Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα δε θα γίνει. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι.

Δες το σαν ένα αγγούρι που έχεις στον κόλ@ σου και πρέπει να βγει. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει βγαίνει και από λίγο και όταν τα βγει ολόκληρο, θα είσαι άλλος άνθρωπος.

αυτό

έχασα 5μηνο πρόγραμμα για δημόσιο που θα έμπαινα χαλαρά με τα μόρια που μάζευα επειδή δεν είχα τελειώσει στρατό. ...

να και κάτι πρόχειρο στο πνευμα :lol: :lol: :lol:

Η μέρα πλησιάζει , η ώρα να είμαι εντός

εννιάμηνη θητεία , φαντάρος προσεχώς

ψάρια έξω απ τα νερά τους , σε αυτούς είμαι κ εγώ

υπάλληλος του κράτους με ανύπαρκτο μισθό

θέλω να δώσω μια χαρούμενη νότα και να αποφύγω και το ban τώρα τελευταίες μέρες , γιαυτό αφαίρεσα τα μελανά σημεία(βρισίδια) από το 4στιχο και αναγκαστικά παρέλειψα τα υπόλοιπα γιατι δεν σήκωναν τόσο μεγάλες αλλαγές

καλο αγγούρι να χουμε

*θητεία

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kalogeros δεν αγχωνομαι! απλα δεν εχω ορεξη για αυτα που θα συναντησω εκει μεσα..!

κανείς μας δεν έχει , απλά κάνε υπομονή και προσπάθησε να συνηθίσεις

εγω δεν ξέρω αν έχουν όρεξη να με συναντήσουν εκει μέσα

φοβάμαι οτι θα έχω μπλεξίματα γιατι και στην πολιτική μου ζωή τραβάω τα μπλεξίματα θέλω δεν θέλω (μπορεί να φταίνε και τα μούτρα μου , δεν ξέρω)

θα προσπαθήσω να μείνω εκτός καβγάδων/φασαριών

ελπίζω να μην περάσω τις 25-30 φ ποσες είναι το όριο τέλος πάντων και γίνουν υπηρετήσιμες ...

Δημοσ.

Όσο άφορα τα κινητά , στην Σπάρτη που παρουσιάστηκα το 2011 ζήταγαν να δουν το τηλέφωνο αν είχε κάμερα στο έπαιρναν ,αν το ήθελες έπρεπε να την σπάσεις γι αυτό τουλάχιστον στο κέντρο αγοράστε ένα απλό κινητό μην έχετε προβλήματα

Δημοσ.

kalogeros δεν αγχωνομαι! απλα δεν εχω ορεξη για αυτα που θα συναντησω εκει μεσα..!

Πίστεψέ με, κανένας δεν έχει όρεξη να μπει. Ό,τι και να συναντήσεις, αντιμετώπισέ το με αισιοδοξία και χαμόγελο. Ξέρεις, ο εγκέφαλος έχει την εξής καταπληκτική ιδιότητα. Κρατάει μόνο τα ευχάριστα από καθε εμπειρία και τα δυσάρεστα τα πετάει στον κάδο ανακύκλωσης. Έτσι, σε 9 μήνες πάλι εδώ θα είμαστε και θα συζητάμε για τις στιγμές γέλιου και χαβαλέ που πέρασες ως φαντάρος.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

αυτο εχω σκοπο να κανω.. απλα μεχρι να μπω λιγο στο νοημα και να καταλαβω τι παιζει θα πρεπει να αναπτυξω λιγο ακομη

την ικανοτητα της υπομονης που ευτυχως ειναι σε καλα επιπεδα

Δημοσ.

Όσο άφορα τα κινητά , στην Σπάρτη που παρουσιάστηκα το 2011 ζήταγαν να δουν το τηλέφωνο αν είχε κάμερα στο έπαιρναν ,αν το ήθελες έπρεπε να την σπάσεις γι αυτό τουλάχιστον στο κέντρο αγοράστε ένα απλό κινητό μην έχετε προβλήματα

το ίδιο πάλι στην Σπάρτη το 2010

Δημοσ.

Γι'αυτό όποιος θέλει σώνει και καλά smartphone, κουβαλάει κι ένα απλό κινητό των 20 ευρώ μαζί του, και δείχνει έκεινο όταν του ζητηθεί. Αφού φροντίσει να κρύψει το καλό (μαζί με το φορτιστή του) όπου πιστεύει πως είναι καλά (όχι στο σακίδιο φυσικά).

Δημοσ.

Γι'αυτό όποιος θέλει σώνει και καλά smartphone, κουβαλάει κι ένα απλό κινητό των 20 ευρώ μαζί του, και δείχνει έκεινο όταν του ζητηθεί. Αφού φροντίσει να κρύψει το καλό (μαζί με το φορτιστή του) όπου πιστεύει πως είναι καλά (όχι στο σακίδιο φυσικά).

ακριβώς....

πάνω σου δεν σε ψάχνουν... τα βάζεις στο μπουφάν και μια χαρά... και τον φορτιστή μαζί όπως είπε και ο Τόλης...

Τυπάς είχε καβαντζώσει το κινητό πάνω του και τον φορτιστή στην τσάντα... βρίσκουν τον 2ο φορτιστή, και του λένε οπ τι γίνεται εδώ...

αν και δεν χρειάζεται το smartphone στο κέντρο... ή στην τελική στο φέρνουν οι δικοί σου στο πρώτο επισκεπτήριο την Κυριακή...

Δημοσ.

το ίδιο και το 2009 στη Σπάρτη. Μαλιστα ο απο κατω μου στο κρεβατι ειχε ενα Κ750 και του σπασε την καμερα :P

Δημοσ.

Τι ασχολείσαι;

Η κλασική νοοτροπία του πιτσιρικά με σειρά που αρχίζει από "3", που επειδή σε λίγο καιρό βγαίνει οι 98 μέρες του φαίνονται πολλές (LOL) και φυσικά δεν ψαρώνει, ούτε ψάρωσε στο παρελθόν, με τίποτα και ποτέ.

Και φυσικά, ο στρατός δεν παλεύεται χωρίς smartphone... Ό,τι να 'ναι...

28 χρόνων δεν με λες και πιτσιρικά . Και ναι ο στρατός ειναι ένα θέατρο και αν το πάρεις σοβαρά έχεις κάποιο πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς οι ποινές χαρίζονται όλες στις εθνικές εορτές. Δεν το παίζω τίποτα, απλά τα λέω για να μην φοβιζεται τον κόσμο.

Δημοσ.

Παιδια τελικα την ακτινογραφια θα πρεπει να την εχουμε απο πριν...

Ποσες φωτογραφιες χρειαζονται ..?

Και την βεβαιωση ΑΦΜ τι την θελουν...?

Δημοσ.

Παιδια τελικα την ακτινογραφια θα πρεπει να την εχουμε απο πριν...

ναι , το λέει και στο χαρτί . Αν δεν κάνω λάθος μπορούν να σε πάνω και εκείνοι να βγάλεις αλλα θα ταλαιπωρηθείς (παραπάνω απότι θα ταλαιπωρηθείς δηλαδη με όλα τα άλλα κατα την μέρα κατάταξης).

Ποσες φωτογραφιες χρειαζονται ..?

για την ακτινογραφία μία. Για την μέρα κατάταξης ιδέα δεν έχω αν χρειάζονται .

Και την βεβαιωση ΑΦΜ τι την θελουν...?

δεν ξέρω , ίσως για να εξακριβώσουν τα στοιχεία σου ?

Δημοσ.

Ναι, αλλά αν σε πάνε αυτοί θα έχεις υπηρετήσει μισή ημέρα λιγότερη, και αυτό είναι καλό. :)

Δημοσ.

Και για την βεβαιωση ΑΦΜ το λεει πισω στο χαρτι...

Το λεει στο 1.ε δες το αν εχεις το χαρτι..

Αρα να μην παω να βγαλω τετραδα φωτογραφιες, αφου εχω μια περισσεια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...