Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται ότι στην έξοδο φοράς την στολή εξόδου. Βέβαια όταν είσαι σπίτι σου εννοείται ότι αλλάζεις αλλά η στολή εξόδου ακριβώς γι αυτόν τον λόγο υπάρχει, για να την φοράμε στις εξόδους. Βέβαια σε εσάς τους φαντάρους η στολή αυτή είναι αρκετά άσχημη, όχι σαν την δικιά μας, οπότε δικαιολογήστε.

Ε ναι οταν φορας την ιδια στολη που εχεις και μεσα με την μονη διαφορα οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση και απλα εχει την σημαια και το οπλοσημο στα μπρατσα,ε ναι ειναι καπως!

Πιο παλια ηταν εντελως διαφορετικη η στολη,αν δεν κανω λαθος ηταν σαν αυτη που φορανε τα εποπια τωρα

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο παλια ηταν εντελως διαφορετικη η στολη,αν δεν κανω λαθος ηταν σαν αυτη που φορανε τα εποπια τωρα

Ναι, το 96 άλλαξε ο κώδικας ντυσίματος στρατιωτικών και κληρωτών. Εγώ στο τσακ πέτυχα την παλαιά στολή εκπαιδεύσεως ναυτικού. Μετά από έναν μήνα τα άλλαξαν όλα.

Δημοσ.

Στο stratologia.gr μου βγαζει το εξης:

''Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.''

Ποτε θα οριστικοποιηθει η ημερομηνια και το που παρουσιαζομαι? Θα το κανουν 1-2 βδομαδες πριν?

Ενημερωσαν σημερα στο stratologia.gr 

Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). και λεει εχετε επιλεγει Υγειονομικο. 

Τι ξερουμε για το Υγειονομικο?

Δημοσ.

Εμένα που είμαι φοιτητής ιατρικής (δεν έχω τελειώσει ακόμα) μου έκατσε:

"Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 21/03/2013 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό."

Εκεί δεν υποτίθεται είναι της αεροπορίας; Παίζει να με στείλουν με τη μία σε κάποιο υγειονομικό σώμα; Σαν κέντρο τι λέει εκεί γενικά;

Δημοσ.

Κοίτα τα παιδιά του υγειονομικού στον Αυλώνα καλά τα πήγαιναν σε σχέση με τους υπόλοιπους!Δεν ήταν τόσο τραγικά (ούτε σε μένα διαβιβάσεις βέβαια ήταν τραγικά), από και πέρα πάρτο χαλαρά και θα βγεί άνετα, να είσαι τυπικός και όλα θα πάνε καλά.

Mindtrapper δεν έχω ιδέα και δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω!

Δημοσ.

Ενημερωσαν σημερα στο stratologia.gr 

Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)[/size]. και λεει εχετε επιλεγει Υγειονομικο. [/size]

Τι ξερουμε για το Υγειονομικο?

Υγειονομικο?Ζωαραααα αφου δεν εχεις και καμια σχεση με τη ιατρικη δεν θα σε χωσουν σε καποια θεση,αλλα ειναι και πιθανο να σε αλλαξουν σωμα στο κεντρο,ειχα καποιους στο στρατο που απο υγειονομικο τους στειλανε πεζικο
Δημοσ.

Κάτι άκουσα ότι οι μεταθέσεις μετά το κέντρο θα βγουν την προηγούμενη μέρα (πριν γυρίσουν απ' την άδεια ορκομωσίας) στη σελίδα της στροτολογίας, ισχύει ή πρόκειται για το ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού;

Δημοσ.

Εμένα που είμαι φοιτητής ιατρικής (δεν έχω τελειώσει ακόμα) μου έκατσε:

"Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 21/03/2013 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό."

Εκεί δεν υποτίθεται είναι της αεροπορίας; Παίζει να με στείλουν με τη μία σε κάποιο υγειονομικό σώμα; Σαν κέντρο τι λέει εκεί γενικά;

Ναι αεροπορια ειναι δεν ξερω αμα εχει και μοναδα πεζικου,αλλα η καταταξη ειναι για την πτερυγα βασικης εκπαιδευσης δλδ αεροπορια :S
Δημοσ.

Ωχ...δηλαδη παιζει και να με αλλαξουν....κριμα!

Ε κοιτα η λογικη λεει οτι αμα δεν εχεις καμια σχεση με υγειονομικο,θα σε αλλαξουν σωμα,βεβαια στο στρατο μην περιμενεις λογικη οποτε πας και βλεπεις....αντε καλη δυναμη

πλακα η 13Β η αλλιως 325 θα απολυθει λιγο πριν τα χριστουγεννα καλα ειστε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...