Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως μιλαει με τους διοικητες.Αλλα ειχαν τυχει και περιπτωσεις που ειχαν παρει και τον λοχαγο υπουργοι.Ειναι λιγο αποτυχια αυτο.Συνηθως ο πολιτικος παιρνει τον διοικητη γτ ειναι και πολιτικοποιημενος και πιο πιθανο να του κανουν την χαρη.

lol, αυτο ο λοχαντερ σας το ειπε; μεγάλη φαντασία έχει...

Το χειρότερο βύσμα είναι το στρατιωτικό.

Πρώτο είναι το θρησκευτικό και μετά το πολιτικό.

και το ιατρικο μια χαρά ειναι, παιρνεις αναρρωτικές που δεν υπηρετεις ;)

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol, αυτο ο λοχαντερ σας το ειπε; μεγάλη φαντασία έχει...

Δεν τα φαντασιωνοταν.Εβγαινε στην αναφορα και εδινε κανονικα ονοματα με το ποιος πηρε και για ποιον.Οποτε δεν γινεται να ελεγε μπαρουφες.

και το ιατρικο μια χαρά ειναι, παιρνεις αναρρωτικές που δεν υπηρετεις ;)

Το χειρότερο βύσμα είναι το στρατιωτικό.

Πρώτο είναι το θρησκευτικό και μετά το πολιτικό.

Αν ο διοικητης ειναι μαγκας ουτε πολιτικο ουτε θρησκευτικο δεν πιανει
Δημοσ.
Δεν τα φαντασιωνοταν.Εβγαινε στην αναφορα και εδινε κανονικα ονοματα με το ποιος πηρε και για ποιον.Οποτε δεν γινεται να ελεγε μπαρουφες.

σκεψου λίγο λογικά, πιστευεις ότι θα επερνε τηλέφωνο ενας υπουργός τον λοχαγό για να ζητήσει άδεια για στρατιώτη; γιατι δεν του έβγαζε μια μετάθεση/αποσπαση να καθαρίσει μια και έξω και χωρίς να φανει ότι αυτος την έκανε; 

Οι καραβανάδες ειναι επαγγελματιες ψευτες, ειναι μέρος της δουλειάς τους το παραμύθιασμα

Δημοσ.

Αν ο διοικητης ειναι μαγκας ουτε πολιτικο ουτε θρησκευτικο δεν πιανει

Αν δεν θέλει να δει βαθμό ή καλή μετάθεση ναι...

• Like 1
Δημοσ.

6 μήνες άοπλος στα ΧΩΚ.

Με κανονικό ιατρικό πρόβλημα και άλλα 3 προβλήματα υγείας στην οικογένεια.

@ minash

Αν σου πει κάποιος να σε πάει ΧΩΚ μην του ξαναμιλήσεις ποτέ.

Και όταν σου λέει κάποιος να μην πας, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!

Δημοσ.

σκεψου λίγο λογικά, πιστευεις ότι θα επερνε τηλέφωνο ενας υπουργός τον λοχαγό για να ζητήσει άδεια για στρατιώτη; γιατι δεν του έβγαζε μια μετάθεση/αποσπαση να καθαρίσει μια και έξω και χωρίς να φανει ότι αυτος την έκανε; 

Οι καραβανάδες ειναι επαγγελματιες ψευτες, ειναι μέρος της δουλειάς τους το παραμύθιασμα

δεν μιλαω για αποσπαση/μεταθεση κτλ.Μιλαω για αδεια.Συγνωμη σου ανεφερα πιο πανω οτι εβγαινε ο λοχαγγος και ελεγε και για ποιον πηρε τηλεφωνο.Ελεγε κανονικα το ονομα του στρατιωτη(βυσματος) μπροστα του και τον ξεφτυλιζε γτ εχωνε τους υπολοιπους.Πως να λεει μπαρουφες?..Αν ηταν ο στρατιωτης θα ελεγε μα δεν πηρα τηλ κανεναν κτλ.οποτε σε αυτο οτι και να μου λες πιστευω αυτο που εχω δει χωρις αμφισβητηση γτ υπηρχαν και οι δυο πλευρες

Αν δεν θέλει να δει βαθμό ή καλή μετάθεση ναι...

Εννοειται και αυτο.Ο λοχαγος μας μας ελεγε δεν ειμαι καριεριστας και δεν με νοιαζει ο βαθμος.Παρτε οποιον θελετε τηλεφωνο,Εγω θα κανω οτι μπορω να μην περασει και ας με διωξουν.οπως ομως παλευε να μας δωσει και αδειες οταν επρεπε και οταν ειχε σκοτωθει μια σειρα μας σε ασκηση και ειμασταν ολοι ετοιμοι για φουντο με 8 μερες μεσα σε ασκηση και με ενα παιδι που χαθηκε

Δημοσ.

@Pablo_Ηasan γινονται αυτα.

Και ο δικος μας λοχαγος το ιδιο εκανε.

Επισης μας ελεγε οτι δεν γουσταρω αποκρυψεις. Με πηρε ενας βουλευτης Αιτωλοακαρνανίας και ζητησε αδεια για τον ταδε στρατιωτη.

Ελα εδω μπροστα ελεγε.

Γιατι τον εβαλες; Θες να δεις την γκομενα σου; Οι αλλοι δεν εχουν γκομενες;

Θες να δεις τη μαμα σου;

Οι αλλοι δεν εχουν;

Υστερα τον στολιζε με επιθετα, τον εκραζε κτλπ.

Πριν απολυθω μιλαγαμε πολυ επισημα και μου χε πει.

Οτι θα παρει καποιος αδεια βαζοντας βυσμα πρωτα εμενα και μετα τον δικοιητη θα παρει.

Απλα ηθελα να τον ξεφτυλίσω μπροστα σε ολους, να τον κανετε περα, να το κραξετε και απο φιλοτιμο/ξενερα να και πει τελικά οχι.

Ουσιαστικα δεν μπορουσε να κανει και πολλα αλλα το απολαμβαναμε το θέαμα.

Δημοσ.

μουφες βυσματώματα ειναι αυτά, τα κάνουν όμως οι βουλευτές ακομα και σε αγνωστους, αν πας στο γραφειο του βουλευτή κατα πασα πιθανοτητα ειναι να πάρει η γραμματεας ένα τηλ, το έκανε ένας κάθε φορά που ζητούσε άδεια.

Αλλά ειναι μουφα κατασταση, όταν γυρισεις θα σε χώσουν ανελεητα, αν έχεις σοβαρο βύσμα που ενδιαφέρεται για εσένα θα σε κανονισει μια και καλή...

Δημοσ.

Και όταν σου λέει κάποιος να μην πας, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!

Το θέμα είναι τι συνέπειες έχει κανείς αν δεν πάει. Αυτές ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ;  :-)

Δημοσ.

Η 323 1-1 στα ΧΩΚ δεν είδε πάντως. 

Ούτε ζωάρα θα έλεγα. Το καλύτερο ήταν το 2-1 και όχι για μεγάλο διάστημα. Κάποιοι βέβαια έπαιξαν καλά με φοιτητικές αλλά και πάλι σε άλλη μονάδα και πιο συχνά θα έβγαιναν και τις φοιτητικές θα είχαν και δεν θα πήγαιναν σε 5-6 αγήματα μερικοί (ακόμα και την τελευταία βδομάδα) χωρίς ούτε μέρα τιμητική. 

Κανονικά σε διώχνουν αν είσαι άοπλος για διάφορους λόγους. Αλλά επειδή ποτέ δεν έχουν κόσμο αλλά και επειδή πολλοί κάνουν αυτή την κομπίνα προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε κρατήσουν.

Εγώ αν και Ι4 απολύθηκα κανονικά ως Ι1. 

το 2-1 με το 15-1 και μετα που εγινε 40-0 ζωαρα ειναι :P. μολις εφυγε η 323 διαλυθηκε το συμπαν ολο.

το ειπα γιατι ειναι αθηνα και παραμεθοριο

προσπαθούν με κάθε (παρανομο) τρόπο να σε κρατήσουν.

του συγκεκριμενου του κρατουσαν παρανομα τα χαρτια της αλλαγης του γιωτα επι ενα μηνα και δεν τα ειχαν στειλει. ευτυχως με τον στρατιωτικο εισαγγελεα που ειχε βυσμα εφυγαν ΕΔΕ και στα καπακια επαιρνε ο διοικητης της πυροβολαρχιας τον φανταρο στο κινητο για να του πει οτι βρηκαν τα χαμενα χαρτια του και τα εστειλαν για να περασει απο το ΓΕΣ η αλλάγη και να του βγει η μεταθεση. μιλαμε και τι δεν εκλασαν. 3 ΕΔΕ μου ειπε, στον νυν διοικητη, στον πρωην και στο διοικητη ολου του ΧΩΚ

μιλαμε για τρελες ιστοριες :-D δεν υπαρχει. παιρνει τηλεφωνο αυτος στη μοναδα και μετα απο 5 λεπτα αρχιζουν και σκανε τηλεφωνα στον φανταρο μηνυματα απο την γιατρο, τον διοικητη whatever !! μουχαχαχαα

Δημοσ.

Είπα να το πάω νόμιμα το θέμα! :P

Ναι αλλά επειδή όπως έχω πει καμία φορά θες βύσμα και για τα νόμιμα, βάλε τουλάχιστον καλό βύσμα :P

Κι εμένα μου το είχαν προτείνει, αλλά είπα όχι καλύτερα εκτός Αθηνών, αν είχα πάει εκεί θα είχα παγιδευτεί κι πιθανώς αυτοκτονήσει

Δημοσ.

Μην κανετε το λαθος να ζητησετε μεταθεση ενω δεν σας χρειαζεται...

318 σειρα, 1 μεσα 3 εξω στις Φέρες (εβρος) και ζητησα μεταθεση για πιο κοντα.. κ πηγα Γρεβενά 15 μεσα 1 εξω... με εσωσαν και τα ΤΑΠ που ειχα κρατησει οσο ημουν στον Εβρο...

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Τι κάνατε οταν μένατε μεσα? 

Δημοσ.

Τι κάνατε οταν μένατε μεσα? 

Σε περίοδο εμπλοκής το μόνο που θες να κάνεις όντας έτσι κι αλλιώς μονίμως μέσα, είναι να κοιμάσαι. Όσο περισσότερο και όπου μπορείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...