Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις καταδρομων και παρουσιαζομαι 29 μαιου στο μεγαλο πευκο στην αθηνα , θελω να ρωτησω επιδει εχω τατουαζ και σε εμφανεις σημειο στο χεριο σχεδον ολο αμα με κοψουν και δεν με παρουν λογο του ταττοο ισχυει κατι τετοιο ?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις καταδρομων και παρουσιαζομαι 29 μαιου στο μεγαλο πευκο στην αθηνα , θελω να ρωτησω επιδει εχω τατουαζ και σε εμφανεις σημειο στο χεριο σχεδον ολο αμα με κοψουν και δεν με παρουν λογο του ταττοο ισχυει κατι τετοιο ?

Aν δεν καλύπτεται απο την θερινή στολή εξοδου θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

ουτε καν..!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε για ειδικές δυνάμεις για πείτε όσοι ξέρουν ρε παιδιά πού είναι καλύτερα να δηλώσουμε να πάμε(μονάδα) ; Μου έχουν πει κάποιοι Κω, Ρόδο. (όχι ότι έχει σημασία, όπου θέλουν σε στέλνουν αλλά λέμε τώρα, τι να δηλώσουμε)

Δημοσ.

Aν δεν καλύπτεται απο την θερινή στολή εξοδου θα έχεις θέμα.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι τα παιδιά που ρωτάνε εδώ πάνε για έφεδροι οπλίτες και όχι υπαξ-αξ. Ποια στολή εξόδου και θερινή κιόλας; Με τη φόρμα αγγαρείας θα είναι συνέχεια και το καλοκαίρι απλά μανίκια πάνω.

Πεζικό και τθ πάντως δεν είχαν θέμα με τατουάζ μέχρι και στο λαιμό (true story). Ειδικές δυνάμεις δεν έχω δει κάποιον με τατουάζ αλλά δε νομίζω πλέον να έχουν τέτοια θέματα.

Δημοσ.

Δεν αφήνουν τατουάζ στους έφεδρους και Ε.Δ εφόσον αυτά είναι σε εμφανές σημειο. Δηλαδή αν έχεις τατουάζ από τον αγκώνα και κάτω (καθώς λίγο πιο πάνω καλύπτεται ακόμα και με σηκωμένα μανίκια) απορρίπτεσαι. Όλα αυτά βέβαια υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αν μπει βύσμα αλλάζει το πράμα...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που όλοι οι στρατηγοί/αντιστράτηγοι έχουν το οπλόσημο των Ο.Υ.Κ είναι ανέκδοτο ή είναι όλοι commando? :-D

Ο συγκεκριμένος αρχηγός Γεσ είναι αξιωματικός ειδικών δυνάμεων. Ψάξε το βιογραφικό του

Δημοσ.

Αυτό που όλοι οι στρατηγοί/αντιστράτηγοι έχουν το οπλόσημο των Ο.Υ.Κ είναι ανέκδοτο ή είναι όλοι commando? :-D

Ενα σχολειο ειναι και βαζεις το βατραχι, οποιος αξιωματικος θελει δηλωνει και μπορει να το δοκιμασει. Ειχα εναν "καραβανα" ανθυπολοχαγο στην μοναδα που το εφερε, βεβαια οπως μου ειχε πει το ειχε φυγει ολη η μαγκια οταν πηγε αλλα αφου το εβγαλε δικαιουται να το φοραει για παντα. Ηταν ψαρωτικο για τους φανταρους....

Δημοσ.

Ενα σχολειο ειναι και βαζεις το βατραχι, οποιος αξιωματικος θελει δηλωνει και μπορει να το δοκιμασει. Ειχα εναν "καραβανα" ανθυπολοχαγο στην μοναδα που το εφερε, βεβαια οπως μου ειχε πει το ειχε φυγει ολη η μαγκια οταν πηγε αλλα αφου το εβγαλε δικαιουται να το φοραει για παντα. Ηταν ψαρωτικο για τους φανταρους....

Οτι και να λεμε για να περασεις ενα σχολειο 3 μηνων και σαν το συγκεκριμενο πρεπει να το αξιζεις.Αλλιως βυσμα ξεβυσμα θα κοπεις απο μονος σου.Φυσικα δεν συγκρινεται με το αντιστοιχο σχολειο του ναυτικου.

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε για ειδικές δυνάμεις για πείτε όσοι ξέρουν ρε παιδιά πού είναι καλύτερα να δηλώσουμε να πάμε(μονάδα) ; Μου έχουν πει κάποιοι Κω, Ρόδο. (όχι ότι έχει σημασία, όπου θέλουν σε στέλνουν αλλά λέμε τώρα, τι να δηλώσουμε)

Ας ξεκινήσουμε απ' το ότι αν δεν έχεις βύσμα, οι πιθανότητες να σε στείλουν εκεί που δηλώσεις, είναι στην καλύτερη ελάχιστες.

Είχα δηλώσει ορεινός και με έστειλαν αμφίβιο, και άλλοι είχαν δηλώσει αμφίβιοι και τους έστειλαν ορεινούς.

Από εκεί και πέρα, μιας και αναφέρεσαι σε νησιά, απ' τη σειρά μου τουλάχιστον, αλλά και απ' όσα άκουγα από προηγούμενες και για προηγούμενες σειρές, τα πιο μάχιμα νησιά είναι Σάμος και Χίος. Στη Χίο με πήγαινε 3 και 4-1 (έξω-μέσα), ενώ στη Σάμο τον έπιναν.

Πες τι θες μήπως μπορώ να σε βοηθήσω, έστω να επιλέξεις.

Δημοσ.

Xωρις βεβαιοτητα, νομιζω πως στην Ροδο το στρατοπεδο των ΕΔ ειναι πααααρα πολυ μακρια απο την πολη, περιπου 1 ωρα. Επισης ο Διοικητης δεν επιτρεπει οι φανταροι να εχουν αμαξια aka παιζει σοβαρο θεμα με τις εξοδους.

Για την αποσταση ειμαι σχεδον σιγουρος, για τα υπολοιπα, μπορει να ηταν και ραδιο αρβυλα.

Δημοσ.

Toν συγκεκριμενο τον ειχα ταξιαρχο και οντως ειναι των ειδικων δυναμεων! :P

Δημοσ.

Οτι και να λεμε για να περασεις ενα σχολειο 3 μηνων και σαν το συγκεκριμενο πρεπει να το αξιζεις.Αλλιως βυσμα ξεβυσμα θα κοπεις απο μονος σου.Φυσικα δεν συγκρινεται με το αντιστοιχο σχολειο του ναυτικου.

και να κοπείς, μπορείς να το επαναλάβεις μέχρι να το περάσεις. Ειχα ακούσει για έναν τύπο που κοπηκε 4 φορές, αλλά το περασε τελικα.

Δημοσ.

και να κοπείς, μπορείς να το επαναλάβεις μέχρι να το περάσεις. Ειχα ακούσει για έναν τύπο που κοπηκε 4 φορές, αλλά το περασε τελικα.

Δεν διαφωνω.Αλλα για να κοπηκες και μετα να το περασες σημαινει οτι βελτιωθηκες.Οποτε τους κανεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...