qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τι σωμα ειναι? οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο σε κατι τετοια.. φαντάζομαι ότι αν είχε, δεν θα πήγαινε καν εκεί... πολλοι τα βρισκουν στη πορεια, αλλα μεχρι να δουλεψουν συνηθως θες χρονο εκτος αν βρεις κατι παρα πολυ δυνατο
genius_13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι είχε κιόλας και περίμενε Δράμα ή Κιλκις... Πυροβολικό στην Θήβα είναι.
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παίδες ο κολλητός πήρε μετάθεση απ το κέντρο για Καβύλη (Ορεστιάδα). Όποιος ξέρει κάτι για εκεί ας μου στείλει ενα ΠΜ ή εδώ,απ τα λίγα που διάβασα πρέπει να χει πολύ μαυρίλα εκει πάνω. Επίσης πόσους μήνες θα κάτσει εκεί? Καβύλη ?? Ultrafacepalm! Κάποιο βυσμα στραβωσε...
GREGKERKYRA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παίδες ο κολλητός πήρε μετάθεση απ το κέντρο για Καβύλη (Ορεστιάδα). Όποιος ξέρει κάτι για εκεί ας μου στείλει ενα ΠΜ ή εδώ,απ τα λίγα που διάβασα πρέπει να χει πολύ μαυρίλα εκει πάνω. Επίσης πόσους μήνες θα κάτσει εκεί? Έκανα το περασμένο χειμώνα εκεί πάνω και γύρισα πολλά τάγματα, αφού είναι 9μήνο θα κάτσει 6 μήνες (απ'όταν παρουσιάστηκε) γενικά είναι τυχερός που δεν είναι πεζικό... Πυροβολικό και Καβύλη (502) είναι σχετικά καλά για εκεί πάνω. Ρίζια(508), Πλάτη, Νεοχώρι(616) αυτά ήταν τα χειρότερα των χειροτέρων... Οπότε δεν έχει να φοβάται κάτι. Βέβαια ο Έβρος είναι Έβρος, αν μπορεί να φύγει από εκεί πάνω ας το κάνει. Όταν ήμουν Ρίζια δεν την πάλευα καθόλου, μετά βέβαια δεν σου φαίνεται τόσο φοβερό το ξεπερνάς, καλή παρέα να υπάρχει. ΥΓ. Στη Καβύλη έχει τις καλύτερες ΕΠΟΠ με διαφορά θα του αρέσει
genius_13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι πυροβολικό δεν θα πάει στην 105;
kalogeros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι πυροβολικό δεν θα πάει στην 105; Ναι. Το πυροβολικό στην Καβύλη είναι η 105. Προφανώς ο gregkerkyra μπερδεύτηκε με το πεζικό. Οι μονάδες του πεζικού στην Καβύλη είναι δράμα. Είναι αυτό που λέμε "τάγμα ανεπιθυμήτων". Εφόσον είναι πυροβολικό, θα είναι πολύ καλύτερα. Το ζόρι θα το φάει λόγω καιρικών συνθηκών, γιατί θα ξεχειμωνιάσει εκεί πάνω. Μιλάμε για θερμοκρασίες το χειμώνα που μόνο που σου τις λένε κρυώνεις και έχει και άπειρη υγρασία λόγω του ποταμιού.
beatshooter Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 12/11 Ναυπλιο μηχανικο...Ειναι καλα στο μηχανικο?Για το κεντρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλό είναι το κέντρο , μικρό και μαζεμένο Απλά θα μάθεις πιο πολλά από ότι εμείς στα μεγάλα (Θήβα / Αυλώνα ) , όπως το να λυνεις όπλο Το φαγητό ειναι καλό από ότι μου έλεγαν Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πράγματι, είχαν έρθει πυροβολικάριοι από κοντινό τάγμα σε εμάς (πεζικό) για σχολείο μαχητή και δεν ήξεραν απολύτως τίποτε εκτός από φάκελο-υποφάκελο. Φυσικά στους δικούς μας καραβανάδες στα @@ τους από πού ήρθε ο άλλος και αν του τα έδειξε ποτέ κανείς. Γλίτωσα πολύ κόσμο από καμπάνες όταν τους έμαθα λύσιμο-δέσιμο και καθαρισμό. Κι εμείς λεχρίτες βέβαια, αλλά μπροστά σε εκείνους ήμασταν κομμάντο.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ουτε βολή δεν έριξα στο κέντρο Ούτε κρεβάτι ήξερα να φτιάχνω Οσο για το όπλο , με βοηθούσαν οι μηχανικαριοι και όσοι είχαν πάει για μάγειρες (γιατί και αυτούς τους έτρεχαν κάπως ) Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
akis_supernatural Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 12/11 μπαινω μεσολογγι... πως ειναι τα πραγματα εκει? επισης καποιες συμβουλες τι πραγματα να παρω και ποσα λεφτα??
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 το μεσολογγι εχει τη φημη του κακου κεντρου , οσοι περασαν απο κει δε μου ελεγαν και τα καλυτερα λογια λεφτα δε χρειαζεσαι και τοοοσα πολλα , απλα καλο ειναι για δικη σου ευκολια να εχεις απειρα κερματα τα μεγαλα χαρτονομισματα (δηλαδη 20ευρα+ ) στο στρατο=δεν εχω λεφτα
kalogeros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 12/11 μπαινω μεσολογγι... πως ειναι τα πραγματα εκει? επισης καποιες συμβουλες τι πραγματα να παρω και ποσα λεφτα?? Ακόμα υπάρχει το κέντρο νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι; Είχαν πει ότι θα το κλείσουν. Φίλε είναι μια χαρά στρατόπεδο. Έχει σχετικά καινούριες εγκαταστάσεις και είναι πολύ μικρό. Για να καταλάβεις, είναι 3 λεπτά περπάτημα από την μία άκρη ως την άλλη. Το μόνο μειονέκτημά του ήταν ότι ήταν χτίσμένο δίπλα σε βάλτους και είχε άπειρα κουνούπια, αλλά αφού μπαίνεις Δεκέμβριο, δεν σε ενοχλεί αυτό. Κατά τα άλλα, το Μεσολόγγι σαν πόλη δεν λέει και πολλά. Υπάρχει μόνο ένας πεζόδρομός με συνολικά 5-10 καφετέριες και αυτό είναι όλο. Η απόσταση από το στρατόπεδο ως το κέντρο της πόλης περπατιέται άνετα. Είναι 10-15 λεπτά δρόμος. Το μόνο κακό είναι όταν θα πηγαίνετε για βολή. Το πεδίο βολής είναι περίπου 4 χιλιόμετρα μακρυά και εμάς μας πήγαιναν με πορεία. Αλλά είχε πολλά κιόσκια και καθόμασταν αρκετά. Φίλε μην μασάς, είναι πολύ καλό κέντρο.
lary7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 12/11 Ναυπλιο μηχανικο...Ειναι καλα στο μηχανικο?Για το κεντρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Καλο κεντρο αλλα ειναι λιγο παλιες οι εγκαταστασεις του. Εχει 3 λοχους, ο καλυτερος θα ελεγα ειναι ο 2ος γιατι ειναι ποιο μακρυά απο το διοικητηριο, εχει μεγαλη αυλη και κρυβεσαι ποιο ευκολα αλλα οι αλλοι 2 ειναι ποιο κοντα στο κψμ. Τουαλετες κυριως εξωτερικες, το ιδιο και τα μπανια οποτε ετοιμασου για κρυο στο χεσιμο.Αν πας για οδηγος θα σε βαλουν στον πετρινο λοχο που ειναι ποιο αυστηρα. Η πολη ειναι πολυ ομορφη (αν και εγω δεν την ειδα) και θα περασεις καλα στις εξοδους. Γενικα εισαι τυχερος που πας μηχανικο, ειναι μακραν το οπλο με τους ποιο εξυπνους ανθρωπους, τοσο σε φανταρους οσο και σε αξιωματικους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις