RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να γίνει η θητεία στα 18 καταργώντας τις αναβολές ? (ναι ξέρω πιο δίκαιη θα ήταν η κατάργηση της θητείας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.) Δηλαδή δεν είμαι της λογικής αφού τα πέρασα εγώ να τα περάσουν και οι άλλοι αλλά είναι υποχρέωση που έχουμε, σαν τους φόρους. Δεν θα ήταν πιο δίκαιο να ήμασταν όλοι ίση απέναντι σε αυτή την υποχρέωση αντί να υπάρχουν τόσα παράθυρα για να μην υπηρετήσει κάποιος ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τι είναι στη ζωή δίκαιο, για να είναι το φανταριλίκι? το θέμα είναι να μην υπήρχαν βύσματα...
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 όταν σε αναγκάζουν να δουλεύεις δωρεάν 24/7 για 9 μήνες, θα έπρεπε να είναι δίκαιο (όπως και στους φόρους) και λόγο της ιεραρχίας, που είναι το παν στο στρατό, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν βύσματα. όχι ότι δεν είναι πρόβλημα
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ερώτηση είμαι εξοδούχος με διανυκτέρευση σπίτι μου και έχω 38,5 πυρετό (ήπια αναβράζον μαξ πριν 35-40 λεπτά) αμα δεν την παλεύω να πάρω τα πόδια μου το πρωί, τι κάνω ? παίρνω τηλέφωνο στην μονάδα? χρειάζεται χαρτί απο γιατρό ? νοσοκομείο ? ή θα με ταλαιπωρούν πέρα δώθε και θα μου πουν να κάτσω και μέσα (με ενα σκασμό μαλακισμένα να ουρλιάζουν και να κάνουν βαβούρα ) πως πάει ? έχει τύχει σε κανέναν ? όχι τίποτα άλλο αλλα όσο πάει και γίνομαι χειρότερα εντωμεταξύ θα είχα πάει στο στέπ στο στρατόπεδο αλλα ήμουν καλά , πριν λίγο σήκωσα πυρετό ..
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 δεν ισχυει χαρτι απο κανενα γιατρο εκτος απο στρατιωτικο, αρα ειτε πας νοσοκομειο ή στο στεπ της μοναδας , αλλιως ΑΑ το τι θα σου δωσει ο γιατρος ειναι στο χερι του, μπορει να σου δωσει ΕΥ κατ'οικον (αν και αυτο νομιζω εχει να κανει με το διοικητη σου) ή αναρρωτικη μπορει παντα βεβαια να σε αναγκασει να κατσεις μεσα στο στρατοπεδο στο θαλαμο με τα μαλακισμενα να ουρλιαζουν γυρω γυρω βεβαια και αυτο δεν ειναι κακο, οι αλλοι ξυπνανε και χτυπιουνται και τρεχουν πανω κατω κι εσυ καθεσαι αραχτος και βλεπεις καμια ταινια , με γενειαδα 3 ημερων και αν μπει κανας καραβανας μεσα τον γραφεις προκλητικα στα παπακια σου η μονη μαλακια ειναι αν θα θυμηθει κανεις να σου φερει φαγητο (δε ξερω τι σοι συναδελφους εχεις εκει που εισαι) σε 2 μοναδες που καθισα καιρο ισχυε στη μια αυτο με το κρεβατι που ειναι και το προβλεπε ΕΥ (βεβαια εκει δεν ειχα Δ/Ν και δεν ειχε τυχει να αρρωστησει σοβαρα καποιος ντοπιος) και στο αλλο ολα τα ΕΥ τα εκανες στο σπιτι , οποτε ηταν καλυτερα και απο αναρρωτικη ή τιμητικη (βεβαια μερικοι εκαναν καταχρηση , του πραγματος.. )
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ό,τι και να κάνεις, ενημερώνεις πρώτα. Μη σε ψάχνουν αυτοί, να τους ψάχνεις εσύ.
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 δεν ισχυει χαρτι απο κανενα γιατρο εκτος απο στρατιωτικο, αρα ειτε πας νοσοκομειο ή στο στεπ της μοναδας , αλλιως ΑΑστρατιωτικό νοσοκομείο ? η και του Ριου πχ ?
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 στρατιωτικό νοσοκομείο ? η και του Ριου πχ ? παντα στρατιωτικο, δεν υπαρχουν τα αλλα νοσοκομεια και γιατροι για το στρατο κανονικα απαγορευεται να σε κουραρει αλλος, εγω μια φορα πηρα αγωγη απο το γιατρο μου και οταν μετα ειχα ενοχλησεις και πηγα στο 401 γιατι δε τη παλευα καστανο, με ξεχεσε ο τυπος οταν του ειπα οτι παιρνω αντιβιωση απο τον οικογενειακο μου γιατρο αν εχεις κανα στρατιωτικο νοσοκομειο εκει που εισαι προτιμησε το , γιατι εκει ειναι πιο χαλαροι απο τα ΣΤΕΠ σε ΣΤΕΠ το πολυ πολυ να σου δωσουν κανα ΕΥ μεσα στο στρατοπεδο και τωρα που το θυμηθηκα ειναι καθαρα στο χερι του διοικητη σου αν θα σε αφησει να κατσεις σπιτι αν ειναι πολυ καβλωμενος , μαλλον θα κατσεις μερες στο κρεβατι και στη συνεχεια θα φας καπακι υπηρεσια και θα κανεις να πας σπιτι μερες (εγω στη θεση σου ισως και να το εκανα γαργαρα για μολις 38 , ειδικα αν σε παει καλα του στυλ 1-1 , μπες ζητα να κανεις καμια αοπλη το πολυ πολυ και γυρνα σπιτι σου να ξεκουραστεις) στο σπιτι με το "ετσι θελω" δεν καθεσαι , θα εχεις προβλημα αν ειναι εστω και λιγο αυστηρος ο δοικας
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 οχι , ο δικας του λόχου ειναι καλός , δεν έχει θέματα. και προφανώς δεν περιμένω να πάρω τηλέφωνο να πω οτι ειμαι άρρωστος και να μου πουν ελα Δευτέρα πχ απλά δεν ήξερα τι να κάνω. θα πάρω τηλέφωνο μάλλον απο σήμερα να ρωτήσω τι να κάνω σε περίπτωση που χειροτερεύω και δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Γιατι οκ δεν είμαι και απο ζάχαρη αλλα δεν μπορώ άλλες απαλεψιές , χόρτασα στην θητεία μου χΔ!.
linkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μολις διαβασα hankies νομιζα οτι ακουμπαγες στο κωλο σου αυτα για τα χερια και τρομαξα τωρα πώς ακριβως βοηθουν στις τουρκικες τα μωρομαντηλα (για τα οποια ειμαι υπερ, ακομα τα χρησιμοποιω ) δεν το καταλαβαινω.. αν εννοεις να δημιουργεις προστατευτικο στρωμα για να μην πιτσιλιεσαι το χαρτι ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο και δε βουλωνει και την αποχετευση οπως τα μωρομαντηλα που ειναι καταστροφη Γιατι τρομαξες? Πρωτον ουτε για τα χερια ειναι,ουτε μωρομαντιλα ειναι. Ειναι αντιβακτηριδιακα και αντισυπτικα μαντιλακια για ευαισθητες περιοχες. Βοηθουν γιατι στις τουρκικες γινεσαι χαλια και με το μαντιλακια καθαριζεσαι πολυ καλυτερα, Τι σας άρεσαν στα μωρομάντηλα δεν μπορώ να καταλάβω... Μην γίνω αηδιαστικός και πω ότι σου μένει το σκατό στο χέρι... Κωλόχαρτο 4 ever! Οσο πιθανο ειναι να σου μεινει το σκατο στο χερι με το ''μωρομαντιλο'' αλλο τοσο πιθανο ειναι να σου μεινει με το κωλοχαρτο. Απλα,μαθαιινεις τι θα κανεις. Και τελος αυτο το λινκ που παρεθεσε ο φιλος ειναι ο λογος για τον οποιο χρησιμοποιεις ''μωρομαντιλα''. http://www.onalert.gr/stories/pente-toualetes-gia-192-stratiotes-eleos Τραβα σε μοναδα που σε πηγαινει εμπλοκη 15-1 και 20-1 και δεν παιζει ζεστο νερο για κανενα λογο και τοτε θα κτλβεις την χρησιμοτητα των "μωρομαντιλων".
qsis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αυτα για τα χερια νομιζα που εχουν παρα πολυ αλκοολ.., δεν εννοουσα μωρομαντηλα για δοκιμασε αυτα και τα ξαναλεμε
linkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 αυτα για τα χερια νομιζα που εχουν παρα πολυ αλκοολ.., δεν εννοουσα μωρομαντηλα για δοκιμασε αυτα και τα ξαναλεμε Το εγραψα στο πρωτο μου μηνυμα αρκετα ξεκαθαρα ποια μαντιλακια χρησιμοποιουσα και συστηνω. ''Εχει 2 ειδη,με οινοπνευμα και χωρις. Θα παρεις αυτα με το οινοπνευμα για τα χερια σου και τα χωρις για τις ευαισθητες περιοχες(δεν θες να τσουζει ο φωλος σου οταν σκουπιζεσαι).''
CtrlFreak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καμιά πληροφορία για ΕΛΔΥΚ έχουμε? Να το τολμήσω?
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Απ' όσο ξέρω θα 'χεις περισσότερες άδειες, παίζει να βλέπεις πιο συχνά το σπίτι σου σε σχέση με το να υπηρετείς στην Ελλάδα. Επίσης οι εγκαταστάσεις απ' ότι έχω ακούσει είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με εδώ (προς το καλύτερο εννοώ).
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 απο τότε που τους έκοψαν και σε αυτους τις καταστάσεις επιβιβασης, μια άδεια θα πάρει, εκτός αν τα βάζει απο την τσέπη του. Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλα θεωρώ ότι το μεγαλυτερο πλεονέκτημα της ελδύκ ειναι ότι δεν έχει εποπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις