phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Νταξ για όταν θα 'σαι μέσα θα 'ναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει, τώρα στις εξόδους σου σε καταλαβαίνω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το καλύτερο Ι ειναι το ορθοπεδικό, αν τονίσεις ότι εχεις προβλημα με ορθοστασία στη μέση, γόνατα, κτλ. θα σου βγάλουν μια ακτινογραφία και εισαι ευκολα αοπλος, ελευθερος βαρών & ελευθερος ορθοστασίας. Ετσι γλιτώνεις μαγειρία και πολλές φορές και αναφορές, θαλαμοφυλίκια θα κάνεις μόνο, αν θες να διαβάζεις ειναι κ πιο βολικό Μαγνητικές, αξονικές κτλ. δεν κάνουν οποτε και δεν θέλουν να πάρουν ευθυνη αν πάθεις τίποτα.
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πού τους συμφέρει να υπηρετήσει ένας τέτοιος..
Dark_son20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 γενικός κανόνας πάντως το Ι4π περνάει πολύ καλύτερα από το Ι4ψ ειδικά άμα είσαι και μεγάλης ηλικίας σε προσέχουν και οι λοχίες μην τους πάθεις τίποτα και τρέχουν! Τα Ι4ψ γίνονται συνήθως ταψίαρχοι και τρώνε και χωσέ από τους υπολοίπους
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αφου η θητεία ειναι κουτσοι στραβοι στον Αγιο παντελεημονα, ξερω ατομα που υπηρετησαν με Ι ορθοπεδικά πιο σοβαρά, με κήλη στον αυχένα ήταν ένας, προβλημα με μηνισκο άλλος, κτλ...
linkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πού τους συμφέρει να υπηρετήσει ένας τέτοιος.. Θαλαμοφυλικια,κεπικ,κψμ...
aris1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ρε farcry πηγαινε πιασε οπλο εμεις δεν παθαμε τπτ μεχρι και μεταναστες κηνυγαγαμε στα συνορα...με τα σκοπετα θα κανεις ενα defragment στις σκεψεις σου και θα βοηθησεις ταπαιδια στη μοναδα κααι τη σειραα σου.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εντελώς άσχετο, αλλά ο τύπος στην υπογραφή είναι λάθος, το slut scale πρέπει να είναι ανάποδο: όσο πιο περπατημένη, τόσο μικρότερος παρονομαστής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 and here we go!
FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 το καλύτερο Ι ειναι το ορθοπεδικό, αν τονίσεις ότι εχεις προβλημα με ορθοστασία στη μέση, γόνατα, κτλ. θα σου βγάλουν μια ακτινογραφία και εισαι ευκολα αοπλος, ελευθερος βαρών & ελευθερος ορθοστασίας. Ετσι γλιτώνεις μαγειρία και πολλές φορές και αναφορές, θαλαμοφυλίκια θα κάνεις μόνο, αν θες να διαβάζεις ειναι κ πιο βολικό Μαγνητικές, αξονικές κτλ. δεν κάνουν οποτε και δεν θέλουν να πάρουν ευθυνη αν πάθεις τίποτα. ναι αλλα χωρις προβλημα πως μπορεις να το παιξεις?
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 σου απάντησα, με ακτινογραφια δεν φαινεται αν έχεις πχ. μυικό ή νευρολογικό προβλημα, (έχω και ξέρω) πρέπει να γίνουν μαγνητικές, ηλεκτρομυογραφήματα, υπερηχους, κτλ. που δεν τα κάνουν στους φαντάρους για εξεταση Ι. Απλά θα αναφέρεις το πρόβλημα σου την πρώτη μέρα και θα πας στο νοσοκομείο όπου θα αναφέρεις ότι δεν μπορείς την ορθοστασία, να σηκώνεις βάρη, κτλ. ο γιατρός δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την ευθύνη και να βρεθεί υπολογος αν εσύ τελικά πάθεις τίποτα. edit: συνετευξη του πρωην ΑΓΕΝ Αντωνιάδη, στο 49:45 αναφέρεται στη θητεία: http://youtu.be/4RRb3B_sreI
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο;
Beerloah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Στρατός...old good times! άνετα ξανά πήγαινα. Άντε ρε Αυλωνα...αναμνησαρες! Σειρααααααα! Sent from my iPhone using Insomnia
FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο; ο μονος ή μεγαλυτερος αδερφος απο 3 ζωντα αδερφια ειναι σου απάντησα, με ακτινογραφια δεν φαινεται αν έχεις πχ. μυικό ή νευρολογικό προβλημα, (έχω και ξέρω) πρέπει να γίνουν μαγνητικές, ηλεκτρομυογραφήματα, υπερηχους, κτλ. που δεν τα κάνουν στους φαντάρους για εξεταση Ι. Απλά θα αναφέρεις το πρόβλημα σου την πρώτη μέρα και θα πας στο νοσοκομείο όπου θα αναφέρεις ότι δεν μπορείς την ορθοστασία, να σηκώνεις βάρη, κτλ. ο γιατρός δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την ευθύνη και να βρεθεί υπολογος αν εσύ τελικά πάθεις τίποτα. α οκ. ουτως ή αλλως ειχα παθει ενα θεμα με τη μεση μου (φλεγμονη με δυνατο πονο) που μου εκανε 2 μηνες να περασει απο τα βαρη που σηκωνα και ετσι αποφευγω να σηκωνω βαρια πραγματα. αλλα δεν περιμενα να το παρουν στα σοβαρα γιατι δεν εχω μαζι μου ιατρικη γνωματευση σε βιβλιαριο υγειας.
NickTG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φεύγει ο αδερφός μου φαντάρος αυτόν τον μήνα, δεν ισχύει ότι ως μεγαλύτερος γιος της οικογένειας θα κάνει 8μηνο αντί για 9μηνο; Αν είστε 3 παιδιά και δεν έχει πάει άλλος φαντάρος ναι. Αλλιώς 9 μήνες κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις