη μου δε κλαιγομαι αλλωστε δεν εχω αναγκη αφου μεχρι το 2013 δεν με αφορα ο στρατος προσωπικα. Αν σε ενοχλει η γνωμη μου ζητω συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να την εκφραζω ελευθερα. Τώρα διαβάζω χαζομάρες έτσι; Είπα εγώ οτι δεν έχεις δικαίωμα να πεις την γνώμη σου; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ανεξαρτήτως του τι είναι ο στρατός, αν είναι αναγκαίο κακό, υποχρέωση προς την πατρίδα, κράτος κτλ κτλ, εσένα δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί ούτως ή άλλως.
NT1G Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρώ λογικό να υπάρχει προσφορά και ζήτηση. Αν βγαίνουν 1000 άτομα κάθε χρόνο από το πανεπιστήμιο και η αγορά της Ελλάδας δεν μπορεί να τους απορροφήσει τι θα κάνουμε; Και από την άλλην αν υπάρχει ζήτηση για επαγγέλματα που μπορεί να το κάνει ο απόφοιτος λυκείου με μια τεχνική εκπαίδευση και δεν προβαλαίνει να γυρίσει σπίτι του από την δουλεία λογικό είναι να διαμορφωθούν ανάλογα οι αμοιβές.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα διαβάζω χαζομάρες έτσι; Είπα εγώ οτι δεν έχεις δικαίωμα να πεις την γνώμη σου; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ανεξαρτήτως του τι είναι ο στρατός, αν είναι αναγκαίο κακό, υποχρέωση προς την πατρίδα, κράτος κτλ κτλ, εσένα δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί ούτως ή άλλως. Αν σε παρεξηγησα ξαναζηταω συγνωμη, το οτι δεν με αφορα δε συμαινει οτι δεν πρεπει να εκφερω γνωμη .
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι αλλα το θεωρεις λογικο-σωστο ενας που σπουδαζει 10 χρονια να παιρνει 900 ευρω και ενας αλλος να μπαινει βυσματικα καπου και να παιρνει τα δυπλασια ! Ενώ είναι λογικό-σωστό αυτός που αναγκάζεται να δουλέψει από τα 17 του για να ζήσει αξιοπρεπώς να καταφέρνει με χίλια ζόρια να πάρει ένα πτυχίο και να παίρνει τα 900€, ενώ ο άλλος που είχε το μπαμπά του να του πληρώνει 8-10-12 χρόνια αραλίκι και πτυχία και μεταπτυχιακά κοκ να αποφασίζει στα 30 του να δουλέψει και να αξιώνει να παίρνει τα διπλά και τα τριπλά και να είναι και προιστάμενος του προηγούμενου που ήδη έχει καμιά δεκαετία προυπηρεσία και πιθανόν πολύ περισσότερες ικανότητες?? Όπως καταλαβαίνεις το λογικό και το σωστό δεν είναι τόσο απλά να τα κρίνεις
REDODIN7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ενώ είναι λογικό-σωστό αυτός που αναγκάζεται να δουλέψει από τα 17 του για να ζήσει αξιοπρεπώς να καταφέρνει με χίλια ζόρια να πάρει ένα πτυχίο και να παίρνει τα 900€, ενώ ο άλλος που είχε το μπαμπά του να του πληρώνει 8-10-12 χρόνια αραλίκι και πτυχία και μεταπτυχιακά κοκ να αποφασίζει στα 30 του να δουλέψει και να αξιώνει να παίρνει τα διπλά και τα τριπλά και να είναι και προιστάμενος του προηγούμενου που ήδη έχει καμιά δεκαετία προυπηρεσία και πιθανόν πολύ περισσότερες ικανότητες?? Όπως καταλαβαίνεις το λογικό και το σωστό δεν είναι τόσο απλά να τα κρίνεις Να και σε κατι που συμφωνουμε
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε, να δούμε ποιος δικαιούται μεγαλύτερο μισθό. ΥΓ: Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
tritonas00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΓ: Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. απο σενα περιμενα κατι σε : να σπασει η διανομη του γειτονα...
dimitsos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ουτε στα ονειρα σου .... σε αυτες τις χωρες παρακαλανε να μη πανε στρατο γιατι ολοιωγυρνανε μισοι η κουτσοι... ενω εδω παιρνουν ολοι κιλα απο το καθισιο. επισης δεν ειναι παιξε γελασε εκει (βαρανε αμα λαχει και αντε να βρεις το δικιο σου Κι έλεγα εγώ ποια ασχετούλα θα μας πεταχτεί από το πουθενά!! Τελικά πετάχτηκε καρακάξα!!! Ούτε η Νορβηγία, ούτε η Δανία, ούτε η Ελβετία, ούτε η Αυστρία έχουν καμια σχέση με την κατάντια της Ελλαδίτσας... Δεν είναι ούτε Ρωσία, ούτε Τουρκία, ούτε Ισραήλ... Η ειρωνεία ξέρεις ποια είναι?? Οτι ενώ εδώ τάχα μου "κάθονται", εκεί οι φαντάροι είναι πολύ πιο αξιοπρεπείς, με κόσμιες συνθήκες διαβίωσης και μισθούς. Άσε που σε Νορβηγία και Δανία υπηρετούν κάτω από τους μισούς!!! Γι'αυτό μην πετάγεσαι σαν γνήσιος φραπεδόμαγκας για να κάνεις ρομποτικά και μηχανικά τον ειδήμονα του κ..λου, χωρίς να ξέρεις ΟΚ? Υ.Γ. Από την νεκροκεφαλή, φαίνεται ότι είσαι άλλα'ντά'λλον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις