Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί είναι Ειδικές Δυνάμεις και όχι Πεζικό. Δείχνει ακμαίο ηθικό (υποτίθεται). Eμεις θυμάμαι οταν ειχαμε ορκιστει δόκιμοι αξιωματικοί στην παρέλαση που κάναμε το χέρι πηγαινε μέχρι τον ώμο του μπροστινού.Σφιγμένη γροθιά κολλημένος ο αντιχειρας.
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ.. έχω δει ορκωμοσίες Πεζικού και νομίζω ότι γελάει ο κόσμος. Καμία συνοχή. Eμεις θυμάμαι οταν ειχαμε ορκιστει δόκιμοι αξιωματικοί στην παρέλαση που κάναμε το χέρι πηγαινε μέχρι τον ώμο του μπροστινού.Σφιγμένη γροθιά κολλημένος ο αντιχειρας. Σε εμάς έλεγαν να έχουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα χέρια, αλλά και το κεφάλι.
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ.. έχω δει ορκωμοσίες Πεζικού και νομίζω ότι γελάει ο κόσμος. Καμία συνοχή. Δεν ειμαι πεζικό. Ναυτικό ειμαι. Η δική σας εκπαιδευση παντως έχει άλλη φιλοσοφια. Δεν έχει σχέση με τους αξιωματικούς , οι αξιωματικοί ασχολουνται και με την εμφανιση αρκετά. Αν η στολή σου δεν ειναι στην τρίχα , γυαλισμενος και με τσακίσεις παντού έχεις μπεί μέσα ποινολογιο.
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Και στις ΕΔ ασχολούνται με την εμφάνιση, εξού και τα Κ/Φ που πέφτουν σε επιθεωρήσεις για το παραμικρό.
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Και στις ΕΔ ασχολούνται με την εμφάνιση, εξού και τα Κ/Φ που πέφτουν σε επιθεωρήσεις για το παραμικρό. Τοσο πολύ? Εμεις φαντάσου οτι έχουμε 3 διαφορετικές στολές , μια εξόδου , μια επιχειρήσεων και μια επιθεώρησης για μέσα στην σχολή. Τα Κ/Φ τι ειναι? εμεις επιθεωρηση έχουμε κάθε μέρα το πρωι. Λιγο λερωμένος να ειναι ο πηλίσκος φεύγεις για βόλτες
panosno1com Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αυτο με το χερι το κανανε γελοιο , το θελανε τοσο ψηλα που ενιωθα σα καραγκιοζης [δλδ οτι με τραβανε με σκοινι απο πανω ξερω γω] κ εχανα το βημα μου ευτυχως ημουν σε ενα απο τα πιο χαλαρα κεντρα δλδ (μου ειχαν [τελευταια μερα κιολας ] πει οτι δε θα παρελασω αλλα χωθηκα κ κανεις δε καταλαβε τπτ ] εντιτ: μαλλον εννοει Κρατηση / Φυλακή
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Φυλακή για απαράδεκτη εμφάνιση? οχι εντάξει ειπαμε. Κράτηση αν εννοεις την στέρηση εξοδου παιζει ναι. Αλλα φυλακή ειναι πχ να μεινεις 5 μέρες συνεχομενες μέσα. Αναλογα τον 4ετη αλλος μπορει να σε γράψει ποινολογιο οποτε να χάσεις μια εξοδο αλλος μπορει να σου πει τρέχα 2-3 γυρους την πλατεια. Οχι πως ειναι τιποτα αμα εισαι συνηθισμενος στο τρεξιμο απλα μετά ιδρώνεις και κολλάει η στολή μέχρι το μεσημερι που θα πάς για ύπνο :/ επισης το κακο ειναι οτι μετα παιζει και η κουραση που θα πας για μάθημα και αν πχ σε πάρει κανενας ύπνος εκει οντως παιζει να φάς φυλακή. Δεν ειναι δυσκολο λιγο να ειχες βάρδια το βράδυ λιγο η πρωινη γυμναστικη λιγο οι βολτες στην πλατεια κατα τις 11 εισαι τζάνκι.
Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειμαι πεζικό. Ναυτικό ειμαι. Καλά και σας κάναν όλα αυτά που λες πιο πάνω;Δεν το πιστεύω .Ξέρω άτομο που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και λέει οτι είναι πολύ χαλαρά. Ή υπερβάλεις ή σε είχαν του κλώτσου και του μπάτσου και νόμιζες οτι σε σκληραγωγούνε.
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κράτηση αν εννοεις την στέρηση εξοδου παιζει ναι. συγνωμη εισαι αξιωματικος και δε ξερεις τι διαφορα μεταξυ της κρατησης και της στερησης εξοδου??
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σε εμάς έλεγαν να έχουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα χέρια, αλλά και το κεφάλι. Ναι εννοειται το κεφάλι ψηλά περήφανα αλλα παρολαυτα βλεπω αρκετες διαφορές εμεις παρελάσαμε με G3 και ξιφολογχες και η φτέρνα του ποδιού "έκοβε" το δάπεδο ωστε να ακουγεται. Το ημερησιο προγραμμα σας ποιο ηταν?
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στο Πεύκο ή στις μονάδες; Στις μονάδες μετά την προπαίδευση. Στην προπαίδευση ολοι περνάμε άσχημα
toni50 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,σειρά 330 και σώμα διαβιβάσεων! Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας πετάω για Κύπρο,επειδή δεν ενημερώθηκα πολύ καλά ως προς τι πρέπει να πάρω από αποσκευές διότι δεν ήμουν στην ενημέρωση με τους υπόλοιπους και όταν ρώταγα δεν με ικανοποίησαν οι απαντήσεις.Δεν ήθελα όμως να δοκιμάσω την τύχη μου με παραπάνω ερωτήσεις τα στελέχη. Εάν δεν κάνω λάθος αυτά που πρέπει να πάρω είναι μια μικρή χειραποσκευή και το γνωστό λουκάνικο. Οι ερωτήσεις μου είναι: Μπορεί να είναι γεμάτο το λουκάνικο τέρμα σχεδόν ή χειραποσκευή εάν είναι ποιο μεγάλη λιγάκι θα υπάρχει πρόβλημα; Ρωτάω γιατί δεν θέλω να γίνει τίποτα τραγελαφικό στο αεροδρόμιο και μου πουν δεν είσαι προβλεπόμενος άφησε καμιά αποσκευή. Πραγματικά θα εκτιμούσα την βοήθεια από έναν παλιό ελδυκάριο. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις