phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να μπεις με τη 2012 Β ΕΣΣΣΟ πρέπει να την κόψεις μέχρι 31 Ιανουαρίου, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι πας για Αύγουστο. Βέβαια τώρα που σπάνε οι ΕΣΣΟ μπορεί να μπεις και σε ενδεχόμενη Β2, αλλά δεν το ρισκάρεις. Απλά οι τελευταίες ΕΣΣΟ παίζει να είναι οι μεγαλύτερες ιστορικά, και με αυτά που ακούγονται βλέπω να συνεχίζεται ο «πανικός» και στις επόμενες. Οπότε δε θα το ρίσκαρα να καθυστερήσω τη διακοπή αναβολής αν ήθελα να μπω Μάιο.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να μπεις με τη 2012 Β ΕΣΣΣΟ πρέπει να την κόψεις μέχρι 31 Ιανουαρίου, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι πας για Αύγουστο. Βέβαια τώρα που σπάνε οι ΕΣΣΟ μπορεί να μπεις και σε ενδεχόμενη Β2, αλλά δεν το ρισκάρεις. Απλά οι τελευταίες ΕΣΣΟ παίζει να είναι οι μεγαλύτερες ιστορικά, και με αυτά που ακούγονται βλέπω να συνεχίζεται ο «πανικός» και στις επόμενες. Οπότε δε θα το ρίσκαρα να καθυστερήσω τη διακοπή αναβολής αν ήθελα να μπω Μάιο. Δηλαδη να την κοψω λες Ιανουαριο? Ξερεις τι με κραταει ..Το κωλομαθημα.. Ειναι μονο ενα και θα το δωσω καπου στις 20 Γεναρη και αμα παει κατι στραβα και με κοψει και εχω κοψει και την αναβολη καηκα γιατι ο καθηγητης δεν παιρνει απο λογια και θελει να σε βλεπει σε καθε μαθημα που παραδιδει αλλιως σε κοβει..
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ενδεικτικά εγω αναβολή έκοψα 26/10/10 και παρουσιάστηκα 7/2/11 αλλα τοτε δεν ειχαμε σπασμένες σειρές, ολοι εντος μιας βδομάδας μπαίναμε...
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αρα καλα τα λεω αμα την κοψω την κοψω τελη Γεναρη αρχες Φεβρουαριου καλα θα ειμαι..
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σου είπα και πριν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε καταλαβαίνω καθώς κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, και σε πιο δυσχερή θέση βασικά. Δες τι θα γίνει με το μάθημα και πράξε ανάλογα.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σου είπα και πριν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε καταλαβαίνω καθώς κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, και σε πιο δυσχερή θέση βασικά. Δες τι θα γίνει με το μάθημα και πράξε ανάλογα. Κατι τετοιο θα κανω..λεω να εχω και ενα χαρτι στα χερια μου οσο το γρηγοροτερο γινεται..
kostas_88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις!!Καλη χρονια να εχουμε!!!
REDODIN7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο θα κανω..λεω να εχω και ενα χαρτι στα χερια μου οσο το γρηγοροτερο γινεται.. Φιλε κοιτα το μαθημα σου για μενα ο στρατος εκει ειναι και θα σε περιμενει η σχολη σου ομως οχι. Απειροι γνωστη μου που πηγαν στρατο και αφησαν μαθηματα οταν παιρναν αδιες ερχονταν μονο για χαβαλε γιατι ειχαν πηξη στο στρατο μαλιστα πολυ απο αυτους παρατησαν τη σπουδες στα τελειωματα γιατι ειχαν ξεσυνηθισει.
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε κοιτα το μαθημα σου για μενα ο στρατος εκει ειναι και θα σε περιμενει η σχολη σου ομως οχι. Απειροι γνωστη μου που πηγαν στρατο και αφησαν μαθηματα οταν παιρναν αδιες ερχονταν μονο για χαβαλε γιατι ειχαν πηξη στο στρατο μαλιστα πολυ απο αυτους παρατησαν τη σπουδες στα τελειωματα γιατι ειχαν ξεσυνηθισει. στο στρατο ειναι κανονας οτι δεν διαβαζουν οι φοιτητές... εγω παρόλο που ειχα τελειωσει επαιρνα βιβλία και διάβαζα ισα ισα για να μην επαναπαυομαι τελείως... Ειδικα ως θαλαμοφύλακας εριχνα πολυ διάβασμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 καλά είσαι, διάβασα τα πέντε πρώτα books του Song of Ice and Fire (Game of Thrones)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αρχιλοχίας στην καλύτερη? (λελέμετρο)
Obsidian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ^ Χαχα, εννοούσα όπλο. Εσύ πρέπει να είσαι αντιστράτηγος by now..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ε ναι, προς Στρατηγός Ειδικές δυνάμεις είναι, καταδρομέας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις