Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το όπλο πότε το παίρνουμε? στην μονάδα φαντάζομαι έ?

όσοι πάμε πυροβολικό για παράδειγμα θα έχουμε διαφορετική εκπαίδευση απο άλλους που θα παρουσιαστούν σε άλλα κέντρα κατάταξης ή ειναι ίδια για όλους?

αν έχεις μαζί σου psp/laptop στην μονάδα και το χρησιμοποιείς στον ελεύθερο στου χρόνο και διακριτικά υπάρχει περίπτωση να λάθεις κάποια ποινή /παρατήρηση?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το όπλο πότε το παίρνουμε? στην μονάδα φαντάζομαι έ?

όσοι πάμε πυροβολικό για παράδειγμα θα έχουμε διαφορετική εκπαίδευση απο άλλους που θα παρουσιαστούν σε άλλα κέντρα κατάταξης ή ειναι ίδια για όλους?

και στο κέντρο...

όχι ίδιαι, η διαφορετική θα είναι μόνο στην ειδικότητα (υποτίθεται)

αν έχεις μαζί σου psp/laptop στην μονάδα και το χρησιμοποιείς στον ελεύθερο στου χρόνο και διακριτικά υπάρχει περίπτωση να λάθεις κάποια ποινή /παρατήρηση?

ανάλογα τη μονάδα, κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά...

Δημοσ.

και στο κέντρο...

όχι ίδιαι, η διαφορετική θα είναι μόνο στην ειδικότητα (υποτίθεται)

ανάλογα τη μονάδα, κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά...

καλά τότε δεν παίρνω laptop μαζί , έτσι και αλλιώς είναι βαβούρα , με το psp θα την βολέψω μια χαρά

Δημοσ.

Στο Πεύκο πάντως δεν είχαμε πάρει όπλο, μόνο βολή ρίξαμε.

Βέβαια πλέον στο κέντρο κάθονται 4 εβδομάδες αντί για ~3, οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα.

Δημοσ.

Παίδες όσοι μπαίνετε τώρα μέσα πάρτε ένα smartphone και μια εξωτερική μπαταρία για να φορτίζετε όταν δεν παίζει μπριζα γιατί αλλιώς δεν παλεύετε. Μη ψαρώνετε αν τα έχετε επάνω σας δεν σας λέει κανείς τίποτα.

Και μην κάθεστε και μετράτε τις μπλούζες που θα πάρετε αν θα είναι 5 ή 6 ήμαρτον μου φαίνεται μερικοί παίρνουν πολύ σοβαρά το στρατό. Πάρτε καμιά δεκαριά μπλούζες και πάνω από 1 μπλουζάκι πολιτικό γιατί θα έχετε εξόδους τουλάχιστον 2.

Πάλιωσα παλιωσα 319 λελε 98 κσ. Πολλές είναι γαμωτο

Δημοσ.

Μη ψαρώνετε αν τα έχετε επάνω σας δεν σας λέει κανείς τίποτα.

Στο κέντρο υπάρχουν όμως πολλοί με λίγο πιο μακριά χέρια απ'ότι πρέπει. Αν για κάποιον το κόστος του smartphone είναι αμελητέο, καλώς, δεν χάνει κάτι. Φυσικά, όταν παρουσιάζεσαι και ψάχνουν τα πράγματά σου (πρώτη μέρα), το κρύβεις. Αλλιώς θα το κρατήσουν λόγω κάμερας.

• Moderators
Δημοσ.

πεδες υπαρχει κανα site για να μαθω που και ποτε παρουσιαζομαι?

www.stratologia.gr

αλλα θα επρεπε να σου εχει ερθει το χαρτι κανονικα.. ποτε εκοψες την αναβολη?(αν ειχες παρει)

Δημοσ.

Παίδες όσοι μπαίνετε τώρα μέσα πάρτε ένα smartphone και μια εξωτερική μπαταρία για να φορτίζετε όταν δεν παίζει μπριζα γιατί αλλιώς δεν παλεύετε. Μη ψαρώνετε αν τα έχετε επάνω σας δεν σας λέει κανείς τίποτα.

Μην είσαι τόσο απόλυτος, γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Όσο για το "μην ψαρώνεται", να υποθέσω ότι όταν εσύ μπήκες μέσα, δεν ήσουν καθόλου ψαρωμένος. Με το πέρασες την πύλη τους είπες "Γεια σας, ήρθα να σας γ@μήσω".

Δημοσ.

Μην είσαι τόσο απόλυτος, γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Όσο για το "μην ψαρώνεται", να υποθέσω ότι όταν εσύ μπήκες μέσα, δεν ήσουν καθόλου ψαρωμένος. Με το πέρασες την πύλη τους είπες "Γεια σας, ήρθα να σας γ@μήσω".

Τι ασχολείσαι;

Η κλασική νοοτροπία του πιτσιρικά με σειρά που αρχίζει από "3", που επειδή σε λίγο καιρό βγαίνει οι 98 μέρες του φαίνονται πολλές (LOL) και φυσικά δεν ψαρώνει, ούτε ψάρωσε στο παρελθόν, με τίποτα και ποτέ.

Και φυσικά, ο στρατός δεν παλεύεται χωρίς smartphone... Ό,τι να 'ναι...

Δημοσ.

Όσοι το παίζανε λελέδες κλπ ήταν οι μεγαλύτεροι ψάρακες...

θυμάμαι τυπά που το έπαιζε λελε από την πρώτη μέρα.... ο τύπος μια μέρα πριν φύγει με άδεια απολύσεως, σκάει απροειδοποίητα επίσκεψη ο ταξίαρχος και βρίσκει ένα λόχο τριμπούρδελο χωρίς κουβέρτες και σεντόνια στα κρεβάτια(τα είχαμε στείλει για πλύσιμο, είχαν επιστρέψει εδώ και 3 μέρες και φυσικά δεν μπήκαμε ποτέ στον κόπο να τις στρώσουμε) το ΚΨΜ χάος....

και να τριγυρνάει μετά ο τύπος ανήσυχος στο ΚΨΜ και να λέει, λες να μας κόψει την άδεια, τι θα κάνουμε κλπ κλπ....

αφασία!!!!

• Moderators
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. επειδη εχω προβλημα με τη μεση.. τωρα που θα μπω στρατο τι θα πρεπει να κανω για να απαλαγω απο καποια πραγματα.? απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ρωτανε αν καποιος εχει καποιο προβλημα και τοτε μου λεει να πω τι εχω και να εχω μαζι μου τις μαγνητικες ωστε την επομενη να παω στο στρατιωτικο να με δει γιατρος και να πει τι θα γινει τελικα..

εχει κανεις ιδεα τι ακριβως παιζει?

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. επειδη εχω προβλημα με τη μεση.. τωρα που θα μπω στρατο τι θα πρεπει να κανω για να απαλαγω απο καποια πραγματα.? απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ρωτανε αν καποιος εχει καποιο προβλημα και τοτε μου λεει να πω τι εχω και να εχω μαζι μου τις μαγνητικες ωστε την επομενη να παω στο στρατιωτικο να με δει γιατρος και να πει τι θα γινει τελικα..

εχει κανεις ιδεα τι ακριβως παιζει?

Έτσι όπως σου τα είπε ο γιατρός σου είναι. Τις πρώτες μέρες θα ρωτήσουν αν κάποιοι έχουν προβλήματα υγείας. Στη συνέχεια θα σας ρωτήσουν έναν έναν τι πρόβλημα έχετε, για να κοπεί παραπεμτικό στο αντίσοτιχο τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου (παθολογικο, ορθοπεδικό κλπ). Εκεί θα σε εξετάσουν και εάν εντοπίσουν πρόβλημα, θα σου αλλάξουν το Ι και θα σε απαλλάξουν από ό,τι κρίνουν αυτοί ότι πρέπει να απαλλαχθείς. Το μόνο από αυτά που σου είπε ο γιατρός σου που δεν ισχύει είναι ότι θα πας την επόμενη μέρα. Αν μαζευτεί κόσμος για μεταφορά, μπορεί να κάνεις 2-3 μέρες να πας.

Δημοσ.

ευχαριστω!! αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο.. !

Τίποτα δε θα γίνει. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι.

Δες το σαν ένα αγγούρι που έχεις στον κόλ@ σου και πρέπει να βγει. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει βγαίνει και από λίγο και όταν τα βγει ολόκληρο, θα είσαι άλλος άνθρωπος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...