Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.slang.gr/lemma/show/loxotel_19826

πολυ φιλος μου 331 σειρα και ανεβαζει μια φωτο με δελτια θεσεως. μου λεει οτι ειναι στο λοχοτελ και λεω OMG δελτιο θεσεως σε κεντρο πρωτη φορα βλεπω. γιαυτο λεγεται και λοχοτελ. κοιτα να δεις οσο ζω μαθαινω :P

για να μη ρωτησετε στη θηβα δεν παιζει κατι τετοιο ουτε με σφαιρες :P

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ειστε εβρο τερμα θεου ξερουν οτι δεν εχετε βυσμα οποτε δεν μπορειτε να κανετε τιποτα για να εχετε τα εποπια τανακια.αν ομως ειστε σε καμια καλη μοναδα ειτε με βυσμα ειτε απο σποντα τοτε τα εποπια εχουν τον φοβο.λιγο μαγκας να παει να στο παιξει πετας ενα αυριο παιρνω τηλεφωνο τον δικο μου να σε τακτοποιησει και κλανει μεντες.καντε το και θα θυμηθειτε.δεν προκειτε να σας ενοχλησουν ξανα για καμια αγγαρεια και τις διαφορες αλλες παπαριες του στρατου

Δημοσ.

Τους στρατονόμους (απλοί φαντάροι και υπαξιωματικοί) ποιοι πρέπει να τους χαιρετάνε? Οι απλοί φαντάροι μόνο?

οταν τους βλεπεις πιανε τα α@@ σου

• Like 3
Δημοσ.

και τι μόνο εσύ έχεις βύσμα; οι εποπ νομίζεις δεν έχουν, αφού όλοι τους με βύσμα μπήκανε ;)

ο εποπ πληρωνεται απο αυτο και ζει απο αυτο.δεν θα ρισκαρει να κατσει να μετρησει ποιος εχει το μεγαλυτερο βυσμα και ξαφνικα να βρεθει σε κανα εβρο.ο φαντατος το πολυ πολυ να φαει καμια στερηση εξοδου κτλ.ο εποπ ομω εχει πολλα να χασει αν δεν κανει την παπια

Δημοσ.

<p>Τους στρατονόμους (απλοί φαντάροι και υπαξιωματικοί) ποιοι πρέπει να τους χαιρετάνε? Οι απλοί φαντάροι μόνο?</p>

Χαιρεταει παντα ο κατωτερος πρωτος τον ανωτερο, οι στρατονομοι φανταροι ειναι δεν εχεις καμια υποχρεωση να χαιρετησεις πρωτος. Βεβαια τα καρακολια μπορουν να γραψουν τους παντες, σχεδον, οποτε χαιρουν ενα λιγο μεγαλυτερο "σεβασμο"

Δημοσ.

ο εποπ πληρωνεται απο αυτο και ζει απο αυτο.δεν θα ρισκαρει να κατσει να μετρησει ποιος εχει το μεγαλυτερο βυσμα και ξαφνικα να βρεθει σε κανα εβρο.ο φαντατος το πολυ πολυ να φαει καμια στερηση εξοδου κτλ.ο εποπ ομω εχει πολλα να χασει αν δεν κανει την παπια

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει βύσμα καραβανας που δεν τον αγγίζει τίποτα

Δημοσ.

αν ειστε εβρο τερμα θεου ξερουν οτι δεν εχετε βυσμα οποτε δεν μπορειτε να κανετε τιποτα για να εχετε τα εποπια τανακια.αν ομως ειστε σε καμια καλη μοναδα ειτε με βυσμα ειτε απο σποντα τοτε τα εποπια εχουν τον φοβο.λιγο μαγκας να παει να στο παιξει πετας ενα αυριο παιρνω τηλεφωνο τον δικο μου να σε τακτοποιησει και κλανει μεντες.καντε το και θα θυμηθειτε.δεν προκειτε να σας ενοχλησουν ξανα για καμια αγγαρεια και τις διαφορες αλλες παπαριες του στρατου

Δεν πιάνουν αυτα τα χα δοκιμάσει.

Σου λεει σιγά το βύσμα που θα εχεις και ήρθες εδω πάνω Αθηναίε.

Είπαμε δεν είναι και στόκοι.

Δημοσ.

http://www.slang.gr/lemma/show/loxotel_19826

πολυ φιλος μου 331 σειρα και ανεβαζει μια φωτο με δελτια θεσεως. μου λεει οτι ειναι στο λοχοτελ και λεω OMG δελτιο θεσεως σε κεντρο πρωτη φορα βλεπω. γιαυτο λεγεται και λοχοτελ. κοιτα να δεις οσο ζω μαθαινω :P

για να μη ρωτησετε στη θηβα δεν παιζει κατι τετοιο ουτε με σφαιρες :P

και εγω ειχα πριν καμιά 20-30 σειρές στο κέντρο (ΠΒ αλλα όχι θήβα)

Δημοσ.

ειχα την εντύπωση ότι πιο ενδοτικοί στα βύσματα ήταν οι "καριερίστες" στρατιωτικοί, ο διοικητής μας μόνο τσιμπουκια που δεν επαιρνε όταν τον έπερνε κανα καλό βύσμα τηλέφωνο, οι εποπ ότι και να κάνουν εποπ θα μεινουν...

Δημοσ.

Πήρες σε καμιά από αυτές τις φάσεις λεφτά πίσω? 

Πήρα κάτι ποιο σημαντικό απ τα λεφτά , μια θητεία που τη ζήλευαν τα βύσματα και δεν με ακούμπαγε κανείς κ τίποτα.

όταν έφυγα απ τη Λήμνο με μετάθεση είχα τιμητικές που μαζι με τις ΤΑΠ έφτασαν το μήνα. Δηλαδή 1 μηνας στο κέντρο , 2 μηνες στην Λήμνο , σπίτι μου 1 μηνα με άδειες και μετά παρουσιάστικα στο στρατόπεδο.

Απο την ώρα που πήρα μετάθεση κατ εξαίρεση και πήγα κοντά στο σπίτι μου δεν κοιμήθηκα ουτε μια μέρα μέσα , ακόμα και άσκηση που ειχε τα κατάφερνα και την έκανα, σε μισή ώρα ημουν σπίτι μου.

Δυο φορές ζόρισαν τα πράγματα κ όμως το "φιλαράκι" που δεν ήξερα απ έξω αλλα έγινε φιλαράκι μέσα με έφτιαξε. Στο τέλος με την άδεια τσιμπήσαμε όσοι απολυόντουσαν μαζι μου τιμητικές για να γυρίσουμε απο γκρούπ πάσχα και να φύγουμε πάλι να έρθουμε μόνο για το χαρτί. Μας κόλλησαν όσες μας έλειπαν , εμένα ηταν 6-7 νομίζω , οι υπόλιποι δεν πήραν τίποτα. Ούτε λιγες μέρες πριν απο εμένα , ούτε μετά . Ακόμα και μια μέρα μετά απο εμένα που απολυόντουσαν κάπιοι δεν πήραν . Και όλα αυτά γιατι ένας άλλος που με συμπαθούσε εκει μέσα κ είχε άκρες(τη καλήτερη) με ρώτησε αν έχω άδειες να φύγω να έρθω για το χαρτί και του ειπα όχι. Μου λέει ας το πανω μου.

αυτά και άλλα πολλά χωρίς να ζητήσω τίποτα απο κανέναν και χωρίς να βάλω βύσματα. Με βοηθούσαν επειδή με συμπαθούσαν .

απολύθηκα με 0 φυλακές ενω δεν ηταν μια και δυο οι φορές που ήθελαν να μου ρίξουν 10-20ρες

Και η στρατονομία με είχε γράψει και λεει ο δικας οταν του πήγα το χαρτί "καλάαα πες τους να .."

:-D

ο στρατός ειναι τι θα σου κάτσει και ειναι θέμα τύχης καμια φορά

ή θα πέσεις σε γαμάτους τυπάδες και θα σε φτιάξουν κάνοντας τη ζωή σου ευκολη η θα πέσεις σε μαλάκες και θα βλαστημάς τις μέρες που δε περνανε :-)

• Like 4
Δημοσ.

Κι έφαγα εγώ 5Φ για κινητό αρχαιολογία με κάμερα :/

Γατάκι, στο 298 MK/TE ρίχνανε 20αρα για κινητό με κάμερα/ενεργοποιημένο κινητό εν ώρα εκπαίδευσης.Παλικάρι απο 300 σειρά έφαγε 20+20,back to back μέσα σε δύο μέρες!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...