Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 δεν είναι ανάγκη πάντως να πάει, κλασικά αφού παρουσιαστεί τον πηγαίνουν με πολλούς άλλους που δεν έχουν βγάλει σε στρατιωτικό νοσοκομείο... κλασικό φίδιασμα στο κέντρο...
qsis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειμαι μερικός και μην ζητας συγγνωμες οταν λες κατι με αυτο το τροπο που το λες θα το λες και θα το υποστηριζεις. Το συγγνωμη τι ειναι? οτι εισαι ευγενικος? το βλέπω. Ο στρατος για μενα πρεπει να έχει πολιτικο προσωπικο. Ο στρατιωτης πρεπει να εκπαιδευεται και να μην κανει αγγαρειες , ο αξιωματικος δεν ειναι δουλεια του να καθαριζει τουαλέτες. Δεν σε παρεξηγω επειδη δεν ξέρεις και λογικο να μην έχεις αποψη. Καθε σοβαρος στρατος οπως και οι Αμερικανοι έχουν πολιτικο προσωπικο. Ο στρατιωτης και ο αξιωματικος δεν ειναι ουτε σερβιτοροι ουτε καθαριστες η δουλεια τους ειναι άλλη δεν ξερω πως στα μαθανε αλλα το σωστο ειναι διαφορετικο. Με συγχωρεις αλλα δεν θελω να πω εδω σε ποιο σώμα ειμαι αξιωματικός. Στην δικη μου σχολη οι δοκιμοι δεν καθαριζουν τουαλέτες απλα προσέχουν να μην βρωμίζουν διοτι αν γινει κατι τετοιο και το παρει χαμπαρι ο εκπαιδευτης που θα το παρει θα τρέχουν και δεν θα φτανουν. Κατι τετοιο δεν συμφέρει οποτε υπάρχει μέριμνα. Σε καθε περιπτωση παντως αν ερχοταν ενας στρατιωτης θα τον συμβουλευα να προσεξει εξαρχης να μην λερωνει για να μην χρειαζεται μετα να κανει δουλειες που δεν του ταιριάζουν να κάνει καλυτερα να πάρει εκεινη την ωρα το οπλο του και να παει να το λυσει και να το ξαναφτιάξει 3-4 φορές αυτο θα του μεινει. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη τωρα το τι γινεται ειναι αλλο θέμα και δεν ειναι ωραια εικονα να βλεπεις 4-5 φανταρους να κυκλοφορανε με τα πουκαμισα εξω απο το παντελονι και να κάνουν τους καθαριστές. Εμενα δεν μ αρεσει αυτη η εικονα παντως. Αμα θες να καθαρισεις κατσε σπιτι και καθαριζε το δωματιο σου εδω ειναι στρατος έχεις να μάθεις αλλα πράγματα πολυ σοβαροτερα. 1) οι αμερικάνοι στο αφγανιστάν έχουν μαζί τους και τις καθαρίστριες; μήπως έχουν και στα αεροπλανοφόρα; 2) στη σχολή που λες ότι ήσουν δεν καθαρίζατε ποτέ; και τι κάνατε; χέζατε προσεκτικά; τα μπάνια και οι τουαλέτες βρωμίζουν με τη χρήση, όσο προσεκτική και αν είναι και απαιτούν καθαριότητα και αυτή πρέπει να την κάνουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν. όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. έτσι όπως τα γράφεις αρχίζω να αμφιβάλλω ότι πάτησες ποτέ σε στρδο, έγραφες πιο πίσω για κάμψεις σε χαλίκια με γροθιές που είναι κλασικό για αξιωματικούς, αλλά αυτό όπως κι εγώ μπορεί να το διάβασες/άκουσες κάπου. οι αξιωματικοί όμως που έχει τύχει να γνωρίσω δεν περιμένουν τις καθαρίστριες να τους καθαρίσουν, όυτε το θεωρούν υποτιμητικό να καθαρίζει ο φαντάρος ή και οι ίδιοι αν πρόκειται για δικό τους χώρο. μία από της βασικές ευθύνες άλλωστε του κάθε στρατεύσιμου είναι η προσωπική του υγιεινή και φυσικά η γενικότερη καθαριότητα όποιος έχει άλλη άποψη είναι απλά κακομαθήμενος και αν πέσει στα κατάλληλα άτομα θα φάει χώσιμο και χριστοπαναγία που θα του μείνουν αξέχαστα δεν είναι ανάγκη πάντως να πάει, κλασικά αφού παρουσιαστεί τον πηγαίνουν με πολλούς άλλους που δεν έχουν βγάλει σε στρατιωτικό νοσοκομείο... κλασικό φίδιασμα στο κέντρο... ακριβώς, χάνεις μια μέρα εκπαίδευσης ή ενημέρωσης για υεα, στρατονομία και λοιπές αηδίες
aris1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγω νομιζω ο star Light ηταν εξ αναβολής για "κανονικο" στρατό. Θα ψαξω πιο πισω και αμα ειναι θα παραθεσω μηνυμα του. Ίσως μπηκε ο brickoman στο account του! 1
Star_Light Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 1) οι αμερικάνοι στο αφγανιστάν έχουν μαζί τους και τις καθαρίστριες; μήπως έχουν και στα αεροπλανοφόρα; 2) στη σχολή που λες ότι ήσουν δεν καθαρίζατε ποτέ; και τι κάνατε; χέζατε προσεκτικά; τα μπάνια και οι τουαλέτες βρωμίζουν με τη χρήση, όσο προσεκτική και αν είναι και απαιτούν καθαριότητα και αυτή πρέπει να την κάνουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν. όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. έτσι όπως τα γράφεις αρχίζω να αμφιβάλλω ότι πάτησες ποτέ σε στρδο, έγραφες πιο πίσω για κάμψεις σε χαλίκια με γροθιές που είναι κλασικό για αξιωματικούς, αλλά αυτό όπως κι εγώ μπορεί να το διάβασες/άκουσες κάπου. οι αξιωματικοί όμως που έχει τύχει να γνωρίσω δεν περιμένουν τις καθαρίστριες να τους καθαρίσουν, όυτε το θεωρούν υποτιμητικό να καθαρίζει ο φαντάρος ή και οι ίδιοι αν πρόκειται για δικό τους χώρο. μία από της βασικές ευθύνες άλλωστε του κάθε στρατεύσιμου είναι η προσωπική του υγιεινή και φυσικά η γενικότερη καθαριότητα όποιος έχει άλλη άποψη είναι απλά κακομαθήμενος και αν πέσει στα κατάλληλα άτομα θα φάει χώσιμο και χριστοπαναγία που θα του μείνουν αξέχαστα ακριβώς, χάνεις μια μέρα εκπαίδευσης ή ενημέρωσης για υεα, στρατονομία και λοιπές αηδίες Αφου δεν το κατέχεις τι το παιδευεις? Καθεσαι και γραφεις αποψεις για πραγματα που δεν έχεις περάσει. Οτι να ναι. Να το ξαναπω οτι στην σχολη ειχε καθαριστριες σαν πολιτικο προσωπικο? θα το καταλαβεις αυτη τη φορα? Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ή σου λεει οτι γράφεις αρλουμπες ειναι κακομαθημένος α ρε γλέντι που εισαι εσύ. Η προσωπικη υγιεινη ειναι ευθυνη ατομικη και υποχρεωτικη για αυτο εκτελουν άπαντες λουτρο μετα τις γυμναστικες υποχρεωτικά δεν κανει ο καθενας οτι γουσταρει το λουτρό ειναι κίνηση αλλα εγω μιλησα για γενικο καθαρισμο σκουπισματα γκαζον κηπους τουαλετες και θαλαμους. Συνεχισε θα χει γέλιο. Εγω μιλαω συγκεκριμενα εσυ αραδιαζεις γενικοτητες. Εγω νομιζω ο star Light ηταν εξ αναβολής για "κανονικο" στρατό. Θα ψαξω πιο πισω και αμα ειναι θα παραθεσω μηνυμα του. Ίσως μπηκε ο brickoman στο account του! Περιμένω.
qsis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αφου δεν το κατέχεις τι το παιδευεις? Καθεσαι και γραφεις αποψεις για πραγματα που δεν έχεις περάσει. Οτι να ναι. Να το ξαναπω οτι στην σχολη ειχε καθαριστριες σαν πολιτικο προσωπικο? θα το καταλαβεις αυτη τη φορα? τι δεν κατέχω; σου λέω είχα κι εγώ πολιτικό προσωπικό καθαρίστριες σε μία από τις μονάδες που πέρασα (424 ΓΣΝΕ για να μη γενικολογώ) και είμασταν μες στη μπίχλα παρακαλούσαμε να καθαρίσουμε εμείς γιατί σιχανόμασταν να μπούμε μέσα, καμιά 50αρια εκπαιδευόμενοι με 2 χέστρες για πάρτη μας που καθαρίζοταν μία φορά το 4-5ημερο στο τέλος πηγαίναμε στις τουαλέτες του κοινού που τις καθάριζαν πιο συχνά ή σε αυτές των στελεχών τις πιο καθαρές τουαλέτες τις είχα στο κέντρο Αυλώνα όπου η μέσος όρος ηλικίας του θαλάμου ήταν 25+ , με πάνω από τους μισούς γιατρούς/νοσοκόμους και ήταν όλα στη πένα ντρεπόσουν να πατήσεις (φτυσικά καθαριστικά κτλ δικά μας, γιατί η υπηρεσία μας παρείχε ένα @@ )
Star_Light Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 τι δεν κατέχω; σου λέω είχα κι εγώ πολιτικό προσωπικό καθαρίστριες σε μία από τις μονάδες που πέρασα (424 ΓΣΝΕ για να μη γενικολογώ) και είμασταν μες στη μπίχλα παρακαλούσαμε να καθαρίσουμε εμείς γιατί σιχανόμασταν να μπούμε μέσα, καμιά 50αρια εκπαιδευόμενοι με 2 χέστρες για πάρτη μας που καθαρίζοταν μία φορά το 4-5ημερο στο τέλος πηγαίναμε στις τουαλέτες του κοινού που τις καθάριζαν πιο συχνά ή σε αυτές των στελεχών τις πιο καθαρές τουαλέτες τις είχα στο κέντρο Αυλώνα όπου η μέσος όρος ηλικίας του θαλάμου ήταν 25+ , με πάνω από τους μισούς γιατρούς/νοσοκόμους και ήταν όλα στη πένα ντρεπόσουν να πατήσεις (φτυσικά καθαριστικά κτλ δικά μας, γιατί η υπηρεσία μας παρείχε ένα @@ ) Βρε αγορι μου εσεις ειχατε θητεια... αλλο θητεια και αλλο στην σχολη αξιωματικων , εξηγησα και το πρωι οτι αν καποιος έχεζε και δεν τραβουσε καζανακι θα ειχαμε τρεχάματα. Οταν κανει ενας την μλκια τρέχουν ΟΛΟΙ. Το μονο που γεμιζε ηταν ο καδος με τα χαρτια μια και μιλησες για χρηση αυτον τον αλλαζε καθε 2-3 μερες η καθαριστρια που περνουσε για να αφησει και χαρτι υγειας στις τουαλετες (το οποιο καποιοι καβατζωναν και μεναμε ετσι οι υπολοιποι). Τιποτα αλλο βρωμικο δεν εβλεπα ο καθενας προσεχε τις κινησεις του γιατι ηξερε που ειχε πάει και μαλιστα απο επιλογη του. Στην μπιχλα ησουν επειδη ησουν απλος φανταρος και δεν σε ενοιαζε αν οχι εσυ οι περισσοτεροι ετσι το βλεπουν οτι κανουν αγγαρεια και χανουν χρονο ... ο δοκιμος ομως ειναι τέντα δεν μπορει να ειναι στα τέτοια του γιατι τον τρεχουν ολη μέρα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Ξερεις τι σημαινει ποινολογιο? Φ κτλπ? τα εχεις περασει ποτε? για αυτο σου λεω οτι δεν το κατέχεις αλλο να έχεις παρέα αξιωματικους εκει που εισαι και να τα βλεπεις και αλλο να εισαι ο ΙΔΙΟΣ δοκιμος στην σχολη και να το ζεις. Κακως τα εγραψα ολα αυτα βεβαια γιατι το ειπες και μονος σου "Πηγαιναμε στις τουαλετες των στελεχων..." το ειπες μονος σου ολα οσα εγραψα παραπανω. YΓ Περιττο επισης να πω οτι ησουν τοσο χεσμένος και ψαρωμένος απο το τρεξιμο που ετρωγες που ακομα και αν εβλεπες οτι ο συμμαθητης σου δεν ειχε τραβηξει καζανακι το εκανες ο ιδιος. Γιατι ηξερες πως αν δεν το κανεις καποιος μπορει να το δει και μετα στην κλήση να πέφτατε για κάμψεις , καγκουρο , παπακια και ολα αυτα τα ωραια.
NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Διασκεδαστικός γινεται οχι αντιπαθητικός. Βαζω στοιχημα στην δουλειά του αμα του πει ο διευθυντης να κάνει τουμπες στον διαδρομο θα τις εκανε και θα ελεγε και μαλιστα κιολας. Οποτε μη τσιμπάς. Ατυχέστατος παραλληλισμός και πραγματικά απορώ με ποια λογική τον χρησιμοποιεί κάποιος. Ο Star_Light σε άλλα θέματα κάνει χαρτιά για τον ΟΑΕΔ και στέλνει βιογραφικά σε εταιρίες. Σε αυτό είναι στο στρατό?
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) σε φαση stomp http://www.youtube.com/watch?v=Zu15Ou-jKM0 “προωθημένα” μουσικά πειράματα που περιελάμβαναν όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ακόμη και μπάλες μπάσκετ. http://www.onalert.gr/stories/goiteysan-oi-bandes-ton-enoplon-dynameon-pou-den-paizoun-mono-emvatiria Να ρωτήσω. 31.12 τελειώνει η αναβολή μου / στρατό ξηράς. Ξέρει κανείς πότε θα μπω; μπαινεις απο 10 μαρτη Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από FarCry
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μεσα στις μερες παω να κοψω την αναβολη.Με λιγη ψαχτικη στο ιντερνετ βλεπω οτι χρειαζεται να εχω το χαρτι της αναβολης,την ταυτοτητα και μια βεβαιωση σπουδων.Γνωριζετε εαν χρειαζεται κατι παραπανω; Καλημερα.
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται κάτι άλλο απλά βγάλε μια φωτοτυπία την ταυτότητα
Gtr34 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η βεβαίωση να μην είναι έγχρωμη φωτοτυπία, να πας στην γραμματεία να την πάρεις και να σου βάλουν σφραγίδα και υπογραφή εκείνη την ώρα , εμένα δεν την δέχτηκαν την φωτοτυπία . Η φωτοτυπία της ταυτότητας νομίζω πρέπει να έχει σφραγίδα από την αστυνομία , πάρε ένα τηλέφωνο στην στρατολογία να ρωτήσεις .
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν βρισκω πουθενα το χαρτι της αναβολης.Στο ιντερνετ διαβασα οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν εχει βεβαιωση σπουδων απο την σχολη.Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν.
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 .Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν. δυστυχως πρεπει να πας απο εκει
N3k21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν βρισκω πουθενα το χαρτι της αναβολης.Στο ιντερνετ διαβασα οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν εχει βεβαιωση σπουδων απο την σχολη.Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν. Εγώ είχα πάει σε ΚΕΠ κρατώντας απλά μια φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (μπορούν να σου βγάλουν εκεί ακριβές αντίγραφο, δε χρειάζεται να πας στην Αστυνομία) και βεβαίωση αποφοίτησης επειδή δεν είχε εκδοθεί ακόμα το πτυχίο μου. Υποθέτω πως και με βεβαίωση σπουδών θα είσαι κομπλέ. Το χαρτί της αναβολής δεν το είχα και ευτυχώς δε χρειάστηκε. Τα βρήκαν όλα από το PC.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ είχα πάει σε ΚΕΠ κρατώντας απλά μια φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (μπορούν να σου βγάλουν εκεί ακριβές αντίγραφο, δε χρειάζεται να πας στην Αστυνομία) και βεβαίωση αποφοίτησης επειδή δεν είχε εκδοθεί ακόμα το πτυχίο μου. Υποθέτω πως και με βεβαίωση σπουδών θα είσαι κομπλέ. Το χαρτί της αναβολής δεν το είχα και ευτυχώς δε χρειάστηκε. Τα βρήκαν όλα από το PC. Βεβαιωση σπουδων χρησιμοποιησα και εγω προσφατα για την αναβολη,αρα επιβεβαιωνω το παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις