Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε εμάς (ΚΕΠΒ Θήβα) μας έκαναν τρία την ημέρα κατάταξης και ένα επαναληπτικό (αντιτετανικό νομίζω) πριν την ορκωμοσία

Δημοσ.

...μου 'χε πει ότι το εμβόλιο είναι αντιτετανικό και κάτι άλλο,

αντικαυλωτικό... Κυκλοφορούσε αυτή η φήμη όχι μόνο για τα εμβόλια αλλά και για το φαγητό :P

Δημοσ.

Αυτό είναι γιγάντια μουφα

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Συμφωνώ, είναι μία από τις κλασσικές ράδιο αρβύλες του ΕΣ. Μια σειρά μου είχε ψύχωση με αυτό, ώσπου σε μία έξοδο πήγαμε από Miami μεριά (Λευκωσία) και του πέρασε σε χρόνο dt.

Δημοσ.

ποτέ ΕΥ με Ασπρομάτη στο στρατόπεδο, ευτυχώς ούτε 1 μέρα δεν πήρα κι ας είχά πυρετό για ένα ΣΚ το οποίο το έβγαλα στο ΚΕΠΙΚ ξάπλα :P

Φαντάσου postcount αν δεν είχες πάει στρατό ε..

Δημοσ.

Εως και 6Mbps είχα μετρήσει το 3g στη γύρω περιοχή

Και θεσσαλονίκη είχε καλό 3g.

Στο Δίον , ομως το πουλο

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Καλά αυτό με το ντεκαβλέ εμβόλιο απορώ πως καλλιεργείται ακόμη. Ναι, σίγουρα, κλεισμένος σε ένα κουτί 5χ6 με άλλους 15 βρωμερούς μαντράχαλους με παραλλαξ που βρίζουν και κλάνουν όλη μέρα, χρειάζεσαι και χημικά για να σου πέσει για μερικούς μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες ο κολλητός πήρε μετάθεση απ το κέντρο για Καβύλη (Ορεστιάδα). Όποιος ξέρει κάτι για εκεί ας μου στείλει ενα ΠΜ ή εδώ,απ τα λίγα που διάβασα πρέπει να χει πολύ μαυρίλα εκει πάνω.

Επίσης πόσους μήνες θα κάτσει εκεί?

Δημοσ.

αν δεν εχει καποιο λογο για μεταθεση (ή ακρη για διαθεση καπου αλλου) λογικα θα κατσει εκει μεχρι το τελος

δε ξερω αν ισχυει να δικαιουσαι μεταθεση απο καποια στρατοπεδα αν αυτα θεωρουνται δυσκολα, στα περισσοτερα πας και μενεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι είναι λίγο τέρμα θεού...

αν είναι 9μηνος θα απολυθεί από εκεί, αν είναι 8μηνος τους 3-4 τελευταίους θα κατέβει σπίτι του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...