Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης σε όσους έρθει χαρτί για επανεκπαίδευση, εαν δεν το παραλάβετε , άρα δεν λάβατε γνώση δεν έχετε κυρώσεις.

Γι αυτό το τελευταίο κομμάτι θέλω info,επειδή δέν το βλέπω να με αφήνουν ήσυχο (μαχίμι γαρ :rolleyes: )

Οταν σε καλούν για επανεκπαίδευση και πρέπει να λείψεις απο την εργασία σου, τι γίνεται με το θέμα μισθός;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόπο, στρατός ε! Τι μου θυμίσατε τώρα, ίσα με 10 αναβολές, αν προσθέταμε τις ημέρες που έχω περάσει στη στρατολογία, είχα τελειώσει τη βασική εκπαίδευση, μαζί με την άδεια ορκομοσίας.

Βέβαια, όταν με πρωτοκάλεσαν ήταν 20 μήνες...

Δημοσ.

Πόπο, στρατός ε! Τι μου θυμίσατε τώρα, ίσα με 10 αναβολές

Κι εσύ? Μα τι έχετε πάθει όλοι, πως θα γίνετε Άντρες (το μ κεφαλαίο) όπως έγινα εγώ?

Δημοσ.

Ο Ερντογάν μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του ανακοίνωσε ότι όσοι έχουν συμπληρώσει τα 30 χρόνια θα μπορούν να εξαγοράζουν τη στρατιωτική θητεία με 30 χιλιάδες τούρκικες λίρες (12 χιλιάδες ευρώ).

Ταυτόχρονα, όσοι έχουν δουλέψει για 3 χρόνια στο εξωτερικό θα μπορούν να εξαγοράζουν για 10000 ευρώ (παλιότερα ήταν 5000 ευρώ αλλά έπρεπε να κάνεις βασική εκπαίδευση για 3 βδομάδες).

Τέλος καταργούνται και οι περιορισμοί στο όριο ηλικίας που ίσχυε για όσους ήθελαν να μεταναστεύσουν και δεν έχουν υπηρετήσει.

Το νομοσχέδιο στάλθηκε για επεξεργασία στο υπουργικό συμβούλιο.

http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3997&mode=nested&order=0&thold=1

Δημοσ.

Παρακαλω, χαρηκα που βοηθησα!

Η μετεκπαιδευση ,απ οσο μου λεγανε οι καραβαναδες και τα εποπια γινεται εφοσον κλεισεις ενα χρονο ως λελε . Βασικα τωρα με την κριση ισως και να μη γινεται τιποτα,παντως μια σειρα μου Σαλονικιος που μιλαμε σοτ facebook που και που ειχε παει τον Σεπτεμβρη κομοτηνη για μια βδομαδα και κααααθοτανε ... Απ οσο θυμαμαι λεγανε [στο 1ο γραφειο ]αν εχεις πρασινο απολυτηριο σε καλουνε συνεχεια ενω αν εχεις ασπρο μονο αν γινει κανονικη επιστρατευση. Αν εχεις πρασινο και δεν εισαι ειδικες δυναμεις , ή Ε.Α. , μολις περασεις μια επιστρατευση [επανεκπαιδευση] γινεται ασπρο . Ευτυχως δεν χρειαστηκε να περασω καμια :P βεβαια ισως ειναι μουφες ολα αυτα

Δημοσ.

Εμένα στη χίο μου είχανε έρθει τρεις, όλη μέρα φραπέ και τάβλι.

Ένας κ@υλωμένος λοχαγός προσπαθούσε λίγο να τους γκαζώσει και 2-3 καθυστερημένοι εποπ. Δεν κατάφερναν και τίποτα.

4 χρόνια που έχω απολυθεί με πράσινο χαρτάκι δεν μου έχει έρθει ακόμη κάτι. Φτου φτου σκόρδα κτλ...

Δεν λέω, καλή μια εβδομάδα ξεκούραση αλλά έχουμε άλλα βάσσανα τώρα

Δημοσ.

oι ΜΕ (μοναδες επιστρατευσης) στις οποιες υπάγεται η εφεδρεία κλεινουν/συγχωνευονται σιγά σιγά, οπότε και το θέμα της "μετεκπαιδευσης" περιορίζεται σταδιακά. Πλέον καμμιά ημερίδα ή τιποτα τέτοιο το πολύ να κάνουν.

http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=85425&cat_id=14&la=1

Δημοσ.
αν εχεις πρασινο απολυτηριο σε καλουνε συνεχεια ενω αν εχεις ασπρο μονο αν γινει κανονικη επιστρατευση.

Από τι εξαρτάται το αν θα έχεις πράσινο ή άσπρο απολυτήριο;

Δημοσ.

Από τι εξαρτάται το αν θα έχεις πράσινο ή άσπρο απολυτήριο;

αν θα εισαι γιωτάς ή οχι αποσο καταλαβα, γαμω την πρασινίλα μου :-D

Οι Ι3-Ι4 εχουν λευκο

Δημοσ.

δεν νομιζω ότι έχει σημασια και εγω σε όπλο ήμουν, στην αρχη νομιζαμε ότι λευκα παιρνουν οι Ι3/Ι4 και οι μεγαλύτεροι σε ηλικια, αλλα πήραν και 19χρονοι λευκό και 25χρονοι πράσινα. Ούτε η ειδικότητα δεν έπαιζε ρόλο, απο τις ίδιες ειδικότητες ήταν. Δεν ξέρω ίσως να ειχε να κάνει σε ποια ΜΕ ανήκε ο καθένας....

Δημοσ.

δεν νομιζω ότι έχει σημασια και εγω σε όπλο ήμουν, στην αρχη νομιζαμε ότι λευκα παιρνουν οι Ι3/Ι4 και οι μεγαλύτεροι σε ηλικια, αλλα πήραν και 19χρονοι λευκό και 25χρονοι πράσινα. Ούτε η ειδικότητα δεν έπαιζε ρόλο, απο τις ίδιες ειδικότητες ήταν. Δεν ξέρω ίσως να ειχε να κάνει σε ποια ΜΕ ανήκε ο καθένας....

παιζει... Εμας δεν δωσανε σην ΕΣΣΟ μου κανενα λευκο γιατι δεν ειχανε φερει και κανενα Ι στη μοναδα. Καποιοι βγηκανε ενδιαμεσα αλλα και αυτοι πρασινο πηραν και τους ειπαν οτι θα τους τα στειλουν...

Δημοσ.

Σε σώμα ή σε όπλο... Εγω που ήμουν σε οπλο κανένας δεν πήρε λευκό...

Στη μονάδα πυροβολικού που ήμουν εγώ πάντως όλοι πήραν λευκό(και εγώ)ανεξαρτήτως Ι/ειδικότητας.

Παίζουν πολλά πάντως γιατί άλλη διπλανή μονάδα πήραν 30% πράσινα 70% λευκά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...