Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπειες ποσο απλα ειναι τα πραγματα ? αν λοιπον εσυ οταν πηγες στο φρουραρχειο σου λεγανε πηγαινε με αεροπλανο γιατι αν δε πας θα εχεις προβλημα - και εσυ τους ακουγες -  τοτε μετα θα μπορουσες να τους πηδηξεις μεχρι να βρεις το δικιο σου !

αυτο βγηκα να πω χθες ! οτι το δικιο σου το βρισκεις παντου και στο στρατο δεν ειναι κατι αλλο εκει ! και βγηκε ο αλλος εστειλε 2 μηνυματα  μονο για  να πει οτι διαβαζει οτι ναναι ! σκεφτηκα πολυ αν πρεπει να τον συνδεσω η να παρει την απαντηση του αλλα δε λεμε οτι ναναι πως να το κανουμε ..

αυτο ειναι το θεμα μας NickTG  και οχι αν πηρα πισω τα λεφτα μου εγω η ο nicoc  ..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα μικρό δικαιο το έχει ο Mau -Maus, το οτι κανεις φανταρος δεν κάνει ή δεν ξέρει πως να κάνει αναφορά δεν σημαίνει οτι οι αναφορές δεν έχουν αξία. Ίσα ίσα αμα ειναι δίκαιο το αίτημα τοτε υπαρχει πιθανότητα να πέσει στα χέρια κάποιου σωστού και να γ@μήσει όλους τους από κάτω επειδή τους το κρατούσε.

Κάποτε πήγα και ρώτησα πώς κάνω εγκαλητήριο, ήμουν σε δίλλημα να κάνω σε εναν ΕΠΟΠ για μαλακία που έκανε σε φαντάρο. Μόνο που μαθεύτηκε στο 1ο οτι έκανα ερώτηση έγινε χαμος. Καλά είναι όποιος πάει φαντάρος να διαβάζει πρώτα τον κανονισμο 20-1 και σε οτι παράλογο συναντήσει να ζητάει χαρτιά. Αν υπάρχει κάτι που φοβούνται στον στρατό είναι τα χαρτια.

• Like 2
Δημοσ.

Κατα κάποιο τρόπο συμφωνώ με τον Maus-Maus στο οτι πλέον στον στρατό έχεις λίγη δύναμη. Μπορείς να τους ταρακουνίσεις πολύ εύκολα και αυτά μου τα έχει πει ένας αρχιλοχίας. Αρκεί όμως να έχεις μια άκρη, βασικά αρκεί να νομίζουν οτι έχεις κάποια άκρη. Αυτό που πιάνει πιο πολύ είναι οτι ήδη πχ για το πρόβλημά σου έχει ενημερωθεί ο οικογενειακός σας δικηγόρος και θα ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες.... Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή αλλα η μλκία είναι οτι θα σε βάλουν στο μάτι. 

Πάντως το σίγουρο είναι πλέον οτι φοβούνται και την σκιά τους, λίγο βλέπω και άλλους φαντάρους λένε δεν μπορώ πονάει το χέρι μου και αμέσως ΕΥ γιατι είναι πλέον ευθυνόφοβοι μέσα. Βασικά για τον πούτσο είναι η όλη φάση αλλα κουβέντα να γίνεται. Λίγο πονηρός να είναι κάποιος κάνει ζωάρα!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι, θέλει πονηριά, και τους καταφέρνεις κατά κάποιο τρόπο να τους κάνεις να περνάνε δύσκολα.

Αμα δεν χώνεις και τους φαντάρους ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο (δεν συμβαίνει συχνά) τους παραδέχομαι.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτη τη πονηριά.

Δημοσ.

http://www.slang.gr/lemma/show/loxotel_19826

πολυ φιλος μου 331 σειρα και ανεβαζει μια φωτο με δελτια θεσεως. μου λεει οτι ειναι στο λοχοτελ και λεω OMG δελτιο θεσεως σε κεντρο πρωτη φορα βλεπω. γιαυτο λεγεται και λοχοτελ. κοιτα να δεις οσο ζω μαθαινω :P

για να μη ρωτησετε στη θηβα δεν παιζει κατι τετοιο ουτε με σφαιρες :P

• Like 1
Δημοσ.

αν ειστε εβρο τερμα θεου ξερουν οτι δεν εχετε βυσμα οποτε δεν μπορειτε να κανετε τιποτα για να εχετε τα εποπια τανακια.αν ομως ειστε σε καμια καλη μοναδα ειτε με βυσμα ειτε απο σποντα τοτε τα εποπια εχουν τον φοβο.λιγο μαγκας να παει να στο παιξει πετας ενα αυριο παιρνω τηλεφωνο τον δικο μου να σε τακτοποιησει και κλανει μεντες.καντε το και θα θυμηθειτε.δεν προκειτε να σας ενοχλησουν ξανα για καμια αγγαρεια και τις διαφορες αλλες παπαριες του στρατου

Δημοσ.

Τους στρατονόμους (απλοί φαντάροι και υπαξιωματικοί) ποιοι πρέπει να τους χαιρετάνε? Οι απλοί φαντάροι μόνο?

οταν τους βλεπεις πιανε τα α@@ σου

• Like 3
Δημοσ.

και τι μόνο εσύ έχεις βύσμα; οι εποπ νομίζεις δεν έχουν, αφού όλοι τους με βύσμα μπήκανε ;)

ο εποπ πληρωνεται απο αυτο και ζει απο αυτο.δεν θα ρισκαρει να κατσει να μετρησει ποιος εχει το μεγαλυτερο βυσμα και ξαφνικα να βρεθει σε κανα εβρο.ο φαντατος το πολυ πολυ να φαει καμια στερηση εξοδου κτλ.ο εποπ ομω εχει πολλα να χασει αν δεν κανει την παπια

Δημοσ.

<p>Τους στρατονόμους (απλοί φαντάροι και υπαξιωματικοί) ποιοι πρέπει να τους χαιρετάνε? Οι απλοί φαντάροι μόνο?</p>

Χαιρεταει παντα ο κατωτερος πρωτος τον ανωτερο, οι στρατονομοι φανταροι ειναι δεν εχεις καμια υποχρεωση να χαιρετησεις πρωτος. Βεβαια τα καρακολια μπορουν να γραψουν τους παντες, σχεδον, οποτε χαιρουν ενα λιγο μεγαλυτερο "σεβασμο"

Δημοσ.

ο εποπ πληρωνεται απο αυτο και ζει απο αυτο.δεν θα ρισκαρει να κατσει να μετρησει ποιος εχει το μεγαλυτερο βυσμα και ξαφνικα να βρεθει σε κανα εβρο.ο φαντατος το πολυ πολυ να φαει καμια στερηση εξοδου κτλ.ο εποπ ομω εχει πολλα να χασει αν δεν κανει την παπια

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει βύσμα καραβανας που δεν τον αγγίζει τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...