Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί στο καλό κάνουνε στην ορκομωσία και λιποθυμάνε όλοι;

εχει ΠΟΛΛΕΣ ωρες ορθοστασια και τεντωμα.(τουλαχιστον στο πευκο που ορκιστηκα).απο τις 8μιση μας ειχαν ορθιους μεχρι τις 11 που ξεκινησε η ορκωμοσια + ποση ωρα κρατησε.

Δημοσ.

Αυτό θα σου έλεγα. Αν δεις άλλες ορκομωσίες (εκτός ΕΔ) θα βάλεις τα γέλια.

Στο Πεύκο σ' έχουν τέντα, να κοιτάς στο ένα και να μη φαίνεται ότι ανασαίνεις.

Δημοσ.

Αυτό θα σου έλεγα. Αν δεις άλλες ορκομωσίες (εκτός ΕΔ) θα βάλεις τα γέλια.

Στο Πεύκο σ' έχουν τέντα, να κοιτάς στο ένα και να μη φαίνεται ότι ανασαίνεις.

Ρε τι τέντα. Στον στρατο δεν κάνουν τιποτα. Ετσι οπως έχει γινει.

Ειμαστε τώρα σε κλήση για αναφορά πριν το φαγητο (έχουμε κάνει και απο 4-5 γύρους την πλατεια άλλοι επαιρναν κάμψεις) και περνάει το βύσμα ο φανταρος με το τσιγαρο στο χέρι να μιλάει στο κινητο απο μπροστα μας και ασκεπής.Οδηγάρα του διοικητή. 

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω, απλά ανέφερα τι επικρατούσε στη δική μου ορκομωσία. Μπορείς να τη δεις εδώ:

Nαι ρε. ΕΔ ειναι τέντα. Και κλασσικά απαγορεύεται το βάδισμα επιτρέπεται το τρέξιμο.Πέρα απο την όποια γυμναστική το απογευμα ή την πρωινή οπου πας ΤΡΕΧΕΙΣ!!! Έτσι πρέπει οχι που τους βάζουν να κάνουν ενα γυρο το στρατοπεδο και το απογευμα πεφτουν τηλέφωνα (μας βασανίζουν) χαχαχαχα ένα γυρο και έρεψαν οι μούλοι. Και μετα στις παρέες εξω εγω πηγα στρατο εκανα σκοπια με -10 έξω στο χιονι κάτσε καλά. :P

ΥΓ Μια απορια... γιατι το χέρι τοσο πάνω στην παρέλαση? 

Δημοσ.

Γιατί είναι Ειδικές Δυνάμεις και όχι Πεζικό. Δείχνει ακμαίο ηθικό (υποτίθεται).

Eμεις θυμάμαι οταν ειχαμε ορκιστει δόκιμοι αξιωματικοί στην παρέλαση που κάναμε το χέρι πηγαινε μέχρι τον ώμο του μπροστινού.Σφιγμένη γροθιά κολλημένος ο αντιχειρας.

Δημοσ.

Χμμ.. έχω δει ορκωμοσίες Πεζικού και νομίζω ότι γελάει ο κόσμος. Καμία συνοχή.

Eμεις θυμάμαι οταν ειχαμε ορκιστει δόκιμοι αξιωματικοί στην παρέλαση που κάναμε το χέρι πηγαινε μέχρι τον ώμο του μπροστινού.Σφιγμένη γροθιά κολλημένος ο αντιχειρας.

Σε εμάς έλεγαν να έχουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα χέρια, αλλά και το κεφάλι.

Δημοσ.

Χμμ.. έχω δει ορκωμοσίες Πεζικού και νομίζω ότι γελάει ο κόσμος. Καμία συνοχή.

Δεν ειμαι πεζικό. Ναυτικό ειμαι. Η δική σας εκπαιδευση παντως έχει άλλη φιλοσοφια. Δεν έχει σχέση με τους αξιωματικούς , οι αξιωματικοί ασχολουνται και με την εμφανιση αρκετά. Αν η στολή σου δεν ειναι στην τρίχα , γυαλισμενος και με τσακίσεις παντού έχεις μπεί μέσα ποινολογιο.

Δημοσ.

Και στις ΕΔ ασχολούνται με την εμφάνιση, εξού και τα Κ/Φ που πέφτουν σε επιθεωρήσεις για το παραμικρό.

Τοσο πολύ? Εμεις φαντάσου οτι έχουμε 3 διαφορετικές στολές , μια εξόδου , μια επιχειρήσεων και μια επιθεώρησης για μέσα στην σχολή. Τα Κ/Φ τι ειναι? εμεις επιθεωρηση έχουμε κάθε μέρα το πρωι. Λιγο λερωμένος να ειναι ο πηλίσκος φεύγεις για βόλτες   :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...